Ide dhuratë

Ide dhuratë £ 12,95

Moomin smalt Retro turi - Stinky / vogla

Moomin smalt Retro turi - Stinky / vogla

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 2.5 dl.

Sasi

Çmimi: 12,95 £

Moomin smalt Retro turi - Stinky / vogla

£ 12,95

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 2.5 dl.

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black £ 14,50

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Sasi

Çmimi: 14,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

£ 14,50

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink £ 14,50

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Sasi

Çmimi: 14,50 £

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

£ 14,50

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra £ 14,95

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

£ 14,95

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Natyrore Birch Moomin Telefon rrip - Moomintroll £ 4,99

Natyrore Birch Moomin Telefon rrip - Moomintroll

Natyrore Birch Moomin Telefon rrip - Moomintroll

Made në Finlandë, natyrore Birch Moomintroll Telefon rrip.

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Size: 25 x 10 mm

Sasi

Çmimi: £ 4,99

Natyrore Birch Moomin Telefon rrip - Moomintroll

£ 4,99

Made në Finlandë, natyrore Birch Moomintroll Telefon rrip.

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Size: 25 x 10 mm

Eko Black Notebook A4 - Moominpappa £ 7,99

Eko Black Notebook A4 - Moominpappa

Eko Black Notebook A4 - Moominpappa

Moominpappa, riciklohen kartoni i zi, 90 faqe, bosh
Madhësia 230 x 300 mm

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Sasi

Çmimi: £ 7,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Eko Black Notebook A4 - Moominpappa

£ 7,99

Moominpappa, riciklohen kartoni i zi, 90 faqe, bosh
Madhësia 230 x 300 mm

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My) £ 9,99

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,99

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

£ 9,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My) £ 29,99

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Sasi

Çmimi: 29,99 £

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

£ 29,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Moomin iPad Bag - Zi (Comic) £ 24,99

Moomin iPad Bag - Zi (Comic)

Moomin iPad Bag - Zi (Comic)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin iPad Bag - Zi (Comic)

£ 24,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll) £ 24,99

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

£ 24,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Moomin Sport qese - të Zi, Comic £ 19,95

Moomin Sport qese - të Zi, Comic

Moomin Sport qese - të Zi, Comic

Moomin qese Sport.

Size: 35 x 44cm

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Moomin Sport qese - të Zi, Comic

£ 19,95

Moomin qese Sport.

Size: 35 x 44cm

Moomin Ball 5.5 " £ 5,95

Moomin Ball 5.5 "

Moomin Ball 5.5 "

Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë.

Diametri: 5,5 "

Sasi

Çmimi: £ 5,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Ball 5.5 "

£ 5,95

Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë.

Diametri: 5,5 "

Small Comic Book - Moomin dhe Deti (Paperback) £ 6,99

Small Comic Book - Moomin dhe Deti (Paperback)

Small Comic Book - Moomin dhe Deti (Paperback)

Moomin dhe Paperback Deti - Tove Jansson.

Një histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, i përsosur Cartooning Tove Jansson-së është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re brenda këtyre faqeve.

Botuar në një madhësi stil cartoon dhe fëmijës miqësore, Moomin dhe deti është një kënaqësi për të gjithë familjen!

 • Seria: Moomin
 • Paperback: 40 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (1 tetor 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 177046123X
 • ISBN-13: 978-1770461239
 • Përmasat e produktit: 8.5 x 6 inç
Sasi

Çmimi: £ 6,99

Small Comic Book - Moomin dhe Deti (Paperback)

£ 6,99

Moomin dhe Paperback Deti - Tove Jansson.

Një histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, i përsosur Cartooning Tove Jansson-së është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re brenda këtyre faqeve.

Botuar në një madhësi stil cartoon dhe fëmijës miqësore, Moomin dhe deti është një kënaqësi për të gjithë familjen!

 • Seria: Moomin
 • Paperback: 40 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (1 tetor 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 177046123X
 • ISBN-13: 978-1770461239
 • Përmasat e produktit: 8.5 x 6 inç
Small Comic Book - Moomin ndërton një shtëpi (Paperback) £ 6,99

Small Comic Book - Moomin ndërton një shtëpi (Paperback)

Small Comic Book - Moomin ndërton një shtëpi (Paperback)

Shfaqja debutimin e dëmtuesve të preferuar të gjithëve, vogël Im!
Një tjetër histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, me një fëmijë-dëshmi por madhësisë kec-miqësore, çmimin, dhe format.
Pas Familja Mymble vjen për të vizituar Moomins, littlest dhe më silleshin keq motra e saj, Pak im, është lënë pas. Ajo premton të sillen në qoftë se ajo është dhënë gjumi Moomin së; Moomin, të lodhur e duke u detyruar nga dhoma e tij, vendos për të ndërtuar një shtëpi, ku të gjitha dhomat do përkasin atij. Me Pak My ndihmuar jashtë, gjërat janë të sigurt për të shkuar shtrembër, por në fund, e ndërtimit të shtëpisë misadventures Moomin-së mësojmë atij vlerën e një shtëpi. Cartooning përsosur Tove Jansson-së është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re brenda këtyre faqeve. Një kënaqësi për të gjithë familjen!
 • Paperback: 48 pages
 • Publisher: Enfant (5 mars 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770461086
 • ISBN-13: 978-1770461086
 • Përmasat e produktit: 8.6 x 6.1 x 0.3 inç
Sasi

