Колби

Колби £ 14,00

Стрип лик Колба

Стрип лик Колба

Moomin термос. Карактеристики метал колба да одржите вашиот пијалоци ладно или топло. Топ може да се користи како кригла. Притиснете надолу внатрешниот капак да го отворите или затворите. Вклучува рачка. Одлично за излети, ручек случаи и повеќе.

Кол

Цена: £ 14,00

Loading Ажурирање количка ...

Стрип лик Колба

£ 14,00

Moomin термос. Карактеристики метал колба да одржите вашиот пијалоци ладно или топло. Топ може да се користи како кригла. Притиснете надолу внатрешниот капак да го отворите или затворите. Вклучува рачка. Одлично за излети, ручек случаи и повеќе.

Loading Ажурирање ...