Takëm për fëmijë

Takëm për fëmijë £ 39,00

Set për fëmijë - Role Play

Set për fëmijë - Role Play

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

 • Materiali: qeramike
 • Ngjyra: verdhë
 • Set i turi dhe pjatë të thellë.
Sasi

Çmimi: 39,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set për fëmijë - Role Play

£ 39,00

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

 • Materiali: qeramike
 • Ngjyra: verdhë
 • Set i turi dhe pjatë të thellë.
Set për fëmijë - që jeton në xhungël £ 39,00

Set për fëmijë - që jeton në xhungël

Set për fëmijë - që jeton në xhungël

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

 • Materiali: qeramike
 • Color: Green
 • Set i turi dhe pjatë të thellë.
Sasi

Çmimi: 39,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set për fëmijë - që jeton në xhungël

£ 39,00

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

 • Materiali: qeramike
 • Color: Green
 • Set i turi dhe pjatë të thellë.
Set fëmijës takëm £ 19,00

Set fëmijës takëm

Set fëmijës takëm

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri Pak My takëm. Vendosur takëm Moomin është projektuar për përdoruesit e vogla. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë posaçërisht për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Darka Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshje edhe me Saudite kriklla Moomin dhe pllaka

Sasi

Çmimi: 19,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set fëmijës takëm

£ 19,00

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri Pak My takëm. Vendosur takëm Moomin është projektuar për përdoruesit e vogla. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë posaçërisht për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Darka Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshje edhe me Saudite kriklla Moomin dhe pllaka

Set Child aventurë e takëm £ 19,00

Set Child aventurë e takëm

Set Child aventurë e takëm

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri Pak My takëm. Vendosur takëm Moomin është projektuar për përdoruesit e vogla. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë posaçërisht për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Darka Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshje edhe me Saudite kriklla Moomin dhe pllaka

Sasi

Çmimi: 19,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set Child aventurë e takëm

£ 19,00

Takëm Moomin për fëmijët të bëjnë çdo vakt një aventurë fun. Moomintroll, Moominmum, Moomindad dhe hiri Pak My takëm. Vendosur takëm Moomin është projektuar për përdoruesit e vogla. Ata ulen edhe në dorën e fëmijës dhe të përshtaten mirë në një gojë të vogël. Fëmijët do të jetë i kënaqur për të gjetur një tablesetting me takëm që është blerë posaçërisht për ta.

Tipar dallues
Hackman

Projektues
Hackman

Fakte
Përmbajnë darkë pirun, thikë, lugë Darka Darka dhe lugë ëmbëlsirë. , Takëm transferimi dekoruar dhe i bëri prej 18/10 çelik inox. Prova pjatalarëse.

Sasi
4 copë

Info shtesë
Ndeshje edhe me Saudite kriklla Moomin dhe pllaka

Foshnja Set takëm £ 12,00

Foshnja Set takëm

Foshnja Set takëm

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Foshnja Set takëm

£ 12,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt.

Fëmija është Set prej 2 Forks £ 12,00

Fëmija është Set prej 2 Forks

Fëmija është Set prej 2 Forks

Këto forks janë projektuar ergonomically për fëmijët. Çdo pirun ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo dorezë. Ky grup përmban Moomin në një Snorkmaiden dhe nga ana tjetër.

18/10 çelik inox

Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Fëmija është Set prej 2 Forks

£ 12,00

Këto forks janë projektuar ergonomically për fëmijët. Çdo pirun ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo dorezë. Ky grup përmban Moomin në një Snorkmaiden dhe nga ana tjetër.

18/10 çelik inox

Pjatalarëse sigurt.

Plate Child Melamine së - Snorkmaiden 5,25 £

Plate Child Melamine së - Snorkmaiden

Plate Child Melamine së - Snorkmaiden

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Sasi

Çmimi: 5,25 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate Child Melamine së - Snorkmaiden

5,25 £

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Plate Child Melamine së - Troll 5,25 £

Plate Child Melamine së - Troll

Plate Child Melamine së - Troll

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Sasi

Çmimi: 5,25 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate Child Melamine së - Troll

5,25 £

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Plate Child Melamine e - pak e mia 5,25 £

Plate Child Melamine e - pak e mia

Plate Child Melamine e - pak e mia

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Sasi

Çmimi: 5,25 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate Child Melamine e - pak e mia

5,25 £

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Plate Child Melamine së - Snufkin 5,25 £

Plate Child Melamine së - Snufkin

Plate Child Melamine së - Snufkin

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Sasi

Çmimi: 5,25 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate Child Melamine së - Snufkin

5,25 £

Pllaka Moomin varg. Pjatë e përditshme të vogël (20cm diam) për të ngrënë, duke shërbyer, snacking, etj Features Moomin karakter në krye.

