Privacy Policy

, FSHEHTËSISË SIGURIA DHE Cookie vetëkënaqësi

Në dyqan Moomin, ne jemi të angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Ne kemi botuar këtë udhëzues për mbrojtjen e të dhënave për të siguruar që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm se si dhe pse ne mbledhim informacion nga ju, të cilit ky informacion është shpalosur dhe çfarë janë të drejtat tuaja.

Mbrojtja e të dhënave

Shop Moomin ("ne", "neve") është një emër tregtar i (Edinburgh) DesignShop Ltd Regjistruar në Skoci
Nr. SC218833. TVSH Regjistruar nr 789855834. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal si vijon:

 • Përmbushin porosinë tuaj dhe të administrojë llogarinë tuaj.
 • Për të kaluar informacionin rreth jush të agjentëve tanë dhe të punësuarve për të kryer shërbime për ne
 • Të japë informacion shpjegues rreth jush në çdo rregullator përkatës, nëse ata e kërkojnë atë, ose për askënd tjetër në qoftë se ne kemi një detyrim ligjor për ta bërë këtë
 • Ne mund të monitorojnë ose regjistroni biseda telefonike me ju për të siguruar nivele të qëndrueshme të shërbimit për të parandaluar ose zbuluar mashtrimet dhe për qëllime trajnimi
 • Monitor modelet e trafikut të konsumatorëve dhe përdorimin faqe për të na ndihmuar zhvillimin e projektimit dhe paraqitjen e faqes
 • Urdhra proces, pagesat dhe të rritur të përgjithshëm përvojën tuaj në pazar duke siguruar ju me një vend shumë të personalizuar;
 • Informacioni që ne të mbajë lidhje me ju, por jo informata mbajtur në agjencitë e referim të kredisë, mund të përdoret gjithashtu për të analizuar preferencat tuaja pazar si pjesë e programit tonë të marketingut. Kjo mund të na ndihmojë për të zgjedhur dhe për të qepur produkteve, shërbimeve ose lirime të veçanta dhe për të ju informuar në lidhje me ndonjë nga ata që ne mendojmë se ju do të jenë të interesuar për të dëgjuar në lidhje.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne përpiqemi për të mbrojtur informatat tuaja në mënyrat e mëposhtme: -

 • kur ju vendosni një urdhër ose të hyrë në të dhënat tuaja të llogarisë, ne ofrojmë përdorimin e një server të sigurtë. Një server të sigurtë encrypts të gjithë informacionin që ju input para se të dërgohet për ne, duke mbrojtur të dhënat tuaja të fshehta, veçanërisht kartën tuaj të kreditit nga përdorimi i paautorizuar ;
 • ne nuk do të kërkojë informacion i cili është i tepërt për qëllimet tona;
 • provoni, me ndihmën tuaj, të mbajë çdo informacion ne i mbajmë për ju deri në datën dhe të sakta;
 • fshini ndonjë informacion që ne i mbajmë për ju e cila nuk është më e rëndësishme, brenda një periudhe kohe të arsyeshme nga data informacion i tillë bëhet më e nevojshme për qëllimet tona;
 • të mbrojtur të dhënat tuaja kundër përdorimit të paautorizuar

Ne ndjekim procedurat e rrepta të sigurisë në ruajtjen dhe shpalosjen e informatave, të cilat ju kanë dhënë për ne, për të parandaluar qasje të paautorizuar.

Në përmbledhje, ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Ne përdorim informacionin që ne mbledhim në këtë faqe interneti për të bërë pazar në dyqan Moomin mundshme dhe për të rritur të përgjithshëm përvojën tuaj pazar.

Shop Moomin mirëpresim pyetjet dhe komentet tuaja në lidhje me ndonjë temë, duke përfshirë mbrojtjen e të dhënave dhe privatësinë tuaj. Ju lutem dërgoni një email tek info@themoominshop.com

Complience Cookie

Si Shop Moomin përdor cookies

Kurdo që e keni përdorur faqet tona, faqet celular, aplikacioneve mobile ose aplikacionet për ndonjë pajisje të tjera të tilla si PS3 apo Xbox (i quajtur kolektivisht "Digital Produkte dhe Shërbime" Shop Moomin-së), informacioni mund të mblidhen nëpërmjet përdorimit të teknologjive cookies dhe të ngjashme.

