Tove 100

Tove 100 £ 25,95

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014

Në dispozicion për para-qëllim

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Një palë e ilustruar nga këto syze do të shfaqet në një në çdo disa kriklla dhe do të dërgohet në mënyrë të rastësishme nga ne. Kur urdhëron, nuk ka thënë nëse ju do të merrni një gotë e madhe dekoruar me syzet. Është vetëm një surprizë të lumtur.

Syzet e reja fshij Susanna së bashku në një aventurë të egra, ku ajo takon Hemulen, keq-oo dhe gjësend dhe Bob - të gjitha karaktere të njohur nga Moominvalley. Kur moti kthehet stuhishme, Suzana dhe shokët e saj të vendosin të kërkojnë strehim në Moominvalley.

Gjatë rrugës, ata takohen Tooticky cili mbledh ato në tullumbace të nxehtë e ajrit të saj dhe i merr ato për të Moominvalley. Banorët e shtëpisë Moomin marrë mysafirët e tyre në kopshtin e tyre të mrekullueshme. Pastaj, sigurisht, është koha për një parti.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 25,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014

£ 25,95

Në dispozicion për para-qëllim

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Një palë e ilustruar nga këto syze do të shfaqet në një në çdo disa kriklla dhe do të dërgohet në mënyrë të rastësishme nga ne. Kur urdhëron, nuk ka thënë nëse ju do të merrni një gotë e madhe dekoruar me syzet. Është vetëm një surprizë të lumtur.

Syzet e reja fshij Susanna së bashku në një aventurë të egra, ku ajo takon Hemulen, keq-oo dhe gjësend dhe Bob - të gjitha karaktere të njohur nga Moominvalley. Kur moti kthehet stuhishme, Suzana dhe shokët e saj të vendosin të kërkojnë strehim në Moominvalley.

Gjatë rrugës, ata takohen Tooticky cili mbledh ato në tullumbace të nxehtë e ajrit të saj dhe i merr ato për të Moominvalley. Banorët e shtëpisë Moomin marrë mysafirët e tyre në kopshtin e tyre të mrekullueshme. Pastaj, sigurisht, është koha për një parti.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Small) £ 23,00

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Small)

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Small)

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 10cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 23,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Small)

£ 23,00

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 10cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin Jar - Tove e jubileut, Special Edition 2014 (Medium) £ 29,00

Moomin Jar - Tove e jubileut, Special Edition 2014 (Medium)

Moomin Jar - Tove e jubileut, Special Edition 2014 (Medium)

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 30cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 29,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Tove e jubileut, Special Edition 2014 (Medium)

£ 29,00

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 30cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large) £ 33,00

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 33,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Special Edition 2014 (Large)

£ 33,00

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Saudite për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat bazohen në librin Jansson së udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee konsiston një gotë e madhe dhe tre kavanoza të ndryshme të mesme. Për çdo produkt të shitur jubilar, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson së udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977. Në histori, Susanna humb syzet e saj, por gjen të reja për të zëvendësuar ato. Me këto syze të reja, bota duket krejt ndryshe.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Më të vogla karaktere e familjes Moomin zbukuro jar më të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkt mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoren për magazinimin e mementoes, stoli ose kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Care Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin smalt turi - Jubilee Tove-së £ 17,95

Moomin smalt turi - Jubilee Tove-së

Moomin smalt turi - Jubilee Tove-së

Edition Limited për vitin 2014!

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit.

Materiali: metalike Enameled.
Lartësia: 8 cm.
Mban 3,7 dl.

Sasia: 1 copë

Sasi

Çmimi: 17,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin smalt turi - Jubilee Tove-së

£ 17,95

Edition Limited për vitin 2014!

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Viti është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme nëpër botë gjatë gjithë vitit.

Materiali: metalike Enameled.
Lartësia: 8 cm.
Mban 3,7 dl.

Sasia: 1 copë

Moomin Kafe Spoon Set - Celebration £ 29,00

Moomin Kafe Spoon Set - Celebration

Moomin Kafe Spoon Set - Celebration

Të Moomin Valley folk jemi kompani e madhe në kafe ose tryezë ngrënie dhe më tuaja lugë akullore. Këto artikuj tërheqës takëm disi duket për të bërë të gjitha ushqimet shije më të mirë, dhe të sigurojë tema e bukur e bisedës si.

Takëm Moomin është bërë prej çeliku inox me karaktere Decal Moomin. Të gjitha sendet janë provë pjatalarëse.

Trademark: Hackman

Designer: Hackman

Përmbajnë: katër lugë kafe.

Takëm, transferimi zbukuruar dhe bërë nga 18/10 çelik inox.

Provë pjatalarëse.

Sasia 4 copë

Sasi

Çmimi: 29,00 £

Moomin Kafe Spoon Set - Celebration

£ 29,00

Të Moomin Valley folk jemi kompani e madhe në kafe ose tryezë ngrënie dhe më tuaja lugë akullore. Këto artikuj tërheqës takëm disi duket për të bërë të gjitha ushqimet shije më të mirë, dhe të sigurojë tema e bukur e bisedës si.

Takëm Moomin është bërë prej çeliku inox me karaktere Decal Moomin. Të gjitha sendet janë provë pjatalarëse.

Trademark: Hackman

Designer: Hackman

Përmbajnë: katër lugë kafe.

Takëm, transferimi zbukuruar dhe bërë nga 18/10 çelik inox.

Provë pjatalarëse.

Sasia 4 copë

Moomin Magic Cube - Tove e Jubilee Special Edition £ 7,50

Moomin Magic Cube - Tove e Jubilee Special Edition

Moomin Magic Cube - Tove e Jubilee Special Edition

Special Edition për Tove e 100 jubileut.

Shpalos këtë kubike fun brenda jashtë ose jashtë in Një e papritur ju pret! Perfect si një lodër tavolinë.

Matjet: 7 x 7 x7 cm

Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Magic Cube - Tove e Jubilee Special Edition

£ 7,50

Special Edition për Tove e 100 jubileut.

Shpalos këtë kubike fun brenda jashtë ose jashtë in Një e papritur ju pret! Perfect si një lodër tavolinë.

Matjet: 7 x 7 x7 cm

Loading Përditësimi ...