CHRISTMAS

CHRISTMAS £ 1,99

Moomin Metal Dekorimi

Moomin Metal Dekorimi

Moomin Metal Dekorimi

Madhësia: 7 x 8cm

Sasi

Çmimi: £ 1,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Metal Dekorimi

£ 1,99

Moomin Metal Dekorimi

Madhësia: 7 x 8cm

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve £ 14,95

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Turi sezonale për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Vëllimi: 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

£ 14,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Vëllimi: 0,3 l.

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve £ 22,95

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

Në dispozicion për para-rendit tani!

Sezonale Bowl për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin tas për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi

Çmimi: 22,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Bowl 2013 - Sipas Pema e Krishtlindjeve

£ 22,95

Në dispozicion për para-rendit tani!

Sezonale Bowl për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin tas për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013 £ 19,95

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

Moomin Mini kriklla për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Lartësia: 3 cm x Diametri: 2,5 cm

Pak e 4.

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Mini kriklla - nën pemën e Krishtlindjes 2013

£ 19,95

Moomin Mini kriklla për Krishtlindje 2013

Sezoni i dimrit Moomin turi për vitin 2013 është emëruar Nën pemën e Krishtlindjes dhe simbolizon halla i cili po viziton luginën Moomin. Të Moomintrolls nuk janë me të vërtetë të lumtur për vizitën e tezja dhe dua që ajo të shkojnë në shtëpi. Ata i thonë asaj se ata nuk e festojnë Krishtlindjen por kur hallë ka lënë luginën Moomin ata festojnë fshehurazi në bodrum. Megjithatë, ata ndjehen fajtor dhe të vendos për të shkuar jashtë dhe të kërkoni për tezen. Ata e gjejnë atë në pyll, ku ajo ka dekoruar pemën e vet të bukur e saj të Krishtlindjeve. Partia e Krishtlindjeve fillon gjatë me të gjithë u mblodhën për të kërcyer rreth pemën e bukur e Krishtlindjeve dhe të pijë verë mulled.

Trademark: Arabia

Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Lartësia: 3 cm x Diametri: 2,5 cm

Pak e 4.

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë) £ 8,00

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri.

Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Sasi

Çmimi: £ 8,00

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (hallë)

£ 8,00

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri.

Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll) £ 8,00

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Sasi

Çmimi: £ 8,00

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Spoon - Sipas Pema e Krishtlindjeve (Moomintroll)

£ 8,00

Produkt Sezonale nga 'nën pemën e Krishtlindjes' seri. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për produktet e tjera në seri e Krishtlindjeve.

Made e 18/10 çelik inox

Tray - Moomin Valley Winter £ 19,99

Tray - Moomin Valley Winter

Tray - Moomin Valley Winter

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe Speciale e Krishtlindjeve! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Moomin Valley Winter

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe Speciale e Krishtlindjeve! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Tray - Figurë e Krishtlindjeve £ 19,99

Tray - Figurë e Krishtlindjeve

Tray - Figurë e Krishtlindjeve

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Figurë e Krishtlindjeve

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Tray - Moomin Family on Ice £ 19,99

Tray - Moomin Family on Ice

Tray - Moomin Family on Ice

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Moomin Family on Ice

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Tray - Figurë e Krishtlindjeve (Round) £ 25,99

Tray - Figurë e Krishtlindjeve (Round)

Tray - Figurë e Krishtlindjeve (Round)

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 31cm Diametri

Sasi

Çmimi: 25,99 £

Tray - Figurë e Krishtlindjeve (Round)

£ 25,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 31cm Diametri

Tray - pranishem (Round) £ 25,99

Tray - pranishem (Round)

Tray - pranishem (Round)

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 31cm Diametri

Sasi

Çmimi: 25,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - pranishem (Round)

£ 25,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 31cm Diametri

Tray - pranishem (Large) £ 34,99

Tray - pranishem (Large)

Tray - pranishem (Large)

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 43 x 33cm

Sasi

Çmimi: 34,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - pranishem (Large)

£ 34,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Size: 43 x 33cm

Tray - Riding një renë £ 19,99

Tray - Riding një renë

Tray - Riding një renë

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Tray - Riding një renë

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë tyre të preferuar pak dhe enët festive! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është të dorës hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familje të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent Suedisë jugore.