Duke përdorur Digital Produkte dyqan Moomin dhe shërbimeve jeni dakord për përdorimin tonë të cookie-t, siç përshkruhet në këtë politikë Cookie.

CILAT JANË 'Cookies'?

Cookies janë skedarë tekstesh të vegjël që janë shkarkuar në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme, kur ju vizitoni një faqe interneti ose aplikim. Shfletuesi juaj web (të tilla si Internet Explorer, Mozilla Firefox ose Google Chrome) pastaj i dërgon këto cookies përsëri në faqen e internetit ose zbatimin në çdo vizitë të mëvonshme në mënyrë që ata mund të njohin ty dhe mos harroni gjëra të tilla si detajet e personalizuar ose parapëlqimet e përdoruesit.

Cookies janë shumë të dobishme dhe të bëjë shumë punë të ndryshme, të cilat ndihmojnë për të bërë përvojën tuaj në faqet e internetit si të qetë të jetë e mundur. Për shembull, ata të ju lejojnë të lëvizin në mes të faqeve web në mënyrë efikase, duke kujtuar preferencat tuaja, dhe në përgjithësi përmirësimin përvojën tuaj (shih më poshtë për më shumë shembuj). Ata gjithashtu mund të ndihmojë për të siguruar që reklamat që ju shihni online janë më të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja.

Ata janë të referuara si seancë apo biskota të vazhdueshme, në varësi se sa kohë ato janë përdorur:

 • Session cookies vetëm i fundit për seancën tuaj në internet dhe të zhduket nga kompjuteri juaj ose pajisje, kur ju mbyllni shfletuesin tuaj.
 • Cookies të përhershme të qëndrojnë në kompjuterin tuaj ose pajisje pasi shfletuesi ka qenë e mbyllur dhe e fundit për periudhën e kohës së specifikuar në cookie. Këto cookies të vazhdueshme janë aktivizuar çdo kohë që ju vizitoni këtë faqe interneti, ku cookie është gjeneruar.

CILAT Cookies A PËRDORIMI Moomin SHOP DHE PSE?

Si ne përdorim cookies

Cookies lejojë aplikimet web për t'u përgjigjur për ju si një individ. Aplikim të internetit mund të qepur operacionet e saj të pëlqen nevojat tuaja, dhe nuk i pëlqen duke mbledhur dhe duke kujtuar informacion në lidhje me preferencat tuaja.

Ne përdorim cookies për log të trafikut për të identifikuar cilat faqe janë duke u përdorur. Kjo na ndihmon të analizuar të dhënat në lidhje me trafikun e webfaqes dhe për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që të qepur atë për nevojat e konsumatorëve. Ne përdorim vetëm këtë informacion për qëllime të analizës statistikore dhe pastaj të dhënave është hequr nga sistemi.

Në përgjithësi, cookies na ndihmojnë të siguruar ju me një faqe interneti të mirë duke na mundëson për të monitoruar cilat faqe ju të gjeni të dobishme dhe të cilat ju nuk e bëni. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep qasje në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion në lidhje me ju, përveç të dhënave që ju zgjidhni për të ndarë me ne.

Ju mund të zgjidhni për të pranuar ose refuzuar cookies. Shumica e shfletuesit web automatikisht pranon cookies, por ju zakonisht mund të modifikoni vendosjen e shfletuesit tuaj për të refuzoni cookies nëse ju preferoni. Kjo mund të ju ndalojë nga duke përfituar të plotë të internetit.

Kur ju përdorni produktet tona Digital dhe shërbimeve, 5 kategoritë e mëposhtme cookie mund të jetë i vendosur në pajisjen tuaj:

1. 'Domosdoshme' cookie

Këto cookies janë thelbësore për të ndihmuar ju të lëvizë dhe të përdorin faqet tona veçoritë e tyre, të tilla si qasja zona të sigurta e internetit. Pa shërbimet Këto cookies keni kërkuar nuk mund të sigurohet. Këto cookies nuk mbledhin informacion rreth jush që mund të përdoret për marketing apo kujtuar se ku ju keni qenë në internet.

