Qeramike dhe Poezi

Qeramike dhe Poezi £ 14,95

Moomin turi - Snorkmaiden dhe poeti RI

Moomin turi - Snorkmaiden dhe poeti RI

Dizajn sezonale për verën 2013!

Në dispozicion për para-qëllim tani, shpërndarjen në prill.

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Snorkmaiden dhe poeti RI

£ 14,95

Dizajn sezonale për verën 2013!

Në dispozicion për para-qëllim tani, shpërndarjen në prill.

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Moomin tas - Snorkmaiden dhe NEW Poeti £ 22,95

Moomin tas - Snorkmaiden dhe NEW Poeti

Moomin tas - Snorkmaiden dhe NEW Poeti

Dizajn sezonale për verën 2013!

Në dispozicion për para-qëllim tani, shpërndarjen në prill.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Slotte-elevant ka projektuar kupat lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse-provë.

Sasi

Çmimi: 22,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin tas - Snorkmaiden dhe NEW Poeti

£ 22,95

Dizajn sezonale për verën 2013!

Në dispozicion për para-qëllim tani, shpërndarjen në prill.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Slotte-elevant ka projektuar kupat lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse-provë.

Moomin turi - Moomintroll bruz NEW £ 14,95

Moomin turi - Moomintroll bruz NEW

Moomin turi - Moomintroll bruz NEW

Re për vitin 2013, në dispozicion për ofrimin e rendit, në prill.
Gjithkush e meriton një Moomin. Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar turi i lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Moomintroll bruz NEW

£ 14,95

Re për vitin 2013, në dispozicion për ofrimin e rendit, në prill.
Gjithkush e meriton një Moomin. Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar turi i lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Snorkmaiden Pink NEW £ 14,95

Moomin turi - Snorkmaiden Pink NEW

Moomin turi - Snorkmaiden Pink NEW

Re për vitin 2013, në dispozicion për ofrimin e rendit, në prill.
Gjithkush e meriton një Moomin. Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar turi i lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Snorkmaiden Pink NEW

£ 14,95

Re për vitin 2013, në dispozicion për ofrimin e rendit, në prill.
Gjithkush e meriton një Moomin. Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar turi i lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Mymble £ 14,95

Moomin turi - Mymble

Moomin turi - Mymble

Mymble është motra vogël Mys i cili mori të dini Moomins nga aventurat e hershme Moominpappan së. Turi është gjithashtu në dispozicion me Moomincharacters tjera dhe për këtë arsye është një ideal mbledhësit dhuratë ose të pranishëm!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse sigurt

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Mymble

£ 14,95

Mymble është motra vogël Mys i cili mori të dini Moomins nga aventurat e hershme Moominpappan së. Turi është gjithashtu në dispozicion me Moomincharacters tjera dhe për këtë arsye është një ideal mbledhësit dhuratë ose të pranishëm!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse sigurt

Moomin turi - Stinky £ 14,95

Moomin turi - Stinky

Moomin turi - Stinky

Stinky është një karakter në tregime Tove Jansson e të Moomintroll dhe miqtë e tij, ku Stinky është një shejtan dështuar që gjithmonë krijon konfuzion. Ai gjithashtu është keqkuptuar shpesh dhe i akuzuar për gjëra që ai nuk e ka bërë, por në fund ai gjithmonë arrin të marrë larg në minutën e fundit. Pra pije çokollatë tuaj, kafe ose çaj në këtë turi dhe ëndrra larg me Stinky dhe miqtë e tij!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Stinky

£ 14,95
Stinky është një karakter në tregime Tove Jansson e të Moomintroll dhe miqtë e tij, ku Stinky është një shejtan dështuar që gjithmonë krijon konfuzion. Ai gjithashtu është keqkuptuar shpesh dhe i akuzuar për gjëra që ai nuk e ka bërë, por në fund ai gjithmonë arrin të marrë larg në minutën e fundit. Pra pije çokollatë tuaj, kafe ose çaj në këtë turi dhe ëndrra larg me Stinky dhe miqtë e tij!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Moomin turi - Nënë Mymble së £ 14,95

Moomin turi - Nënë Mymble së

Moomin turi - Nënë Mymble së

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Nënë Mymble së

£ 14,95

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Moomin turi - Snufkin £ 14,95

Moomin turi - Snufkin

Moomin turi - Snufkin

Snufkin është shoku më i mirë që e do Moomins jashtë, hiking dhe duke luajtur harmonikë. Silleni veten në një filxhan kafe ose çokollatë me këtë turi dhe të ndjehen magji e Snufkins harmonikë.

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Snufkin

£ 14,95

Snufkin është shoku më i mirë që e do Moomins jashtë, hiking dhe duke luajtur harmonikë. Silleni veten në një filxhan kafe ose çokollatë me këtë turi dhe të ndjehen magji e Snufkins harmonikë.

