Moomin valixhe - Medium

£ 11,50

Përkohësisht nga të aksioneve

Moomin dekoruar valixhe kartoni me metalike trajton. Madhe për magazinimin e të gjitha gjërat e vlefshme tuaj.

Rastet masë: 18 x 26 x 8 cm

Shkruani një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>