Disa shembuj të këtyre cookie thelbësore përfshijnë:

 • Kujtohet veprimet e mëparshme (të tilla si tekst ju keni hyrë në një formë të regjistrimit), kur të lundrimit përsëri në një faqe në të njëjtën seancë.
 • Identifikimi ju si duke u nënshkruar në dhe mbajtjen jeni futur në të gjithë vizitën tuaj në mënyrë që ju nuk duhet të nënshkruajë në kohë çdo ju vizitoni.
 • Kujtuar parametrat e sigurisë,

2. Cookie funksionale

Këto cookies të lejojë faqet e internetit dhe aplikacionet për të kujtuar zgjedhjet që bëjnë (të tilla si emrin tuaj të përdoruesit, gjuhën ose ju jeni në rajon) dhe të sigurojë të zgjeruara, më shumë karakteristika personale. Informacioni është mbledhur këto cookies anonime zakonisht që do të thotë që ne nuk mund të identifikojë ju personalisht. Ata nuk mbledhin ndonjë informacion në lidhje me ju se mund të përdoret për shitjen e reklamave apo të kujtohet se ku ju keni qenë në internet, por të ndihmojë me të shërbyer reklama.

Ne përdorim këto lloje të cookie-t për të përmirësuar përvojën tuaj në produktet tona Digital dhe Shërbimet. Disa shembuj se si ne e bëjmë këtë përfshijnë:

 • Kujtohet preferencat tuaja dhe settings. Kjo mund të përfshijë, playlists preferuarat ose parametrat specifike që ju keni zgjedhur për nga madhësia, layout tekst dhe ngjyrat e përdorura në një faqe interneti.
 • Kujtohet vendin tuaj në një video në qoftë se ju largoheni faqen tonë para se ju keni përfunduar shikuar një video ngulitur, kështu që ju mund të vini deri ku ju la off herën tjetër.
 • Kujtohet në qoftë se ne kemi kërkuar tashmë ju në qoftë se ju dëshironi të plotësoni një sondazh, ose në qoftë se ju keni përfunduar një studim, kështu që ju nuk jeni duke kërkuar për të bërë atë përsëri.
 • Kujtohet nëse ju keni qenë në vend para se kështu që mesazhet destinuara për herë të parë përdoruesit nuk janë shfaqur për ju.
 • Kujtohet kur ju keni votuar në një sondazh ose të vlerësuarat një produkt apo artikull në mënyrë që ju nuk e bëni këtë më shumë se një herë gjatë vizitës suaj.
 • Kufizimi numrin e herë ju jeni treguar një shpallje të veçantë. Kjo është nganjëherë i quajtur 'frekuencën mbulimi'.
 • Punojnë jashtë kur të ju tregojnë reklama në mënyrë që ju të mos merrni treguar shumë.
 • Mbështetja e mediave sociale komponente, si Facebook apo Twitter (ku një faqe e internetit përdor një plugin nga këto platformat e partive të treta, për shembull).

3. Cookie analytics

Në mënyrë për të mbajtur Digital Produkte dyqan Moomin dhe shërbimet përkatëse, të lehtë për t'u përdorur dhe të up-to-date, ne përdorim web analytics shërbime për të na ndihmuar të kuptojmë se si njerëzit përdorin ato. Për shembull, ne mund të shohim se cilat pjesë të produkteve digjitale dhe Shërbimet janë më të njohura, të cilat identifikojnë faqet kanë qenë të shikuara në internet, të identifikojë kur gabimet ndodhin, dhe provë versione të ndryshme të një faqe apo tipar për të parë që punon më mirë.

Këto shërbime Web Analytics mund të jenë të dizajnuara dhe operohet nga kompani të tjera në emër tonë.

Shërbimet web analytics gjithashtu mund të përdorin cookie-t dhe teknologjive të ngjashme për të bërë të dhënat e mbledhura nga web beacons më e dobishme. Kur jeni duke parë një faqe interneti, një cookie është transferuar në shfletuesin tuaj nga server web dhe është ruajtur në kompjuterin tuaj. Ajo mund të lexohet vetëm nga serveri që i dha atë për ju. Teknologjive të ngjashme mund të veprojë në produkteve të tjera dixhitale dhe Shërbimet.

