Moomintroll Enameled mbajtëse çelësash

£ 6,50

Përkohësisht nga të aksioneve

Moomintroll enameled organizues me lule blu dhe Moomin tag. Ju duhet të vërtetë të mendojë për blerjen e organizues Snorkmaiden për accompanyhim si dy janë të dashuruar pandashme dhe si i tillë nuk duhet të jetë veç e veç.

Moomin Size: përafërsisht 6.5cm