Koleksione

Koleksione £ 39,95

Moomin turi - Winter Games

Moomin turi - Winter Games

Turi sezonale për Krishtlindje 2011

Turi Moomin Këtë dimër së për vitin 2011 vazhdon në ngjyra të ndritshme të lojës nga kupa 2010, ndërsa lojëra zbavitëse në dëborë mbi lojra Kupën Moomin në dëborë.

Kupa është e plotë të aktiviteteve të dimrit ku banorët e Luginës Moomin po ndërton një fshat turistik, disa më shumë se të tjerët me entuziazëm. Moomintroll duket pak e mërzitur në mbledhje tyre, ndërsa Snork Maiden është shumë e zënë me Rask sportiv z.
Mymble është gjithashtu dua z Rask dhe duke u përpjekur dëshpërimisht për të tërhequr vëmendjen e tij, si ajo përpiqet për të mësuar për të skive në ski drejt greminës. Për habinë e tij, ajo zbulon se ajo është i aftë në ski menduar se ajo.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 39,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Winter Games

£ 39,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2011

Turi Moomin Këtë dimër së për vitin 2011 vazhdon në ngjyra të ndritshme të lojës nga kupa 2010, ndërsa lojëra zbavitëse në dëborë mbi lojra Kupën Moomin në dëborë.

Kupa është e plotë të aktiviteteve të dimrit ku banorët e Luginës Moomin po ndërton një fshat turistik, disa më shumë se të tjerët me entuziazëm. Moomintroll duket pak e mërzitur në mbledhje tyre, ndërsa Snork Maiden është shumë e zënë me Rask sportiv z.
Mymble është gjithashtu dua z Rask dhe duke u përpjekur dëshpërimisht për të tërhequr vëmendjen e tij, si ajo përpiqet për të mësuar për të skive në ski drejt greminës. Për habinë e tij, ajo zbulon se ajo është i aftë në ski menduar se ajo.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin turi - Konkurrenca Ski £ 49,95

Moomin turi - Konkurrenca Ski

Moomin turi - Konkurrenca Ski

Turi sezonale për Krishtlindje 2010

Arabia liron një të ri Limited Edition Moomin turi çdo vjeshtë. Konkurrenca është e ski turi sezonale për dimër 2010 dhe në dispozicion vetëm për një periudhë të kufizuar. Numrat janë të kufizuara në mënyrë strikte vend porosinë tuaj tani të jetë i sigurt që ju të merrni atë.

Arabia kriklla Moomin janë bërë të qeramikës që mund të përballojë, furrë frigorifer mikrovalë dhe pjatalarëse,.

Dritë deri errësirën e dimrit me këtë seasonmug mrekullueshme nga 2010.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 49,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Konkurrenca Ski

£ 49,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2010

Arabia liron një të ri Limited Edition Moomin turi çdo vjeshtë. Konkurrenca është e ski turi sezonale për dimër 2010 dhe në dispozicion vetëm për një periudhë të kufizuar. Numrat janë të kufizuara në mënyrë strikte vend porosinë tuaj tani të jetë i sigurt që ju të merrni atë.

Arabia kriklla Moomin janë bërë të qeramikës që mund të përballojë, furrë frigorifer mikrovalë dhe pjatalarëse,.

Dritë deri errësirën e dimrit me këtë seasonmug mrekullueshme nga 2010.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin turi - Winter Forest £ 19,95