Cookies lejojë analytics web shërbimeve të njohin shfletuesit tuaj apo pajisje dhe, për shembull, të identifikuar nëse keni vizituar Produktet tona Digital dhe shërbime para, ajo që ju keni parë më parë ose klikuar mbi, dhe se si ju na gjeti. Informacioni është anonim dhe përdoren vetëm për qëllime statistikore. Kjo na lejon për të gjetur informacione, të tilla si sa përdoruesit individuale ne kemi dhe sa shpesh ata do të vizitojnë faqet tona. Ajo gjithashtu na ndihmon për të analizuar modelet e aktivitetit të përdoruesit dhe për të zhvilluar një përvojë të mirë të përdoruesit. Për shembull, ne mund të shohim se shumë njerëz që shikuarat Faqe A B gjithashtu të shikuarat faqe dhe ne pastaj mund të rekomandojë B Faqe të gjithë të tjerët të cilët shikuarat A.

Web analytics dhënave dhe cookies nuk mund të përdoret për të identifikuar ju si ata kurrë nuk përmbajnë informacion personal të tilla si emrin tuaj ose adresën e-mail. Megjithatë, nëse ju keni regjistruar dhe nënshkruar në të Produktet tona Digital dhe shërbimeve, ne mund të kombinojnë informacione nga regjistrimi juaj me të dhënat e kemi marrë nga shërbimi analytics web dhe cookies saj (ose teknologjive të ngjashme) për të analizuar se si ju dhe njerëzit e tjerë të përdorin tonë Digital Produkte dhe Shërbime në detaje dhe, ku ju kanë zgjedhur për të marrë komunikime të tilla, që të ju dërgojnë email komunikimit dhe të tjera që mund të jenë me interes për ju. Informacioni i kombinuar mund të përfshijë informacion që është mbledhur nga shërbimet e web analytics, ndërsa ju nuk jeni nënshkruar në, dhe informacion që u mbledhur duke përdorur cookies dhe teknologjive të ngjashme para jeni regjistruar ose nënshkruar in

4. Cookie synojnë

Ne gjithashtu e përdorin cookies për të ndihmuar në reklamat në shënjestër në mënyrat e mëposhtme:

 • Cookies mund të vendoset në pajisjen tuaj nga ofruesit e shërbimeve tona të palëve të treta që mos harroni se ju kanë vizituar një faqe interneti në mënyrë që të sigurojë ju me reklamat në shënjestër të cilat janë më të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja. Kjo është quajtur shpesh reklamat online sjelljes (Oba) (e njohur edhe si "synimeve të dhënësit të sjelljes 'ose' reklamat e interesit bazë") dhe është bërë duke i grupuar së bashku interesat e përbashkëta të bazuara mbi aktivitetin web shfletim mëparshme. Reklamim pastaj mund të shfaqet për ju, kur ju vizitoni Digital Produkte dyqan Moomin dhe shërbimet që përputhet me këto interesa. Mëparshme juaj web browsing aktivitet mund të përdoret gjithashtu për të konkludoj gjëra për ju, të tilla si demografia tuaj (mosha, gjinia etj.) Ky informacion mund të përdoret gjithashtu për të bërë reklama në Produkte digjitale dyqan Moomin dhe shërbimet e më shumë relevante për ju.
 • Retargeting Personalizuar është një tjetër formë e Oba që mundëson partnerët tanë reklamues të ju tregojnë reklamat bazuar në shfletim tuaj online website larg nga dyqani Moomin së. Për shembull, nëse keni vizituar faqen e internetit të një kompanie të udhëtimit online ju mund të filloni duke parë reklamat nga kompania e udhëtimit njëjtën shfaqur oferta speciale ose duke ju shfaqur produktet që ju janë duke shfletuar kur ju vijnë në faqet tona. Kjo lejon kompanitë për të reklamuar për njerëzit të cilët më parë vizituan web faqen e tyre.

Edhe pse këto cookies mund të pista vizitat tuaja rreth web që ata nuk e dinë se kush jeni. Edhe në qoftë se ju regjistroheni në faqen tonë të internetit, të dhënave nuk është e lidhur Oba ende në profilin tuaj.

5. Cookie-t e tjera të palës së tretë

Ju lutem vini re se në disa faqet e faqet tona ju mund të vëreni se cookies janë përcaktuar që nuk janë të lidhura në dyqan Moomin ose ofruesit e autorizuar të shërbimit tonë. Kur ju vizitoni një faqe me përmbajtje të ngulitur nga, për shembull, YouTube apo Facebook, këto ofruesit e shërbimeve mund të vendosë cookie-t e tyre në shfletuesin tuaj web. Këto cookies anonime mund të përcaktohet nga ajo palë e tretë për të ndjekur suksesin e aplikimit të tyre ose të rregulloje kërkesën e tyre për ju. Shop Moomin nuk kontrollojnë përdorimin e këtyre cookie dhe nuk mund të përdorni ato për shkak të mënyrës se cookies punë, si cookies mund të arrihen vetëm nga pala që fillimisht të vendosur ato. Ju duhet të kontrolloni faqet e internetit të palës së tretë për më shumë informacion në lidhje me këto cookies.

