Për të

Për të £ 4,25

Bookmark - Pak My

Bookmark - Pak My

Pak bookmark mia.

Made nga metali.

Size: 4 x 7.5cm

Sasi

Çmimi: £ 4,25

Loading Përditësimi karrocë ...

Bookmark - Pak My

£ 4,25

Pak bookmark mia.

Made nga metali.

Size: 4 x 7.5cm

Bartësi rrotullues Tealight - Pak My £ 9,95

Bartësi rrotullues Tealight - Pak My

Bartësi rrotullues Tealight - Pak My

Kjo candleholder Rotary me Little Im zgjon të fala të fëmijërisë! Krye të mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16.5 x 6.5 cm

Materiali: metalike

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Bartësi rrotullues Tealight - Pak My

£ 9,95

Kjo candleholder Rotary me Little Im zgjon të fala të fëmijërisë! Krye të mbajtësit vishet me të nxehtit e një qiri të ndezur. Candle përfshirë dhe paketuar në një kuti tërheqëse.

Size: 16.5 x 6.5 cm

Materiali: metalike

Shishe Flora Hot Water £ 22,50

Shishe Flora Hot Water

Shishe Flora Hot Water

  • Cover qendisi
  • Shishe Hot Water përfshira
  • Ngjyra: krem ​​& Brown
  • Masat: L34cm x W20cm
Sasi

Çmimi: 22,50 £

Shishe Flora Hot Water

£ 22,50
  • Cover qendisi
  • Shishe Hot Water përfshira
  • Ngjyra: krem ​​& Brown
  • Masat: L34cm x W20cm
Moomin Shop Shopper Bag £ 17,50

Moomin Shop Shopper Bag

Moomin Shop Shopper Bag

Kjo blerës pambuku është një qese totalizator bukur e cila është edhe e bukur dhe e madhe për mjedisin. Ilustrim origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson më ekskluzive të Moomin Shop Shopper The.

Madhësia Aktuale qese: 38 x 38cm (pa shiritat).

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Shop Shopper Bag

£ 17,50

Kjo blerës pambuku është një qese totalizator bukur e cila është edhe e bukur dhe e madhe për mjedisin. Ilustrim origjinale e Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson më ekskluzive të Moomin Shop Shopper The.

Madhësia Aktuale qese: 38 x 38cm (pa shiritat).

Moominmamma Kafe Tin £ 10,00

Moominmamma Kafe Tin

Moominmamma Kafe Tin

Shitore kafe tuaj në këtë të bukur Moominmamma Tin. kjo embossed kuti metalike vulat me një kapak të lehtë-mbyllje plastike.

Në dispozicion në të kuqe dhe të zezë.

Madhësia: 12 x 7.5 x 20 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 10,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moominmamma Kafe Tin

£ 10,00

Shitore kafe tuaj në këtë të bukur Moominmamma Tin. kjo embossed kuti metalike vulat me një kapak të lehtë-mbyllje plastike.

Në dispozicion në të kuqe dhe të zezë.

Madhësia: 12 x 7.5 x 20 cm

Moomin Hitch shishe £ 9,50

Moomin Hitch shishe

Moomin Hitch shishe

Tani ju mund të ndalojë duke blerë ujë në shishe për të kursyer para dhe të mjedisit, me shishe Hydration Moomin. Kjo shishe është krejtësisht rimbushëse dhe reusable, kështu që ju nuk do të duhet për të mbajtur të blerë ujë në shishe vetëm për të hedhur shishe plastike jashtë, dhe ka edhe një carabiner metalike bashkangjitur kapak kështu që ju mund të autostop atë në biçikletë tuaj, qese ose shpinës.

Në dispozicion në ngjyrë blu apo rozë.

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Hitch shishe

£ 9,50

Tani ju mund të ndalojë duke blerë ujë në shishe për të kursyer para dhe të mjedisit, me shishe Hydration Moomin. Kjo shishe është krejtësisht rimbushëse dhe reusable, kështu që ju nuk do të duhet për të mbajtur të blerë ujë në shishe vetëm për të hedhur shishe plastike jashtë, dhe ka edhe një carabiner metalike bashkangjitur kapak kështu që ju mund të autostop atë në biçikletë tuaj, qese ose shpinës.

