Стакларија и вазни

Стакларија и вазни £ 7,50

Сушење - Moominmamma на Плажа

Сушење - Moominmamma на Плажа

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Кол

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање количка ...

Сушење - Moominmamma на Плажа

£ 7,50

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Сушење - Moominpapa на чело £ 7,50

Сушење - Moominpapa на чело

Сушење - Moominpapa на чело

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Кол

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање количка ...

Сушење - Moominpapa на чело

£ 7,50

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Сушење - Snorkmaiden на сонце £ 7,50

Сушење - Snorkmaiden на сонце

Сушење - Snorkmaiden на сонце

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Кол

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање количка ...

Сушење - Snorkmaiden на сонце

£ 7,50

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Сушење - Moomintroll риболов £ 7,50

Сушење - Moomintroll риболов

Сушење - Moomintroll риболов

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Кол

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање количка ...

Сушење - Moomintroll риболов

£ 7,50

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Сушење - Малку Мој Пловечки £ 7,50

Сушење - Малку Мој Пловечки

Сушење - Малку Мој Пловечки

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Кол

Цена: £ 7,50

Loading Ажурирање количка ...

Сушење - Малку Мој Пловечки

£ 7,50

Moomin очила Дивиот Запад и Ривиера се нови парчиња од колекцијата на нови Moomin очила "со Iittala. Сите видови на возбудливи нешта се случуваат околу Moominvalley. Во прилог на Moomins, долината е населен со mymbles, hemulens, fillyjonks и сите видови на мали toffles и whompers. Дизајнирано од Tove Slotte, илустрации се инспирирани од старата Moomin стрипови. Чашите "облик е во тоа што од најпопуларните Kartio очила, дизајниран од страна Кај Франк.

 • Големина: 21 cl / 80 mm
 • Материјал: стакло
Сини Одраз свеќа сопственикот £ 27,50

Сини Одраз свеќа сопственикот

Сини Одраз свеќа сопственикот

Одраз свеќа сопственикот трепери и ора, додека кастинг осветлена форми на облаците, Moomin куќа, и книга за деца карактери Tove Jansson е малку Мој, шмркаат, Snufkin и Moomintroll кон кобалт сина стакло небесно тело. Запалете чај свеќа на метал платформа, и намалување на осветлена свеќа во чаша за време на волшебна свеќи.

Големина: 8,25 х 11,4 см

Кол

Цена: £ 27,50

Loading Ажурирање количка ...

Сини Одраз свеќа сопственикот

£ 27,50

Одраз свеќа сопственикот трепери и ора, додека кастинг осветлена форми на облаците, Moomin куќа, и книга за деца карактери Tove Jansson е малку Мој, шмркаат, Snufkin и Moomintroll кон кобалт сина стакло небесно тело. Запалете чај свеќа на метал платформа, и намалување на осветлена свеќа во чаша за време на волшебна свеќи.

Големина: 8,25 х 11,4 см

Белата Одраз свеќа сопственикот £ 27,50

Белата Одраз свеќа сопственикот

Белата Одраз свеќа сопственикот

Додека свеќи трепери внатре Одраз свеќа сопственикот, танцување форми на Moomintroll осветлуваат бел стакло небесно тело. Запалете tealight свеќа на метал платформа, а потоа се намали осветлена свеќа во чаша за време на смирувачки, прекрасна свеќи.

Големина: 8,25 х 11,4 см

Кол

Цена: £ 27,50

Loading Ажурирање количка ...

Белата Одраз свеќа сопственикот

£ 27,50

Додека свеќи трепери внатре Одраз свеќа сопственикот, танцување форми на Moomintroll осветлуваат бел стакло небесно тело. Запалете tealight свеќа на метал платформа, а потоа се намали осветлена свеќа во чаша за време на смирувачки, прекрасна свеќи.

Големина: 8,25 х 11,4 см

Декорација Бол - Мојот Чадори £ 16,95

Декорација Бол - Мојот Чадори

Декорација Бол - Мојот Чадори

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Кол

Цена: £ 16,95

Loading Ажурирање количка ...

Декорација Бол - Мојот Чадори

£ 16,95

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Декорација Бол - stinky £ 16,95

Декорација Бол - stinky

Декорација Бол - stinky

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Кол

Цена: £ 16,95

Loading Ажурирање количка ...

Декорација Бол - stinky

£ 16,95

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Декорација Бол - Заедно Засекогаш £ 16,95

Декорација Бол - Заедно Засекогаш

Декорација Бол - Заедно Засекогаш

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Кол

Цена: £ 16,95

Loading Ажурирање количка ...

Декорација Бол - Заедно Засекогаш

£ 16,95

Овој прекрасен декорација топката се одликува со оригинален дизајн на Moomin со Tove Jansson. Овој класичен дизајн е отпечатен кон една убава, стакло декорација топката. Совршен како подарок за пријател или сакана. Декорација топката, исто така, може да се користи како tealight сопственикот.

Димензии: Диа 13см
Материјал: стакло

Loading Ажурирање ...