Madhësia: 20 x 27 cm

Moomin smalt Jug - Zemra e Krishtlindjeve £ 24,95

Moomin smalt Jug - Zemra e Krishtlindjeve

Moomin smalt Jug - Zemra e Krishtlindjeve

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e bukur e Krishtlindjeve Zemra Jug.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

0.8L

Sasi

Çmimi: 24,95 £

Moomin smalt Jug - Zemra e Krishtlindjeve

£ 24,95

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e bukur e Krishtlindjeve Zemra Jug.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

0.8L

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Small, Grey) £ 12,95

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Small, Grey)

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Small, Grey)

Edition Limited për vitin 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e bukur e Krishtlindjeve Zemra turi vogla.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

H: 6cm

Sasi

Çmimi: 12,95 £

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Small, Grey)

£ 12,95

Edition Limited për vitin 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e bukur e Krishtlindjeve Zemra turi vogla.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

H: 6cm

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Large, Red) £ 14,50

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Large, Red)

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Large, Red)

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e Krishtlindjeve Zemra turi bukur të mëdha.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

H: 8cm

Sasi

Çmimi: 14,50 £

Moomin smalt turi - Christmas Hearts (Large, Red)

£ 14,50

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e Krishtlindjeve Zemra turi bukur të mëdha.

Ideal për fëmijët apo të rriturit, enë mund të përdoret si brenda dhe jashtë për shkak të tyre duke u ndërtuar nga llak. Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

H: 8cm

Moomin smalt Jar - Zemra e Krishtlindjeve £ 24,95

Moomin smalt Jar - Zemra e Krishtlindjeve

Moomin smalt Jar - Zemra e Krishtlindjeve

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e Krishtlindjeve Zemra Jar bukur.

Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

1L

Sasi

Çmimi: 24,95 £

Moomin smalt Jar - Zemra e Krishtlindjeve

£ 24,95

Edition Limited për Krishtlindje 2013.

Varg Krishtlindjeve të enë gatimi dhe pajisje në shtëpi duke shfaqur shumë të menduar figurë Moomin. Një pjesë e varg, vjen e Krishtlindjeve Zemra Jar bukur.

Smalt është një material i lehtë që është provuar të sigurt për ushqim dhe pije.

1L

Moomin Christmas Surprise stoli 2012 £ 9,95

Moomin Christmas Surprise stoli 2012

Moomin Christmas Surprise stoli 2012

Stoli hapet në dy gjysma dhe ai përmban një surprizë Moomin.

Ky është një produkt i 2012 dhe Viti 2012 është inscripted në anën tjetër të stoli.

Diametri: 8cm
Materiali: metalike


Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Christmas Surprise stoli 2012

£ 9,95

Stoli hapet në dy gjysma dhe ai përmban një surprizë Moomin.

Ky është një produkt i 2012 dhe Viti 2012 është inscripted në anën tjetër të stoli.

Diametri: 8cm
Materiali: metalike


Moomin Krishtlindjeve dhuratë Tin - Red, Sheshi £ 6,95

Moomin Krishtlindjeve dhuratë Tin - Red, Sheshi

Moomin Krishtlindjeve dhuratë Tin - Red, Sheshi

Stil të dizajnuara bukur Moomin kallaj Krishtlindjeve. Perfect për ruajtje Krishtlindjeve biskota, ëmbëlsirat dhe të tjera të vogla por gjëra shumë të dobishme!

Size: 11,5 x 11,5 x 7 cm

Sasi

Çmimi: £ 6,95

Moomin Krishtlindjeve dhuratë Tin - Red, Sheshi

£ 6,95

Stil të dizajnuara bukur Moomin kallaj Krishtlindjeve. Perfect për ruajtje Krishtlindjeve biskota, ëmbëlsirat dhe të tjera të vogla por gjëra shumë të dobishme!

Size: 11,5 x 11,5 x 7 cm

Moomin Star formësohet Tin £ 7,50

Moomin Star formësohet Tin

Moomin Star formësohet Tin

Stil të dizajnuara bukur Moomin kallaj Krishtlindjeve. Perfect për ruajtje Krishtlindjeve candies dhe të tjera të vogla por gjëra shumë të dobishme!

Size: 14 x 5 cm

Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Star formësohet Tin

£ 7,50

Stil të dizajnuara bukur Moomin kallaj Krishtlindjeve. Perfect për ruajtje Krishtlindjeve candies dhe të tjera të vogla por gjëra shumë të dobishme!

