Цртеж конкуренцијата

Користете ја вашата имагинација и да се создаде цртање, боење или колаж со помош на тема

 

'Вашиот омилен лик од Долината Moomin "

Старосните категории:

3-4 години
5-6 години
7-8 години

Победникот во секоја категорија ќе добијат 2 билети за да ја видите филм "Moomins на Ривиера" во кино во близина на вас.

Како да внесете:

Заврши на влез форма и го испрати со вашата оригинална слика на адресата на формуларот. Слики не треба да биде поголема од A3 формат. За жал слики не можат да се вратат.

Со среќа!

За повеќе информации, ве молиме ни е-мејл на info@themoominshop.com

Можете да преземете вашиот влез форма ТУКА

Рокови и услови:
1. Натпреварот е отворен за деца под 8 години. Ние го задржуваме правото да побара доказ за возраста на учесници на конкурсот.
2. да влезат во конкуренција мора да заврши на влез форма. Треба да се печати на влез форма и го заврши со печатни букви.
3. Ве молам проверете дали вашиот родител или старател е среќен за вас влезат во конкуренција врз основа на овие одредби и услови.
4. Ако имате било какви прашања во врска со тоа како да влезат во конкуренција, ве молиме ни е-мејл на info@themoominshop.com
5. Доставување на влез во конкуренција е и потврда за прифаќање на овие услови.
6. Само еден запис е дозволено по лице. Записи во име на друго лице нема да бидат прифатени и заеднички записи не се дозволени.
7. Крајниот датум и време на натпреварот е 06:00 во понеделник 8 јуни 2015 записи пристигнат по истекот на датумот и времето на доставување нема да бидат вклучени во извлекувањето на наградите.

8. Нема да има 1 победник во секоја возрасна категорија, кои ќе бидат избрани од страна на судиите.

9. награда е 2 билети за "Moomins на Ривиера" филм во кино во близина на вас.

10. Наградите ќе бидат испратени по пошта од филмот дистрибутер

11. Наградата е не-заменливи, непренослива, и не е разменливи за пари или други награди.

12. Moomin Магазин задржува правото за промена на награда по свое наоѓање или да понуди алтернатива на слични награда вредност, ако нудат не е на располагање.

13. Moomin Продавница бара согласност во писмена форма (кои може да вклучуваат електронска пошта) на родителот, односно старателот на победник, со цел да го објави името на победникот и возраста на нашата веб страница и страница на Фејсбук.

14. Ние не презема никаква одговорност за записи, кои се изгубени, одложен, упатени на погрешна адреса или нецелосни или не може да биде предаден или внесуваат за какви било технички или од други причини. Доказ за испорака на влез не е доказ за приемот.

15. Не купување е потребно.

16. Организатор на натпреварот е Moomin Магазин, 43 Ковент Гарден пазар, Лондон WC2E 8RF

 

Крајниот датум и време на натпреварот е 06:00 во понеделникот 8 Јуни 2015