Libra

Libra £ 12,99

Moomin Libri Cook

Moomin Libri Cook

Tani lexuesit mund të përgatisë një gosti - Moomin-style! Cookbook Moomins përmban të gjitha sekretet në enët e shijshme të përgatitura nga Moominmamma gjakftohtë për personazhet bukur pak që jetojnë në Moominvalley. Recetave janë një hyrje e mrekullueshme për kuzhinën finlandez, paraqitur nga sezoni, dhe përfshijnë mbi 150 pjata pyjore differest variojnë nga salads, supave, peshk, mish dhe desserts shijshme plus të gjitha e jetës finlandez - nga mëngjesi në fund të verës me diell nordike natë për partitë kopsht, campfires dhe festimet ditëlindjen.

144 faqe

Sasi

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Libri Cook

£ 12,99

Tani lexuesit mund të përgatisë një gosti - Moomin-style! Cookbook Moomins përmban të gjitha sekretet në enët e shijshme të përgatitura nga Moominmamma gjakftohtë për personazhet bukur pak që jetojnë në Moominvalley. Recetave janë një hyrje e mrekullueshme për kuzhinën finlandez, paraqitur nga sezoni, dhe përfshijnë mbi 150 pjata pyjore differest variojnë nga salads, supave, peshk, mish dhe desserts shijshme plus të gjitha e jetës finlandez - nga mëngjesi në fund të verës me diell nordike natë për partitë kopsht, campfires dhe festimet ditëlindjen.

144 faqe

Loading Përditësimi ...