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Fuzzy £ 14,95

Moomin turi - Fuzzy

Moomin turi - Fuzzy

Fuzzy është një nga personazhet Moominvalley ku ajo ka një djalë të quajtur Sniff dhe së bashku ata krijojnë një grup të përsosur që i përshtatet në shtëpinë e të gjithëve!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Fuzzy

£ 14,95

Fuzzy është një nga personazhet Moominvalley ku ajo ka një djalë të quajtur Sniff dhe së bashku ata krijojnë një grup të përsosur që i përshtatet në shtëpinë e të gjithëve!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Adventure Moomin - turi £ 15,50

Adventure Moomin - turi

Adventure Moomin - turi

Moomin në aventurën është një stil zi-bardhë porcelainseries Tove Jansson projektuar nga ku ju mund të shkoni me Moomin dhe miqtë e tij në aventurat. Silleni veten në këtë porcelainseries bukur, ose të dhuroj si dhuratë appreciated!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 15,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Adventure Moomin - turi

£ 15,50

Moomin në aventurën është një stil zi-bardhë porcelainseries Tove Jansson projektuar nga ku ju mund të shkoni me Moomin dhe miqtë e tij në aventurat. Silleni veten në këtë porcelainseries bukur, ose të dhuroj si dhuratë appreciated!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Muddler £ 14,95

Moomin turi - Muddler

Moomin turi - Muddler

Muddler është një kafshë e vogël running rreth dhe është ngatërruar në përgjithësi dhe Muddler është një nga personazhet onlyn nga Moominvalleys në dispozicion si një filxhan në mënyrë të fillojë mbledhjen e sotme!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Muddler

£ 14,95

Muddler është një kafshë e vogël running rreth dhe është ngatërruar në përgjithësi dhe Muddler është një nga personazhet onlyn nga Moominvalleys në dispozicion si një filxhan në mënyrë të fillojë mbledhjen e sotme!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Inspector £ 14,95

Moomin turi - Inspector

Moomin turi - Inspector

Inspektori është e rrallë në tregime Moomin, por është një person shumë të dashur dhe të vlerësuar. Sjellë kupën për të punuar dhe ëndërr veten larg me shefin polic dhe bota e tij!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Inspector

£ 14,95

Inspektori është e rrallë në tregime Moomin, por është një person shumë të dashur dhe të vlerësuar. Sjellë kupën për të punuar dhe ëndërr veten larg me shefin polic dhe bota e tij!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin turi - Tooticky £ 14,95

Moomin turi - Tooticky

Moomin turi - Tooticky

Tooticky është një grua energjike, që nganjëherë shfaqet në tregimet Tove Jansson së të Moomin dhe miqtë e tij, ku ajo është një portret i shokut Tuulikki Tove Jansson e Pietilä. Fillojë mbledhjen e kriklla sot!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.
Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Tooticky

£ 14,95

Tooticky është një grua energjike, që nganjëherë shfaqet në tregimet Tove Jansson së të Moomin dhe miqtë e tij, ku ajo është një portret i shokut Tuulikki Tove Jansson e Pietilä. Fillojë mbledhjen e kriklla sot!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.
Sasi
1 copë

Moomin turi - Moominmamma £ 14,95

Moomin turi - Moominmamma

Moomin turi - Moominmamma

Moominmamma është një personazh imagjinar në histori Moomins Tove Jansson, ku ajo është e martuar me Moominpappa dhe së bashku ata janë prindërit në Moomintroll. Moominmamma gjithmonë vesh magjistare e saj qese është bërë magjistare e saj trademark ju gjithashtu mund të shihni në këtë turi të madh. Ka edhe kriklla për anëtarët e tjerë të familjes që e bën këtë artikull një të përsosur collectible ose dhurata vlerësuar si!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Moominmamma

£ 14,95

Moominmamma është një personazh imagjinar në histori Moomins Tove Jansson, ku ajo është e martuar me Moominpappa dhe së bashku ata janë prindërit në Moomintroll. Moominmamma gjithmonë vesh magjistare e saj qese është bërë magjistare e saj trademark ju gjithashtu mund të shihni në këtë turi të madh. Ka edhe kriklla për anëtarët e tjerë të familjes që e bën këtë artikull një të përsosur collectible ose dhurata vlerësuar si!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Moomin turi - Sniff £ 14,95

Moomin turi - Sniff

Moomin turi - Sniff

Karakteri nervoz Sniff është një figurë shumë e popullarizuar dhe të dashur në Moominstories Tove Jansson dhe të miqve të tij. Dhuroj turi, apo trajtoj veten me një filxhan kafe ose çokollatë dhe ëndërr larg me Sniff në botën e tij të çmendur!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Sniff

£ 14,95

Karakteri nervoz Sniff është një figurë shumë e popullarizuar dhe të dashur në Moominstories Tove Jansson dhe të miqve të tij. Dhuroj turi, apo trajtoj veten me një filxhan kafe ose çokollatë dhe ëndërr larg me Sniff në botën e tij të çmendur!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson

Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi
1 copë

Moomin turi - Groke £ 14,95

Moomin turi - Groke

Moomin turi - Groke

Groke është një përbindësh legjendare në tregimet e Moomin dhe miqtë e tij nga Tove Jansson, ku secili ka frikë prej saj dhe gjithçka që ajo prek ngrin. Groke është vetëm një nga personazhet e Luginës Moomin dhe së bashku ata krijojnë një grup të përsosur për të mbledhur?

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.
Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Groke

£ 14,95

Groke është një përbindësh legjendare në tregimet e Moomin dhe miqtë e tij nga Tove Jansson, ku secili ka frikë prej saj dhe gjithçka që ajo prek ngrin. Groke është vetëm një nga personazhet e Luginës Moomin dhe së bashku ata krijojnë një grup të përsosur për të mbledhur?

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.
Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt.

Loading Përditësimi ...
Faqe: 1 2 3 4 Next> Last »