Moomin turi - Winter Forest

Moomin turi - Winter Forest

Turi sezonale për Krishtlindje 2012

Dimri në luginën Moomin këtë vit është i veçantë: Moomins nuk janë hibernating. Halla Moominpappa, i cili po viziton shtëpinë Moomin, merr përparësi të situatës dhe do të mësojnë se çfarë Moomins Krishtlindjeve është me të vërtetë në lidhje. Të Moomins janë plotësisht në dijeni të konceptit të gjithë e Krishtlindjeve, dhe kështu ata nuk janë veçanërisht të lumtur që të fillojë përgatitjet e Krishtlindjeve. Megjithatë, ata do të fillojnë përgatitjen, çdo fshehtësi nga të tjerë. Moominpappa endet jashtë në pyll veshur një shall të kuqe të ndritshme, duke kërkuar për një pemë e Krishtlindjeve. Nga vetë ai mendon: "Nëse unë sjell një pemë të vogël të vogël në shtëpi, unë pyes veten në qoftë se dikush mund të telefononi edhe atë një pema e Krishtlindjeve". Gjetkë në pyll dimri edhe pak e mia po enden. Ajo ka ndaluar një renë dhe miqtë e saj nga të lëvizin në rrugën e tyre - sikur të ndaluar Krishtlindjet nga vijnë. Megjithatë, kur Christmas Eve arrin, familja Moomin mbledh së bashku në bodrum për të festuar sezonin e ri, fshehurazi nga halla Moominpappa së. Ata thjesht nuk duan të pranojnë se pas gjithë rezistencës së, ata u bënë mjaft të magjepsur nga ideja e festojnë Krishtlindjet pas të gjithë.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Winter Forest

£ 19,95

Turi sezonale për Krishtlindje 2012

Dimri në luginën Moomin këtë vit është i veçantë: Moomins nuk janë hibernating. Halla Moominpappa, i cili po viziton shtëpinë Moomin, merr përparësi të situatës dhe do të mësojnë se çfarë Moomins Krishtlindjeve është me të vërtetë në lidhje. Të Moomins janë plotësisht në dijeni të konceptit të gjithë e Krishtlindjeve, dhe kështu ata nuk janë veçanërisht të lumtur që të fillojë përgatitjet e Krishtlindjeve. Megjithatë, ata do të fillojnë përgatitjen, çdo fshehtësi nga të tjerë. Moominpappa endet jashtë në pyll veshur një shall të kuqe të ndritshme, duke kërkuar për një pemë e Krishtlindjeve. Nga vetë ai mendon: "Nëse unë sjell një pemë të vogël të vogël në shtëpi, unë pyes veten në qoftë se dikush mund të telefononi edhe atë një pema e Krishtlindjeve". Gjetkë në pyll dimri edhe pak e mia po enden. Ajo ka ndaluar një renë dhe miqtë e saj nga të lëvizin në rrugën e tyre - sikur të ndaluar Krishtlindjet nga vijnë. Megjithatë, kur Christmas Eve arrin, familja Moomin mbledh së bashku në bodrum për të festuar sezonin e ri, fshehurazi nga halla Moominpappa së. Ata thjesht nuk duan të pranojnë se pas gjithë rezistencës së, ata u bënë mjaft të magjepsur nga ideja e festojnë Krishtlindjet pas të gjithë.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin turi - Bubbles supë £ 35,95

Moomin turi - Bubbles supë

Moomin turi - Bubbles supë

Turi sezonale për verën 2011.

Arabia kriklla Moomin janë bërë të qeramikës që mund të përballojë, furrë frigorifer mikrovalë dhe pjatalarëse,.

Sezoni veror kupa në vitin 2011 ishin të mbuluara me pak e mia, defekt flluska sapun.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 35,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Bubbles supë

£ 35,95

Turi sezonale për verën 2011.

Arabia kriklla Moomin janë bërë të qeramikës që mund të përballojë, furrë frigorifer mikrovalë dhe pjatalarëse,.

Sezoni veror kupa në vitin 2011 ishin të mbuluara me pak e mia, defekt flluska sapun.

Tipar dallues
Arabia
Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin turi - Kali Primadonna së £ 25,95

Moomin turi - Kali Primadonna së

Moomin turi - Kali Primadonna së

Turi sezonale për verë 2012

Primadonnas kali është një edicion i kufizuar turi veror për vitin 2012. Greva fatkeqësi në Luginën Moomin kur një përmbytje godet, por Moomintroll menaxhon për të shpëtuar një cirk, ku ai takohet dhe bie në dashuri me Primadonna bukur!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Sasi

Çmimi: 25,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Kali Primadonna së

£ 25,95

Turi sezonale për verë 2012

Primadonnas kali është një edicion i kufizuar turi veror për vitin 2012. Greva fatkeqësi në Luginën Moomin kur një përmbytje godet, por Moomintroll menaxhon për të shpëtuar një cirk, ku ai takohet dhe bie në dashuri me Primadonna bukur!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte
Materiali: Porcelani.
Mban 30 cl.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse dhe mikrovalë të sigurt