Në dispozicion në ngjyrë blu apo rozë.

Moomin Rasti jastëk - Zemra £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Zemra

Moomin Rasti jastëk - Zemra

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Zemra

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail £ 12,00

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Rasti jastëk - Larja e Tail

£ 12,00

Bie në gjumë me Moomins! Ilustruar me vizatime origjinale Tove Jansson-së nga të luginës Moomin. Made nga një kompani finlandeze që prodhon pëlhura me cilësi të lartë që nga vitet 1800. Objektivi kryesor i Finlayson është për të dhënë klientëve të saj një stil, të butë, alergji miqësore dhe të bukur të projektimit në një mënyrë përgjegjës për mjedisin dhe korrekte.

Size: 55x65cm

100% Pambuk

Monedhë çantë - Pak My (Large) £ 9,95

Monedhë çantë - Pak My (Large)

Monedhë çantë - Pak My (Large)

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 12 x 18 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Monedhë çantë - Pak My (Large)

£ 9,95

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 12 x 18 cm

Monedhë çantë - të Zi, Moomintroll (Large) £ 12,50

Monedhë çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

Monedhë çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 21 x 11.5 cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Monedhë çantë - të Zi, Moomintroll (Large)

£ 12,50

E bukur, edhe kur bosh. Por në rast se keni me vete ndryshime rezervë, buzëkuqët të preferuar, dhe gjëra të tjera të vogla por të dobishme, kjo çantë do t'ju ndihmojë të qëndroni të organizuar. Snap mbylljen metalike të mbajë çdo gjë të sigurt dhe të shëndoshë.

Matjet: 21 x 11.5 cm

Moomin Memo Blloku £ 3,50

Moomin Memo Blloku

Moomin Memo Blloku

Të dizajnuara bukur Moomin Memo Blloku, perfekt për përdorim në shtëpi, e madhe si një dhuratë.

Madhësia: 10.5 x 10 x 3.5 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Memo Blloku

£ 3,50

Të dizajnuara bukur Moomin Memo Blloku, perfekt për përdorim në shtëpi, e madhe si një dhuratë.

Madhësia: 10.5 x 10 x 3.5 cm

Moomin Mobile qese - Pink, pak e mia £ 15,00

Moomin Mobile qese - Pink, pak e mia

Moomin Mobile qese - Pink, pak e mia

Pak My Mobile qese. Qese celular universale që i përshtatet telefonat e mençur, mp3 players, kamera kompakte etj qese celular ka një xhep për krah me një zinxhir, një xhep para dhe një velcro bashkangjitur kopertinës. Qese vjen me një litar i shkurtër rregullueshme dhe një shtojcë rrip Made prej najloni dhe poliestër me clip alumini.

Sasi

Çmimi: 15,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Mobile qese - Pink, pak e mia

£ 15,00

Pak My Mobile qese. Qese celular universale që i përshtatet telefonat e mençur, mp3 players, kamera kompakte etj qese celular ka një xhep për krah me një zinxhir, një xhep para dhe një velcro bashkangjitur kopertinës. Qese vjen me një litar i shkurtër rregullueshme dhe një shtojcë rrip Made prej najloni dhe poliestër me clip alumini.

Moomin Adult T-Shirt - Pak My, White (i hollë) £ 11,99

Moomin Adult T-Shirt - Pak My, White (i hollë)

Moomin Adult T-Shirt - Pak My, White (i hollë)

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L, XL

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 11,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Adult T-Shirt - Pak My, White (i hollë)

£ 11,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L, XL

Moomin Adult T-shirt - Moominmamma Mban Busy £ 11,99

Moomin Adult T-shirt - Moominmamma Mban Busy

Moomin Adult T-shirt - Moominmamma Mban Busy

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L, XL

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: 11,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Adult T-shirt - Moominmamma Mban Busy

£ 11,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L, XL

Moomin Adult T-Shirt - Të Moominvalley Banorët (i hollë) £ 11,99

Moomin Adult T-Shirt - Të Moominvalley Banorët (i hollë)

Moomin Adult T-Shirt - Të Moominvalley Banorët (i hollë)

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L

Sasi

Çmimi: 11,99 £

Moomin Adult T-Shirt - Të Moominvalley Banorët (i hollë)

£ 11,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në:

S, M, L

Dangerous Journey Shopper £ 17,50

Dangerous Journey Shopper

Dangerous Journey Shopper

Ju do të dëshironi të bëni pazar përsëri dhe përsëri me këtë kanavacë të madhe qese blerës. Shishe jeshile, me një të shtypura të madh Moomin në njërën anë dhe i guximshëm kryejnë trajton bën këtë qese një kënaqësi për të marrë jashtë.

