Flasks

Flasks £ 14,00

Balonë Comic Karakteri

Balonë Comic Karakteri

Moomin termos. Karakteristika balonë metalike për të mbajtur pije tuaj ftohtë ose të ngrohtë. Më të mund të përdoret si turi. Press poshtë kapak brendshme për të hapur ose të mbyllur. Përfshin trajtuar. Shkëlqyer për pikniqe, rastet drekë dhe më shumë.

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Balonë Comic Karakteri

£ 14,00

Moomin termos. Karakteristika balonë metalike për të mbajtur pije tuaj ftohtë ose të ngrohtë. Më të mund të përdoret si turi. Press poshtë kapak brendshme për të hapur ose të mbyllur. Përfshin trajtuar. Shkëlqyer për pikniqe, rastet drekë dhe më shumë.

Loading Përditësimi ...