Figurë

Banorët Moominvalley

Kjo është një luginë e mrekullueshme, plot me krijesa pak të lumtur dhe pemë lulëzim. Një të qartë, lumi rrjedh poshtë të ngushtë nga malet, erërat e rreth Moominhouse blu, dhe pastaj zhduket në tokat fqinje, ku krijesa të tjera pyes veten ku ajo erdhi nga.