Moomin turi - Lundrim Night £ 99,95

Moomin turi - Lundrim Night

Moomin turi - Lundrim Night

Edicioni i kufizuar turi për të festuar përvjetorin e 65-të Moomins në 2010

Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar lezetshëm takëm mbledhjen Moomin për fëmijët në përputhje me vizatimet origjinale. Kriklla porcelani të lartë të cilësisë janë bërë në Finlandë dhe janë mikrovalë dhe pjatalarëse sigurt.

Në vitin 2010, ajo ishte 65 vjet që nga Tove Jansson botoi librin e saj të parë Moomin, dhe për të festuar këtë moment historik Saudite ka lëshuar një turi të veçantë vjetorin quajtur Lundrim Night. Lundrim Night është një turi kufizuar botim. Numrat janë të kufizuara në mënyrë rigoroze.

Trademark: Arabia
Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Sasi

Çmimi: 99,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Lundrim Night

£ 99,95

Edicioni i kufizuar turi për të festuar përvjetorin e 65-të Moomins në 2010

Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar lezetshëm takëm mbledhjen Moomin për fëmijët në përputhje me vizatimet origjinale. Kriklla porcelani të lartë të cilësisë janë bërë në Finlandë dhe janë mikrovalë dhe pjatalarëse sigurt.

Në vitin 2010, ajo ishte 65 vjet që nga Tove Jansson botoi librin e saj të parë Moomin, dhe për të festuar këtë moment historik Saudite ka lëshuar një turi të veçantë vjetorin quajtur Lundrim Night. Lundrim Night është një turi kufizuar botim. Numrat janë të kufizuara në mënyrë rigoroze.

Trademark: Arabia
Designer: Tove Jansson, Tove Slotte-elevant
Fakte
Materiali: Porcelani.
Vëllimi 0,3 l.

Moomin Bowl - Rose Garden £ 55,00

Moomin Bowl - Rose Garden

Moomin Bowl - Rose Garden

Turi sezonale për verën 2010

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Slotte-elevant ka projektuar kupat lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse-provë.

Sasi

Çmimi: 55,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Bowl - Rose Garden

£ 55,00

Turi sezonale për verën 2010

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Slotte-elevant ka projektuar kupat lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale. Mirë se vini në Luginën Moomin!

Tipar dallues
Arabia

Projektues
Tove Slotte-elevant

Materiali: Porcelani.

Sasi
1 copë

Udhëzimet e kujdesit
Pjatalarëse-provë.

Figurinë porcelani - Moomintroll £ 26,00

Figurinë porcelani - Moomintroll

Figurinë porcelani - Moomintroll

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H13cm.

Sasi

Çmimi: 26,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Figurinë porcelani - Moomintroll

£ 26,00

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H13cm.

Figurinë porcelani - Moominmamma £ 26,00

Figurinë porcelani - Moominmamma

Figurinë porcelani - Moominmamma

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H14cm.

Sasi

Çmimi: 26,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Figurinë porcelani - Moominmamma

£ 26,00

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H14cm.

Figurinë porcelani - Moominpappa £ 26,00

Figurinë porcelani - Moominpappa

Figurinë porcelani - Moominpappa

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H17cm.

Sasi

Çmimi: 26,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Figurinë porcelani - Moominpappa

£ 26,00

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H17cm.

Porcelani figurinë - My Little £ 26,00

Porcelani figurinë - My Little

Porcelani figurinë - My Little

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H5cm

Sasi

Çmimi: 26,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Porcelani figurinë - My Little

£ 26,00

Figurines Saudite Finlandës Moomin datojnë që 1950. Të miniaturat e para ishin skalitur nga nëna Tove Jansson, i Signe Hammarsten-Jansson. Dekada më vonë, në fillim të viteve 1990, Tuulikki Pietila vazhdoi traditën dhe dizajnuar skulptura të reja për Moomin Saudite në bazë të vizatimeve origjinale nga Tove Jansson.

Përmasat: H5cm

Loading Përditësimi ...