Çmimi: £ 6,99

Small Comic Book - Moomin ndërton një shtëpi (Paperback)

£ 6,99
Shfaqja debutimin e dëmtuesve të preferuar të gjithëve, vogël Im!
Një tjetër histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, me një fëmijë-dëshmi por madhësisë kec-miqësore, çmimin, dhe format.
Pas Familja Mymble vjen për të vizituar Moomins, littlest dhe më silleshin keq motra e saj, Pak im, është lënë pas. Ajo premton të sillen në qoftë se ajo është dhënë gjumi Moomin së; Moomin, të lodhur e duke u detyruar nga dhoma e tij, vendos për të ndërtuar një shtëpi, ku të gjitha dhomat do përkasin atij. Me Pak My ndihmuar jashtë, gjërat janë të sigurt për të shkuar shtrembër, por në fund, e ndërtimit të shtëpisë misadventures Moomin-së mësojmë atij vlerën e një shtëpi. Cartooning përsosur Tove Jansson-së është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re brenda këtyre faqeve. Një kënaqësi për të gjithë familjen!
 • Paperback: 48 pages
 • Publisher: Enfant (5 mars 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770461086
 • ISBN-13: 978-1770461086
 • Përmasat e produktit: 8.6 x 6.1 x 0.3 inç
Moomin dorë Pencil druri £ 2,99

Moomin dorë Pencil druri

Moomin dorë Pencil druri

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin Pencil? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Laps vetë është 18 cm e gjatë.

Karakteri H: 4 cm

Ju lutemi parasysh çmimin e treguar për një laps.

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 2,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin dorë Pencil druri

£ 2,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin Pencil? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Laps vetë është 18 cm e gjatë.

Karakteri H: 4 cm

Ju lutemi parasysh çmimin e treguar për një laps.

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Snufkin £ 3,99

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Snufkin

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Snufkin

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin organizues? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6 x W: 13 x D: 0.7cm

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Snufkin

£ 3,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin organizues? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6 x W: 13 x D: 0.7cm

Moomin i punuar me dorë Telefon Charm - Pappa £ 2,99

Moomin i punuar me dorë Telefon Charm - Pappa

Moomin i punuar me dorë Telefon Charm - Pappa

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm Moomin druri i punuar me dorë Telefon Charm? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 3 x W: 1.5 x D: 0.7cm

Sasi

Çmimi: £ 2,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Telefon Charm - Pappa

£ 2,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm Moomin druri i punuar me dorë Telefon Charm? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 3 x W: 1.5 x D: 0.7cm

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Moomintroll £ 3,99

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Moomintroll

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Moomintroll

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin mbajtëse çelësash? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Moomintroll Size H: 6 x W: 3 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Moomintroll

£ 3,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin mbajtëse çelësash? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Moomintroll Size H: 6 x W: 3 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Pappa £ 3,99

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Pappa

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Pappa

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin mbajtëse çelësash? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Moominpappa Size H: 6 x W: 3 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Moomin i punuar me dorë mbajtëse çelësash - Pappa

£ 3,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin mbajtëse çelësash? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Moominpappa Size H: 6 x W: 3 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6,5 x W: 3 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6,5 x W: 3 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 7 x W: 4 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 7 x W: 4 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 5,5 x W: 2,5 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 5,5 x W: 2,5 x D: 0,7 cm

Moomin VIP Telefon Charm - MN37 £ 5,99

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

Një shtesë e bukur për telefonin tuaj!

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

£ 5,99

Një shtesë e bukur për telefonin tuaj!

Moomin Kombinim Lock - Moomintroll £ 6,99

Moomin Kombinim Lock - Moomintroll

Moomin Kombinim Lock - Moomintroll

Moomin lock kombinim. Të qëndrueshme dhe të lehtë për të vepruar.

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Kombinim Lock - Moomintroll

£ 6,99

Moomin lock kombinim. Të qëndrueshme dhe të lehtë për të vepruar.

Moomin Shoe Charm - Moomintroll £ 3,50

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

Një shtesë e bukur për këpucë tuaj!

Size: përafërsisht 1 x 1 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

£ 3,50

Një shtesë e bukur për këpucë tuaj!

Size: përafërsisht 1 x 1 cm

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple £ 6,99

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this çantë bukur Moomin nga Designs Disaster. Featuring dy dizajne të ndryshme; Moomin kundër një ngjyrë vjollcë dhe të bardhë polka dot sfond në njërën anë, dhe Snorkmaiden kundër një sfond të bardhë dhe rozë me lule në anën tjetër, ajo fastens me një zip tërhequr nga një hajmali Moomin.

