Колекционерство

Колекционерство £ 39,95

Moomin кригла - Зимски игри

Moomin кригла - Зимски игри

Сезонски кригла за Божиќ 2011

Moomin кригла оваа зима за 2011 година продолжува во светла боја на играта од 2010 чаша, додека забавни игри во снегот на Moomin чаша игри во снегот.

Филџанот е на зимски активности каде жителите на Moomin долина е изградба на зимско одморалиште, некои повеќе ентузијастички од другите. Moomintroll чини малку досаѓа на нивните снежни топки, додека Snork Maiden е многу зафатен со спортски г Rask.
Mymble е исто така убави на г-дин Rask и очајно се обидуваат да го привлечат неговото внимание како таа се обидува да научи да скија спуст на скии. На сопствено изненадување, таа открива дека таа е вешт на скии отколку што се мислеше.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 39,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Зимски игри

£ 39,95

Сезонски кригла за Божиќ 2011

Moomin кригла оваа зима за 2011 година продолжува во светла боја на играта од 2010 чаша, додека забавни игри во снегот на Moomin чаша игри во снегот.

Филџанот е на зимски активности каде жителите на Moomin долина е изградба на зимско одморалиште, некои повеќе ентузијастички од другите. Moomintroll чини малку досаѓа на нивните снежни топки, додека Snork Maiden е многу зафатен со спортски г Rask.
Mymble е исто така убави на г-дин Rask и очајно се обидуваат да го привлечат неговото внимание како таа се обидува да научи да скија спуст на скии. На сопствено изненадување, таа открива дека таа е вешт на скии отколку што се мислеше.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Скијање конкуренција £ 49,95

Moomin кригла - Скијање конкуренција

Moomin кригла - Скијање конкуренција

Сезонски кригла за Божиќ 2010

Арабија изданија нов ограничено издание Moomin кригла секоја есен. Скијање конкуренцијата е сезонски кригла за зимата 2010 и достапно само за ограничен период. Броеви се строго ограничени, па ставете ја вашата цел сега да бидете сигурни дека ќе ја добиеш.

Арабија Moomin чаши се изработени од керамика која може да издржи печка, фрижидер, микробранова печка и мијач на садови.

Осветли темнината на зимата со овој прекрасен seasonmug од 2010 година.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 49,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Скијање конкуренција

£ 49,95

Сезонски кригла за Божиќ 2010

Арабија изданија нов ограничено издание Moomin кригла секоја есен. Скијање конкуренцијата е сезонски кригла за зимата 2010 и достапно само за ограничен период. Броеви се строго ограничени, па ставете ја вашата цел сега да бидете сигурни дека ќе ја добиеш.

Арабија Moomin чаши се изработени од керамика која може да издржи печка, фрижидер, микробранова печка и мијач на садови.

Осветли темнината на зимата со овој прекрасен seasonmug од 2010 година.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Зимски шума £ 19,95

Moomin кригла - Зимски шума

Moomin кригла - Зимски шума

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се хибернира. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да научи Moomins што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, а со тоа тие не се особено среќни за да мора да почне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по елка. Самиот тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво во куќата, се прашувам дали некој дури и да го наречеме елка. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа престана со ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се запре Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека после сите отпор, тие станаа доста воодушевен од идејата на прославување на Божиќ по сите.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 19,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Зимски шума

£ 19,95

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се хибернира. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да научи Moomins што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, а со тоа тие не се особено среќни за да мора да почне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по елка. Самиот тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво во куќата, се прашувам дали некој дури и да го наречеме елка. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа престана со ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се запре Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека после сите отпор, тие станаа доста воодушевен од идејата на прославување на Божиќ по сите.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Супа изворот £ 35,95

Moomin кригла - Супа изворот

Moomin кригла - Супа изворот

Сезонски кригла за летото 2011 година.

Арабија Moomin чаши се изработени од керамика која може да издржи печка, фрижидер, микробранова печка и мијач на садови.

На летната сезона првенство во 2011 беа покриени со малку Мој, дува сапун меурчиња.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 35,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Супа изворот

£ 35,95

Сезонски кригла за летото 2011 година.

Арабија Moomin чаши се изработени од керамика која може да издржи печка, фрижидер, микробранова печка и мијач на садови.

На летната сезона првенство во 2011 беа покриени со малку Мој, дува сапун меурчиња.

Трговска марка
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin кригла - Коњ Првенката на £ 25,95

Moomin кригла - Коњ Првенката на

Moomin кригла - Коњ Првенката на

Сезонски кригла за лето 2012

Primadonnas коњ е ограничено издание лето кригла за 2012 година. Катастрофа штрајкови во Moomin долина кога поплава хитови, но Moomintroll успева да спаси циркус каде што ги исполнува и паѓа во љубов со убава Првенката!

Трговска марка
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.
Има 30 КП.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови и микробранова безбедно

Кол

Цена: £ 25,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Коњ Првенката на

£ 25,95

Сезонски кригла за лето 2012

Primadonnas коњ е ограничено издание лето кригла за 2012 година. Катастрофа штрајкови во Moomin долина кога поплава хитови, но Moomintroll успева да спаси циркус каде што ги исполнува и паѓа во љубов со убава Првенката!

Трговска марка
Арабија

Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant

Факти
Материјал: Порцелан.
Има 30 КП.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови и микробранова безбедно

Moomin кригла - Вечер Едриличарскиот £ 99,95

Moomin кригла - Вечер Едриличарскиот

Moomin кригла - Вечер Едриличарскиот

Ограничено издание кригла да го прослават 65-годишнината од Moomins во 2010 година

На Арабија уметник Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin садови за собирање на децата во согласност со оригинални цртежи. На висок квалитет порцелански чаши се направени во Финска и се микробранова печка и машина за миење садови безбедно.

Во 2010 година, тоа беше 65 години од Tove Jansson ја објави својата прва Moomin книга, и да го прослават овој настан Арабија објави специјален годишнината кригла нарече ноќ пловење. Ноќ пловење е ограничено издание кригла. Броеви се строго ограничени.

Трговска марка: Арабија
Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 99,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Вечер Едриличарскиот

£ 99,95

Ограничено издание кригла да го прослават 65-годишнината од Moomins во 2010 година

На Арабија уметник Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin садови за собирање на децата во согласност со оригинални цртежи. На висок квалитет порцелански чаши се направени во Финска и се микробранова печка и машина за миење садови безбедно.

Во 2010 година, тоа беше 65 години од Tove Jansson ја објави својата прва Moomin книга, и да го прослават овој настан Арабија објави специјален годишнината кригла нарече ноќ пловење. Ноќ пловење е ограничено издание кригла. Броеви се строго ограничени.

Трговска марка: Арабија
Дизајнер: Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Moomin Боул - Роуз Гарден £ 55,00

Moomin Боул - Роуз Гарден

Moomin Боул - Роуз Гарден

Сезонски кригла за лето 2010

Деца и возрасни слично падне во љубов со симпатична ликови на Moomin долина како создадена од страна на авторот Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin чаши во согласност со оригинални цртежи. Добредојдовте во Moomin долина!

Трговска марка
Арабија

Дизајнер
Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови-доказ.

Кол

Цена: £ 55,00

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Боул - Роуз Гарден

£ 55,00

Сезонски кригла за лето 2010

Деца и возрасни слично падне во љубов со симпатична ликови на Moomin долина како создадена од страна на авторот Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin чаши во согласност со оригинални цртежи. Добредојдовте во Moomin долина!

Трговска марка
Арабија

Дизајнер
Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови-доказ.

Loading Ажурирање ...