Jastekë dhe Rastet jastëk

Jastekë dhe Rastet jastëk £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Moomin Night

Moomin jastëk Rasti - Moomin Night

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Moomin jastëk Rasti - Moomin Night

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Hug £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Hug

Moomin jastëk Rasti - Hug

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Hug

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Bed Perfect £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Bed Perfect

Moomin jastëk Rasti - Bed Perfect

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Bed Perfect

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Larja bisht £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Larja bisht

Moomin jastëk Rasti - Larja bisht

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Larja bisht

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Hattifatteners liri Cushion Cover £ 45,00

Hattifatteners liri Cushion Cover

Hattifatteners liri Cushion Cover

Bërë nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO projektimit në Helsinki.

Bërë prej liri 100%, cilësi të lartë, të qëndisura.

Madhësia 450 x 450 mm
Ngjyra: gri

Sasi

Çmimi: 45,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Hattifatteners liri Cushion Cover

£ 45,00

Bërë nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO projektimit në Helsinki.

Bërë prej liri 100%, cilësi të lartë, të qëndisura.

Madhësia 450 x 450 mm
Ngjyra: gri

Moomin jastëk Rasti - Mamma & Mymble £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Mamma & Mymble

Moomin jastëk Rasti - Mamma & Mymble

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Mamma & Mymble

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Magic, Dark Blue £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Magic, Dark Blue

Moomin jastëk Rasti - Magic, Dark Blue

RI PËR 2014

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Magic, Dark Blue

£ 12,00

RI PËR 2014

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Vizatim Zemra £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Vizatim Zemra

Moomin jastëk Rasti - Vizatim Zemra

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Vizatim Zemra

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Moomin jastëk Rasti - Snufkin & Mymbles £ 12,00

Moomin jastëk Rasti - Snufkin & Mymbles

Moomin jastëk Rasti - Snufkin & Mymbles

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin jastëk Rasti - Snufkin & Mymbles

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson së nga lugina Moomin. Bërë nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura të cilësisë së lartë që nga viti 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe të saktë.

Madhësia: 55 x 65cm

100% Pambuk

Moomin Cushion - Dashuria £ 32,00

Moomin Cushion - Dashuria

Moomin Cushion - Dashuria

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden.

36 x 36cm

Sasi

Çmimi: 32,00 £

Moomin Cushion - Dashuria

£ 32,00

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden.

36 x 36cm

Moomin Cushion - Vend £ 32,00

Moomin Cushion - Vend

Moomin Cushion - Vend

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden në stol.

36 x 36cm

Sasi

Çmimi: 32,00 £

Moomin Cushion - Vend

£ 32,00

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden në stol.

36 x 36cm

Moomin Cushion - Boat £ 32,00

Moomin Cushion - Boat

Moomin Cushion - Boat

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden në barkë.

36 x 36cm

Sasi

Çmimi: 32,00 £

Moomin Cushion - Boat

£ 32,00

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll dhe Snorkmaiden në barkë.

36 x 36cm

Moomin Cushion - Birthday Button £ 32,00

Moomin Cushion - Birthday Button

Moomin Cushion - Birthday Button

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll me butonin ditëlindjen.

36 x 36cm

Sasi

Çmimi: 32,00 £

Moomin Cushion - Birthday Button

£ 32,00

Relax me Cushion tonë të ri Moomin. Ky jastëk ëmbël hedhin në një formë katrore përmban Moomintroll me butonin ditëlindjen.

36 x 36cm

Loading Përditësimi ...