Книги

Книги £ 12,99

Moomin Кук книга

Moomin Кук книга

Сега читателите може да се подготви гозба - Moomin стил! Готвачот Moomins содржи сите тајни на вкусни јадења подготвени од страна на спокоен Moominmamma за прекрасна мала карактери кои живеат во Moominvalley. Рецептите се прекрасен вовед фински кујна, презентирани од страна сезона, и вклучуваат повеќе од 150 differest шума јадења кои се движат од салати, супи, риба, месо и десерти плус сите деликатеси на фински живот - од појадок на крајот на еден сончев Нордиски летен ноќ градина партии, campfires и роденденски прослави.

144 страници

Кол

Цена: £ 12,99

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Кук книга

£ 12,99

Сега читателите може да се подготви гозба - Moomin стил! Готвачот Moomins содржи сите тајни на вкусни јадења подготвени од страна на спокоен Moominmamma за прекрасна мала карактери кои живеат во Moominvalley. Рецептите се прекрасен вовед фински кујна, презентирани од страна сезона, и вклучуваат повеќе од 150 differest шума јадења кои се движат од салати, супи, риба, месо и десерти плус сите деликатеси на фински живот - од појадок на крајот на еден сончев Нордиски летен ноќ градина партии, campfires и роденденски прослави.

144 страници

Loading Ажурирање ...