Size: 14 x 5 cm

Moominmamma Winter Kartolinë £ 1,25

Moominmamma Winter Kartolinë

Moominmamma Winter Kartolinë

 • kartolinë fantastike për të mbledhur ose dërgoni ose kornizë dhe thesar!
 • cilësi të mëdha Finlandisht
 • produkt i licencuar
 • Madhësia kartolinë
Sasi

Çmimi: £ 1,25

Moominmamma Winter Kartolinë

£ 1,25
 • kartolinë fantastike për të mbledhur ose dërgoni ose kornizë dhe thesar!
 • cilësi të mëdha Finlandisht
 • produkt i licencuar
 • Madhësia kartolinë
Pak My Winter Kartolinë £ 1,25

Pak My Winter Kartolinë

Pak My Winter Kartolinë

 • kartolinë fantastike për të mbledhur ose dërgoni ose kornizë dhe thesar!
 • cilësi të mëdha Finlandisht
 • produkt i licencuar
 • Madhësia kartolinë
Sasi

Çmimi: £ 1,25

Pak My Winter Kartolinë

£ 1,25

 • kartolinë fantastike për të mbledhur ose dërgoni ose kornizë dhe thesar!
 • cilësi të mëdha Finlandisht
 • produkt i licencuar
 • Madhësia kartolinë
Moomin gome Magnet - Partia patinazhit £ 3,99

Moomin gome Magnet - Partia patinazhit

Moomin gome Magnet - Partia patinazhit

Një shtesë e bukur e dimrit në frigorifer tuaj!

Size: përafërsisht 6 x 7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin gome Magnet - Partia patinazhit

£ 3,99

Një shtesë e bukur e dimrit në frigorifer tuaj!

Size: përafërsisht 6 x 7 cm

Moomin gome Magnet - Ditët Snow £ 3,99

Moomin gome Magnet - Ditët Snow

Moomin gome Magnet - Ditët Snow

Një shtesë e bukur e dimrit në frigorifer tuaj!

Size: përafërsisht 6 x 7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin gome Magnet - Ditët Snow

£ 3,99

Një shtesë e bukur e dimrit në frigorifer tuaj!

Size: përafërsisht 6 x 7 cm

Moomin Card - Gëzuar Krishtlindjet £ 1,99

Moomin Card - Gëzuar Krishtlindjet

Moomin Card - Gëzuar Krishtlindjet

Përshëndetje brenda: Blank

Details: Cilësia Moomins përshëndetje kartë

Ky produkt është e mbështjellë cello

Zarf: White

Gjatësia: 170 mm Gjerësia: 120 mm

Sasi

Çmimi: £ 1,99

Moomin Card - Gëzuar Krishtlindjet

£ 1,99

Përshëndetje brenda: Blank

Details: Cilësia Moomins përshëndetje kartë

Ky produkt është e mbështjellë cello

Zarf: White

Gjatësia: 170 mm Gjerësia: 120 mm

Moomin Card - Merry Christmas (Red) £ 1,99

Moomin Card - Merry Christmas (Red)

Moomin Card - Merry Christmas (Red)

 • 5 "x7" (170 × 120 mm) Përshëndetje Card.
 • Cello përfundoi me një zarf të bardhë.
 • Brenda Blank.
 • Të gjitha materialet Greeting Card është me burim nga pyje të qëndrueshme.
Sasi

Çmimi: £ 1,99

Moomin Card - Merry Christmas (Red)

£ 1,99
 • 5 "x7" (170 × 120 mm) Përshëndetje Card.
 • Cello përfundoi me një zarf të bardhë.
 • Brenda Blank.
 • Të gjitha materialet Greeting Card është me burim nga pyje të qëndrueshme.
Moomin çorape £ 9,99

Moomin çorape

Moomin çorape

Çorape e Krishtlindjeve Moomin

Papritur fëmijët me çorape Moomin Krishtlindjeve!

Size: 2x 47 x 26 cm.

Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin çorape

£ 9,99

Çorape e Krishtlindjeve Moomin

Papritur fëmijët me çorape Moomin Krishtlindjeve!

Size: 2x 47 x 26 cm.

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra £ 14,95

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

£ 14,95

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Winter £ 14,95

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Winter

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Winter

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Winter

£ 14,95

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Moomin Winter Pelush £ 9,99

Moomin Winter Pelush

Moomin Winter Pelush

Kjo Moomin adorable pak është e veshur me një burgundy dhe shall të bardhë, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Lartësia: 18 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Winter Pelush

£ 9,99

Kjo Moomin adorable pak është e veshur me një burgundy dhe shall të bardhë, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Lartësia: 18 cm

Moomin turi - Winter Games £ 34,95

Moomin turi - Winter Games

Moomin turi - Winter Games

Turi Sezonale për Christmas 2011

Moomin turi këtë dimër-së për vitin 2011 vazhdon në ngjyra të ndritshme të lojës nga kupa 2010, ndërsa games fun në dëborë në lojërat e kupës Moomin në dëborë.