Masat: 9.5cm x 11cm

Pambuku.

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

£ 6,99

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this çantë bukur Moomin nga Designs Disaster. Featuring dy dizajne të ndryshme; Moomin kundër një ngjyrë vjollcë dhe të bardhë polka dot sfond në njërën anë, dhe Snorkmaiden kundër një sfond të bardhë dhe rozë me lule në anën tjetër, ajo fastens me një zip tërhequr nga një hajmali Moomin.

Masat: 9.5cm x 11cm

Pambuku.

Moomin Comic çantë monedhë të vogla £ 12,50

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

Moomin çantë Comic monedhë. Features shtrëngoj çantë me komik Moomin shtypura në frontin dhe Snorkmaiden në anën e pasme. Rreshtim blu.

11 x 9 x 2.5cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

£ 12,50

Moomin çantë Comic monedhë. Features shtrëngoj çantë me komik Moomin shtypura në frontin dhe Snorkmaiden në anën e pasme. Rreshtim blu.

11 x 9 x 2.5cm

Dangerous Journey Shopper £ 17,50

Dangerous Journey Shopper

Dangerous Journey Shopper

Ju do të dëshironi të bëni pazar përsëri dhe përsëri me këtë kanavacë të madhe qese blerës. Shishe jeshile, me një të shtypura të madh Moomin në njërën anë dhe i guximshëm kryejnë trajton bën këtë qese një kënaqësi për të marrë jashtë.

Dimensionet e përafërta: 31cm x 50cm

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dangerous Journey Shopper

£ 17,50

Ju do të dëshironi të bëni pazar përsëri dhe përsëri me këtë kanavacë të madhe qese blerës. Shishe jeshile, me një të shtypura të madh Moomin në njërën anë dhe i guximshëm kryejnë trajton bën këtë qese një kënaqësi për të marrë jashtë.

Dimensionet e përafërta: 31cm x 50cm

Udhëtim i rrezikshëm Make Up Bag £ 17,50

Udhëtim i rrezikshëm Make Up Bag

Udhëtim i rrezikshëm Make Up Bag

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this Moomin mrekullueshëm Make Up Bag nga Designs Disaster. Forest gjelbër në ngjyrë, para e qese është e zbukuruar me një imazh nga Tove Jansson-së 1977 Moomin komik "udhëtimin e rrezikshëm" dhe përmban shumë nga karakteret tuaj të preferuar Moomin në një livadh të bukur. Përbëjnë qese fastens me një zip nxorrën me një Moomin ëmbël bukuri zip tërheq dhe është e gjelbër pyjore brenda.

Masat: 25 cm x 15 cm x 7.5cm.

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Udhëtim i rrezikshëm Make Up Bag

£ 17,50

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this Moomin mrekullueshëm Make Up Bag nga Designs Disaster. Forest gjelbër në ngjyrë, para e qese është e zbukuruar me një imazh nga Tove Jansson-së 1977 Moomin komik "udhëtimin e rrezikshëm" dhe përmban shumë nga karakteret tuaj të preferuar Moomin në një livadh të bukur. Përbëjnë qese fastens me një zip nxorrën me një Moomin ëmbël bukuri zip tërheq dhe është e gjelbër pyjore brenda.

Masat: 25 cm x 15 cm x 7.5cm.

Moomin balonë - Journey rrezikshme £ 15,00

Moomin balonë - Journey rrezikshme

Moomin balonë - Journey rrezikshme

Balonë bukuroshe nga 'rrezikshme' Journey mbledhjen e Moomin. Forest gjelbër në ngjyrë, të zbukuruar me një imazh nga Tove Jansson-së 1977 Moomin komik "udhëtimin e rrezikshëm" dhe përmban shumë nga karakteret tuaj të preferuar Moomin në një livadh të bukur.

Ajo ka një lak dore dhe do të jetë një dhuratë e përkryer për dikë gjithmonë në lëvizje!

Afërsisht Lartësia: 23.5 cm
Mban 500ml

Sasi

Çmimi: 15,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin balonë - Journey rrezikshme

£ 15,00

Balonë bukuroshe nga 'rrezikshme' Journey mbledhjen e Moomin. Forest gjelbër në ngjyrë, të zbukuruar me një imazh nga Tove Jansson-së 1977 Moomin komik "udhëtimin e rrezikshëm" dhe përmban shumë nga karakteret tuaj të preferuar Moomin në një livadh të bukur.

Ajo ka një lak dore dhe do të jetë një dhuratë e përkryer për dikë gjithmonë në lëvizje!

Afërsisht Lartësia: 23.5 cm
Mban 500ml

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo £ 9,99

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

H 152 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

£ 9,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

H 152 cm

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin £ 9,99

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 98 cm

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

£ 9,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 98 cm

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

Loading Përditësimi ...
Faqet: 1 2 3 4 Tjetra> E fundit »