Dimensionet e përafërta: 31cm x 50cm

Sasi

Çmimi: 17,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dangerous Journey Shopper

£ 17,50

Ju do të dëshironi të bëni pazar përsëri dhe përsëri me këtë kanavacë të madhe qese blerës. Shishe jeshile, me një të shtypura të madh Moomin në njërën anë dhe i guximshëm kryejnë trajton bën këtë qese një kënaqësi për të marrë jashtë.

Dimensionet e përafërta: 31cm x 50cm

Moomin Comic çantë monedhë të vogla £ 12,50

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

Moomin çantë Comic monedhë. Features shtrëngoj çantë me komik Moomin shtypura në frontin dhe Snorkmaiden në anën e pasme. Rreshtim blu.

11 x 9 x 2.5cm

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Comic çantë monedhë të vogla

£ 12,50

Moomin çantë Comic monedhë. Features shtrëngoj çantë me komik Moomin shtypura në frontin dhe Snorkmaiden në anën e pasme. Rreshtim blu.

11 x 9 x 2.5cm

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple £ 6,99

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this çantë bukur Moomin nga Designs Disaster. Featuring dy dizajne të ndryshme; Moomin kundër një ngjyrë vjollcë dhe të bardhë polka dot sfond në njërën anë, dhe Snorkmaiden kundër një sfond të bardhë dhe rozë me lule në anën tjetër, ajo fastens me një zip tërhequr nga një hajmali Moomin.

Masat: 9.5cm x 11cm

Pambuku.

Sasi

Çmimi: £ 6,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin monedhë çantë - Pink / Purple

£ 6,99

Në qoftë se, si ne, ju jeni të mahnitur nga Moomin mallin, atëherë ju do të love this çantë bukur Moomin nga Designs Disaster. Featuring dy dizajne të ndryshme; Moomin kundër një ngjyrë vjollcë dhe të bardhë polka dot sfond në njërën anë, dhe Snorkmaiden kundër një sfond të bardhë dhe rozë me lule në anën tjetër, ajo fastens me një zip tërhequr nga një hajmali Moomin.

Masat: 9.5cm x 11cm

Pambuku.

Moomin VIP Telefon Charm - MN37 £ 5,99

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

Një shtesë e bukur për telefonin tuaj!

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Moomin VIP Telefon Charm - MN37

£ 5,99

Një shtesë e bukur për telefonin tuaj!

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 5,5 x W: 2,5 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Snorkmaiden

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 5,5 x W: 2,5 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 7 x W: 4 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Mamma

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 7 x W: 4 x D: 0,7 cm

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My £ 3,50

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6,5 x W: 3 x D: 0,7 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin i punuar me dorë Magnet - Pak My

£ 3,50

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm të drurit të punuar me dorë Moomin magnet? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Size H: 6,5 x W: 3 x D: 0,7 cm

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll) £ 24,99

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin iPad Bag - Turquoise (Moomintroll)

£ 24,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 23 x 31/38 cm

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My) £ 29,99

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Sasi

Çmimi: 29,99 £

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

£ 29,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My) £ 9,99

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Rasti Moomin Pencil - Pink (Pak My)

£ 9,99

Made nga kompania me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin e mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DIZAJNIT në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra £ 14,95

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Tea Lehta mbajtës Rajs Porcelain - Zemra

£ 14,95

Kjo elegante mbajtës të lehta çaj do të jetë shtesë e shkëlqyer për herë të Dimrit.

Ø 7.5 cm.