Madhësia: 20cm Diametri

Tas Child Melanie së 4,95 £

Tas Child Melanie së

Tas Child Melanie së

Tas përditshme për supave, kos, drithëra mëngjes, snacks dhe më shumë. Karakteristika Moomin dhe karaktere Snorkmaiden.

4cm x diameter 16cm lartë

Sasi

Çmimi: 4,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tas Child Melanie së

4,95 £

Tas përditshme për supave, kos, drithëra mëngjes, snacks dhe më shumë. Karakteristika Moomin dhe karaktere Snorkmaiden.

4cm x diameter 16cm lartë

Tray Child Melanie së £ 12,50

Tray Child Melanie së

Tray Child Melanie së

Moomin tabaka. Tabaka për të shërbyer përditshme mëngjes, drekë, darkë, snacks dhe më shumë. Karakteristika Moomin karaktere familjare.

Madhësia: 33 x 25.5 x 1.5cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray Child Melanie së

£ 12,50

Moomin tabaka. Tabaka për të shërbyer përditshme mëngjes, drekë, darkë, snacks dhe më shumë. Karakteristika Moomin karaktere familjare.

Madhësia: 33 x 25.5 x 1.5cm

Set Child Melanie së takëm 9,95 £

Set Child Melanie së takëm

Set Child Melanie së takëm

Takëm Moomin fëmijës vendosur. Karakteristika, lugë thikë dhe pirun. Graphics me anëtarë të ndryshëm të familjes Moomin.

Size: 13.5cm e gjatë

Sasi

Çmimi: 9,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set Child Melanie së takëm

9,95 £

Takëm Moomin fëmijës vendosur. Karakteristika, lugë thikë dhe pirun. Graphics me anëtarë të ndryshëm të familjes Moomin.

Size: 13.5cm e gjatë

Turi Child Melanie - e Troll 4,50 £

Turi Child Melanie - e Troll

Turi Child Melanie - e Troll

Moomin gamë të pijshëm. Kupa e përditshme për pije, qumësht, çokollatë, limonadë, etj Features Moomintroll shtypura të gjithë rreth.

Size: x H9 W10.5 x 8cm Diametri

Sasi

Çmimi: 4,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Turi Child Melanie - e Troll

4,50 £

Moomin gamë të pijshëm. Kupa e përditshme për pije, qumësht, çokollatë, limonadë, etj Features Moomintroll shtypura të gjithë rreth.

Size: x H9 W10.5 x 8cm Diametri

Turi Child Melanie - e Snorkmaiden 4,50 £

Turi Child Melanie - e Snorkmaiden

Turi Child Melanie - e Snorkmaiden

Moomin gamë të pijshëm. Kupa e përditshme për pije, çokollatë, qumësht limonadë, etj Features print Snorkmaiden të gjithë rreth.

Size: x H9 W10.5 x 8cm Diametri

Sasi

Çmimi: 4,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Turi Child Melanie - e Snorkmaiden

4,50 £

Moomin gamë të pijshëm. Kupa e përditshme për pije, çokollatë, qumësht limonadë, etj Features print Snorkmaiden të gjithë rreth.

Size: x H9 W10.5 x 8cm Diametri

Plate Child Melanie së - Home Sweet Home 5,25 £

Plate Child Melanie së - Home Sweet Home

Plate Child Melanie së - Home Sweet Home

Kjo zezë dhe e bardhë pjatë Moomin është një nga një grup i ndryshëm 6 Made e Melamine dhe për këtë arsye e përkryer për ushqimin e fëmijëve dhe pikniqe.

Ky dizajn karakteristika Moomins dhe miqtë e tyre afrohet në shtëpi pas aventurave kohë të natës në pyll.

Diametër 20cm

Sasi

Çmimi: 5,25 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate Child Melanie së - Home Sweet Home

5,25 £

Kjo zezë dhe e bardhë pjatë Moomin është një nga një grup i ndryshëm 6 Made e Melamine dhe për këtë arsye e përkryer për ushqimin e fëmijëve dhe pikniqe.

Ky dizajn karakteristika Moomins dhe miqtë e tyre afrohet në shtëpi pas aventurave kohë të natës në pyll.

Diametër 20cm

Loading Përditësimi ...