Moomin кригла - Зимски Шума

£ 19,95 Додај во кошничка

Moomin кригла - Зимски Шума

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се во зимски сон. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да се учат на Moomins она што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, и на тој начин тие не се особено среќни за обврската да се започне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по новогодишна елка. Сам тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво до куќата, се прашувам дали некој дури и може да го наречеме елката. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа го запрела ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се спречи Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека по сите отпор, тие станаа сосема маѓепсана од идејата за прославување на Божиќ, по сите.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Кол

Цена: £ 19,95

Loading Ажурирање количка ...

Moomin кригла - Зимски Шума

£ 19,95

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се во зимски сон. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да се учат на Moomins она што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, и на тој начин тие не се особено среќни за обврската да се започне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по новогодишна елка. Сам тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво до куќата, се прашувам дали некој дури и може да го наречеме елката. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа го запрела ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се спречи Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека по сите отпор, тие станаа сосема маѓепсана од идејата за прославување на Божиќ, по сите.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Сезонски кригла за Божиќ 2012

Зима во Moomin долина оваа година е посебна: Moomins не се во зимски сон. Тетка Moominpappa, кој е во посета на Moomin куќа, носи предност на ситуацијата и сака да се учат на Moomins она што Божиќ е навистина за. На Moomins се целосно свесни за целиот концепт на Божиќ, и на тој начин тие не се особено среќни за обврската да се започне Божиќ препарати. Сепак, тие не почне подготовка, секоја тајно од другите. Moominpappa скита надвор во шумата облечен во светло-црвени шамија, во потрага по новогодишна елка. Сам тој размислува 'Ако јас донесе ситни мали дрво до куќата, се прашувам дали некој дури и може да го наречеме елката. На друго место во wintery шума, исто така, малку Мој е лута. Таа го запрела ирваси и неговите пријатели се движат на пат - како да се спречи Божиќ од кои доаѓаат. Сепак, кога Бадник пристигнува, семејството Moomin собира заедно во подрумот за да го прослават новата сезона, тајно од тетка Moominpappa е. Тие едноставно не сакаат да признаам, дека по сите отпор, тие станаа сосема маѓепсана од идејата за прославување на Божиќ, по сите.

Трговски марки
Арабија
Дизајнер
Tove Jansson, Tove Slotte-Elevant
Факти
Материјал: Порцелан.
Волумен 0,3 л.

Напиши Преглед

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*

Рејтинг

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>