Lista e Cookies përdorura në këtë faqe

Emri Cookie Kategoria Cookie Përshkrim Kohëzgjatje
wordpress_ 2 WordPress cookie për regjistrohet në përdorues. seancë
wordpress_logged_in_ 2 WordPress cookie për një loguar përdorues seancë
wordpress_test_ 2 WordPress cookie për një loguar përdorues seancë
wordpress_test_cookie 2 Cookie WordPress testi seancë
Wp-settings- 1 Wordpress gjithashtu përcakton disa wp-settings-[UID] biskota. Numri në fund është individuale ID tuaj të përdoruesit nga tabela e përdoruesve të bazës së të dhënave. Kjo është përdorur për të rregulloje pamjen tuaj të ndërfaqes admin, dhe ndoshta edhe ndërfaqen kryesore pagesë. 1 vit
Wp-settings-kohë- 2 Wordpress gjithashtu përcakton disa wp-settings-{} - [koha] UID cookies. Numri në fund është individuale ID tuaj të përdoruesit nga tabela e përdoruesve të bazës së të dhënave. Kjo është përdorur për të rregulloje pamjen tuaj të ndërfaqes admin, dhe ndoshta edhe ndërfaqen kryesore pagesë. 1 vit
PHPSESSID 1 Për të identifikuar seancën tuaj unik në faqen e internetit seancë
Seksit 1 Për të siguruar që ju jeni të njohur kur ju hyni nga faqja në faqe brenda vendit dhe që çdo informacion që keni futur mbahet mend. seancë
 • 1 Kategoria cookie: Këto cookies janë thelbësore në mënyrë që të mundësojë që të lëvizë në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e veta, të tilla si qasja zona të sigurta e internetit. Pa shërbimet Këto cookies që ju kanë kërkuar, si shporta pazar, ose e-faturimit, nuk mund të sigurohet.
 • 2 Category cookie: Këto cookies mbledhur informacion rreth asaj se si vizitorët e internetit usea, për shembull faqet e cila vizitorët të shkojnë në më shpesh, dhe në qoftë se ata marrin mesazhet e gabimit nga web faqet. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat këto cookies mbledhim grumbulluara dhe për këtë arsye anonim. Ajo është përdorur vetëm për të përmirësuar mënyrën se si një faqe interneti funksionon.
 • 3 Kategoria cookie: Këto cookies të lejojë internetit për të kujtuar zgjedhjet që bëjnë (të tilla si emrin tuaj të përdoruesit, gjuhës apo ju jeni në rajon) dhe të sigurojë të zgjeruara, më shumë karakteristika personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje të ju japin me raportet e motit lokale apo lajmeve të trafikut me ruajtjen në një cookie rajonin në të cilën ju jeni të vendosur aktualisht. Këto cookies mund të përdoret gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që keni bërë në madhësi tekstit, fonts dhe pjesë të tjera të webpages që ju mund ta rregulloje. Ato mund të përdoren gjithashtu për të ofruar shërbime që ju keni kërkuar për të tilla si shikuar një video, ose komentuar në një blog. Informacioni këto cookies mund të mbledhë anonime dhe ata nuk mund të ndjekur aktivitetin tuaj në shfletim në faqet e internetit të tjera.
 • 4 kategori cookie: Këto cookies janë përdorur për të ofruar më shumë relevante reklamat për ju dhe interesat tuaja Ato janë përdorur edhe për të kufizuar numrin e herë ju shihni një shpallje, si dhe të ndihmojë të matur efektivitetin e fushatës reklamuese. Ata janë të vendosur zakonisht nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit faqen e internetit. Ata mbani mend se ju kanë vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është e ndarë me organizata të tjera të tilla si reklamuesit. Mjaft shpesh i synimeve të dhënësit ose reklamat cookie do të lidhet me funksionalitetin e internetit të ofruara nga organizata të tjera.