Faqe Produkte

Foshnja Set takëm £ 12,00

Foshnja Set takëm

Foshnja Set takëm

Tove dhe vizatime origjinale Lars Jansson janë transferuar për produktet Moomin Hackman-së në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që ishin të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Foshnja Set takëm

£ 12,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars Jansson janë transferuar për produktet Moomin Hackman-së në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që ishin të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt.

Set fëmijës aventurë e takëm £ 19,00

Set fëmijës aventurë e takëm

Set fëmijës aventurë e takëm

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri My Little takëm. Vendosur takëm Moomin ka qenë e projektuar për përdoruesit e vegjël. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë enkas për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Dinner Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova Pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshjet e mirë me kriklla Saudite Moomin dhe pllaka

Sasi

Çmimi: 19,00 £

Set fëmijës aventurë e takëm

£ 19,00

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri My Little takëm. Vendosur takëm Moomin ka qenë e projektuar për përdoruesit e vegjël. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë enkas për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Dinner Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova Pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshjet e mirë me kriklla Saudite Moomin dhe pllaka

Alarm Clock - Moomintroll £ 11,00

Alarm Clock - Moomintroll

Alarm Clock - Moomintroll

Kjo adorable pak Moomintroll alarm clock vjen në ngjyrë blu. Karakteristika Clock Moomin ulur në një fushë me lule. Alarmi bën një tingull beeping kur aktivizohet. Bateria operohet.

Size: x 6cm 8cm

Sasi

Çmimi: 11,00 £

Alarm Clock - Moomintroll

£ 11,00

Kjo adorable pak Moomintroll alarm clock vjen në ngjyrë blu. Karakteristika Clock Moomin ulur në një fushë me lule. Alarmi bën një tingull beeping kur aktivizohet. Bateria operohet.

Size: x 6cm 8cm

Address Book £ 4,99

Address Book

Address Book

Moomins Librin elegant dhe argëtim adresa, perfekt për përdorim në shtëpi, e madhe si një dhuratë.

Madhësi: përafërsisht 17 x 19 cm

Sasi

Çmimi: £ 4,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Address Book

£ 4,99

Moomins Librin elegant dhe argëtim adresa, perfekt për përdorim në shtëpi, e madhe si një dhuratë.

Madhësi: përafërsisht 17 x 19 cm

Loading Përditësimi ...
Faqet: «I pari <Previous 23 24 25 26 27