Moomin Боул - Роуз Гарден

£ 55,00 Додај во кошничка

Moomin Боул - Роуз Гарден

Сезонски Боул за лето 2010

Деца и возрасни слично падне во љубов со симпатична ликови на Moomin долина како создадена од страна на авторот Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin чинии во согласност со оригинални цртежи. Добредојдовте на Moomin долина!

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови-доказ.

Кол

Цена: £ 55,00

Loading Ажурирање количка ...

Moomin Боул - Роуз Гарден

£ 55,00

Сезонски Боул за лето 2010

Деца и возрасни слично падне во љубов со симпатична ликови на Moomin долина како создадена од страна на авторот Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin чинии во согласност со оригинални цртежи. Добредојдовте на Moomin долина!

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови-доказ.

Сезонски Боул за лето 2010

Деца и возрасни слично падне во љубов со симпатична ликови на Moomin долина како создадена од страна на авторот Tove Jansson. Tove Slotte-Elevant е дизајниран прекрасен Moomin чинии во согласност со оригинални цртежи. Добредојдовте на Moomin долина!

Трговски марки
Арабија

Дизајнер
Tove Slotte-Elevant

Материјал: Порцелан.

Кол
1 ком

Упатсво за нега
Машина за миење садови-доказ.

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>