Kupa është e plotë të aktiviteteve të dimrit, ku banorët e Moomin Valley është duke ndërtuar një fshat turistik, disa më me entuziazëm se të tjerët. Moomintroll duket pak i mërzitur në mbledhje të tyre, ndërsa Snork Maiden është shumë i zënë me sportiv z RASK.
Mymble është gjithashtu dua e z RASK dhe duke u përpjekur dëshpërimisht për të tërhequr vëmendjen e tij, si ajo përpiqet për të mësuar për të skive në ski drejt greminës. Për habinë e tij, ajo zbulon se ajo është e aftë në ski se ajo e menduar.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 34,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Winter Games

£ 34,95

Turi Sezonale për Christmas 2011

Moomin turi këtë dimër-së për vitin 2011 vazhdon në ngjyra të ndritshme të lojës nga kupa 2010, ndërsa games fun në dëborë në lojërat e kupës Moomin në dëborë.

Kupa është e plotë të aktiviteteve të dimrit, ku banorët e Moomin Valley është duke ndërtuar një fshat turistik, disa më me entuziazëm se të tjerët. Moomintroll duket pak i mërzitur në mbledhje të tyre, ndërsa Snork Maiden është shumë i zënë me sportiv z RASK.
Mymble është gjithashtu dua e z RASK dhe duke u përpjekur dëshpërimisht për të tërhequr vëmendjen e tij, si ajo përpiqet për të mësuar për të skive në ski drejt greminës. Për habinë e tij, ajo zbulon se ajo është e aftë në ski se ajo e menduar.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin turi - Winter Forest £ 24,95

Moomin turi - Winter Forest

Moomin turi - Winter Forest

Turi sezonale për Krishtlindje 2012

Dimri në luginën Moomin këtij viti është e veçantë: Moomins nuk janë hibernating. Halla Moominpappa-së, i cili po viziton shtëpinë Moomin, merr avantazhin e situatës dhe dëshiron të mësojë Moomins çfarë Krishtlindjeve është me të vërtetë në lidhje. Të Moomins janë plotësisht në dijeni të të gjithë konceptit të Krishtlindjeve, dhe kështu ata nuk janë veçanërisht të lumtur rreth pasur nevojë për të filluar përgatitjet e Krishtlindjeve. Megjithatë, ata do të fillojnë përgatitjen, secili fshehurazi nga të tjerë. Moominpappa endet jashtë në pyll veshur një shall të kuqe të ndritshme, duke kërkuar për një pemë e Krishtlindjeve. Me veten e tij ai mendon: "Nëse unë sjell një pemë të vogël të vogël në shtëpi, unë pyes veten në qoftë se dikush mund të telefononi edhe atë një pemë e Krishtlindjeve". Diku tjetër në pyll dimri edhe pak e mia po enden. Ajo ka ndaluar një renë dhe miqtë e saj nga të lëvizin në rrugën e tyre - sikur të ndaluar Krishtlindjet nga vijnë. Megjithatë, kur në prag të Krishtlindjeve arrin, familja Moomin mbledh së bashku në bodrum për të festuar sezonin e ri, fshehurazi nga halla Moominpappa-së. Ata thjesht nuk duan të pranojnë, se pas gjithë rezistencës së, ata u bënë mjaft të magjepsur nga ideja e festojnë Krishtlindjet pas të gjithë.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 24,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Winter Forest

£ 24,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2012

Dimri në luginën Moomin këtij viti është e veçantë: Moomins nuk janë hibernating. Halla Moominpappa-së, i cili po viziton shtëpinë Moomin, merr avantazhin e situatës dhe dëshiron të mësojë Moomins çfarë Krishtlindjeve është me të vërtetë në lidhje. Të Moomins janë plotësisht në dijeni të të gjithë konceptit të Krishtlindjeve, dhe kështu ata nuk janë veçanërisht të lumtur rreth pasur nevojë për të filluar përgatitjet e Krishtlindjeve. Megjithatë, ata do të fillojnë përgatitjen, secili fshehurazi nga të tjerë. Moominpappa endet jashtë në pyll veshur një shall të kuqe të ndritshme, duke kërkuar për një pemë e Krishtlindjeve. Me veten e tij ai mendon: "Nëse unë sjell një pemë të vogël të vogël në shtëpi, unë pyes veten në qoftë se dikush mund të telefononi edhe atë një pemë e Krishtlindjeve". Diku tjetër në pyll dimri edhe pak e mia po enden. Ajo ka ndaluar një renë dhe miqtë e saj nga të lëvizin në rrugën e tyre - sikur të ndaluar Krishtlindjet nga vijnë. Megjithatë, kur në prag të Krishtlindjeve arrin, familja Moomin mbledh së bashku në bodrum për të festuar sezonin e ri, fshehurazi nga halla Moominpappa-së. Ata thjesht nuk duan të pranojnë, se pas gjithë rezistencës së, ata u bënë mjaft të magjepsur nga ideja e festojnë Krishtlindjet pas të gjithë.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Loading Përditësimi ...
Faqet: 1 2 Tjetra> E fundit »