Aksesorë

Aksesorë £ 17,50

Alarm Clock Comic

Alarm Clock Comic

Si në lidhje me zgjohen në fytyrat e tyre të vegjël bukur çdo mëngjes, atë që një mënyrë e shkëlqyer për të filluar ditën me një buzëqeshje në ju të përballet. Ky alarm clock quirky është bërë në metal me shkëlqim me shkëlqim të zi dhe argjendi me një alarm stil retro dhe trajtuar mbante. Përshkruan një fytyrë të zezë, të bardhë, të verdhë, të kuqe dhe skenën blu printuar, që përmban shumica e Moomin karakteret tuaj të preferuar duke përfshirë edhe mi pak! Super cool Ky sende do të ulen edhe në çdo dhomë gjumi apo të punojnë edhe si një orë e përditshme në çdo dhomë elegant.

Size: 10x12cm

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Alarm Clock Comic

£ 17,50

Si në lidhje me zgjohen në fytyrat e tyre të vegjël bukur çdo mëngjes, atë që një mënyrë e shkëlqyer për të filluar ditën me një buzëqeshje në ju të përballet. Ky alarm clock quirky është bërë në metal me shkëlqim me shkëlqim të zi dhe argjendi me një alarm stil retro dhe trajtuar mbante. Përshkruan një fytyrë të zezë, të bardhë, të verdhë, të kuqe dhe skenën blu printuar, që përmban shumica e Moomin karakteret tuaj të preferuar duke përfshirë edhe mi pak! Super cool Ky sende do të ulen edhe në çdo dhomë gjumi apo të punojnë edhe si një orë e përditshme në çdo dhomë elegant.

Size: 10x12cm

I lëvizshëm £ 24,00

I lëvizshëm

I lëvizshëm

Kjo nuk është shumë herët për të ngulitin young'uns tuaja në rrugët e Moomins. Ky celular i bukur do të ul receptorin e telefonit mbi një krevat fëmijësh apo djep dhe ka 12 karaktere Moomin të rri si ju dëshironi në clamps lëvizshme. Përbëhet nga 6 shtylla të vogël të verdhë dhe 12 karaktere të mrekullueshme në mënyrë që ju mund të ndryshojë tërë celular në çdo kohë. Celular është i montuar në vargjet dhe preassembled me sistemin hallkë. Thjesht ul receptorin e telefonit deri karaktere tuaj të preferuar në shtylla, të ndryshuar ato sa herë që ju pëlqen, ose t'i varim kur lexoni një histori Moomin për fëmijën tuaj.

Një broshurë mbi karaktereve dhe historia pas botës Moomin është i mbyllur gjithashtu në kuti.

Sasi

Çmimi: 24,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

I lëvizshëm

£ 24,00

Kjo nuk është shumë herët për të ngulitin young'uns tuaja në rrugët e Moomins. Ky celular i bukur do të ul receptorin e telefonit mbi një krevat fëmijësh apo djep dhe ka 12 karaktere Moomin të rri si ju dëshironi në clamps lëvizshme. Përbëhet nga 6 shtylla të vogël të verdhë dhe 12 karaktere të mrekullueshme në mënyrë që ju mund të ndryshojë tërë celular në çdo kohë. Celular është i montuar në vargjet dhe preassembled me sistemin hallkë. Thjesht ul receptorin e telefonit deri karaktere tuaj të preferuar në shtylla, të ndryshuar ato sa herë që ju pëlqen, ose t'i varim kur lexoni një histori Moomin për fëmijën tuaj.

Një broshurë mbi karaktereve dhe historia pas botës Moomin është i mbyllur gjithashtu në kuti.

Loading Përditësimi ...
Faqet: «I pari <Previous 1 2