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink £ 14,50

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Sasi

Çmimi: 14,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin smalt Retro turi-Së bashku Gjithmone / Pink

£ 14,50

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë që e do Moomin!

Materiali: metalike Enameled.

Mban 3.7 dl.

Woodland çantë £ 44,99

Woodland çantë

Woodland çantë

Kjo qese sup i bukur është accessory përsosur për çdo tifoz Moomin, nëse ata janë një fëmijë lexuar komike për herë të parë apo një adoleshent apo i rritur që lexojnë ata në fëmijërinë e tyre. Kjo është vetëm madhësinë e duhur për shkollë apo teksteve universitare, apo edhe vetëm për të marrë pazar me ju. Ajo është sttyled të duket si një çantë tradicionale, të plotë me Shiritin buckled (Kjo në të vërtetë janë mbylljet magnetike për lehtësi) dhe lëkurë ngjyrë kafe. Qese karakteristika Moomintroll dhe familjen e tij, si dhe modelet e lules dhe shumë e stampuar.

Brenda, qese ka një xhep zipped për objekte të vogla apo të vlefshme, si dhe një xhep të hapur, dhe dy mbajtëse çelësash prej pelushi janë të bashkangjitur në frontin e qese.

Size: 35 x 25 cm, rrip është 43cm e gjatë.

Sasi

Çmimi: 44,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Woodland çantë

£ 44,99

Kjo qese sup i bukur është accessory përsosur për çdo tifoz Moomin, nëse ata janë një fëmijë lexuar komike për herë të parë apo një adoleshent apo i rritur që lexojnë ata në fëmijërinë e tyre. Kjo është vetëm madhësinë e duhur për shkollë apo teksteve universitare, apo edhe vetëm për të marrë pazar me ju. Ajo është sttyled të duket si një çantë tradicionale, të plotë me Shiritin buckled (Kjo në të vërtetë janë mbylljet magnetike për lehtësi) dhe lëkurë ngjyrë kafe. Qese karakteristika Moomintroll dhe familjen e tij, si dhe modelet e lules dhe shumë e stampuar.

Brenda, qese ka një xhep zipped për objekte të vogla apo të vlefshme, si dhe një xhep të hapur, dhe dy mbajtëse çelësash prej pelushi janë të bashkangjitur në frontin e qese.

Size: 35 x 25 cm, rrip është 43cm e gjatë.

Moominmamma Bagazhi Tag £ 3,99

Moominmamma Bagazhi Tag

Moominmamma Bagazhi Tag

Emocionuese tags tona karakter Moomin do të ju ndihmojë për të identifikuar lehtësisht bagazhin tuaj në bagazh pretendojnë. Bërë nga PVC, ky tag Moominmamma do të durojnë trajtimin roughest nga ana e personelit të linjës ajrore.

Ne jemi të sigurt se do të ndihmojë Moominmamma valixhet tuaja "pop jashtë" nga një det të bagazhit shurdhër.

Sasi

Çmimi: £ 3,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moominmamma Bagazhi Tag

£ 3,99

Emocionuese tags tona karakter Moomin do të ju ndihmojë për të identifikuar lehtësisht bagazhin tuaj në bagazh pretendojnë. Bërë nga PVC, ky tag Moominmamma do të durojnë trajtimin roughest nga ana e personelit të linjës ajrore.

Ne jemi të sigurt se do të ndihmojë Moominmamma valixhet tuaja "pop jashtë" nga një det të bagazhit shurdhër.

Woodland Mini çantë £ 27,50

Woodland Mini çantë

Woodland Mini çantë

Kjo çantë mini është accessory përsosur për çdo tifoz Moomin, nëse ata janë një fëmijë lexuar komike për herë të parë apo një adoleshent apo i rritur që lexojnë ata në fëmijërinë e tyre. Vetëquajtur të duket si një çantë tradicionale, të plotë me Shiritin buckled (Kjo në të vërtetë janë mbylljet magnetike për lehtësi) dhe lëkurë ngjyrë kafe, ajo përmban Moomintroll dhe familjen e tij, si dhe modele mjaft lule dhe pëlhurë e stampuar.

Brenda, qese ka një xhep zipped për sende të vogla ose të vlefshme, dhe dy mbajtëse çelësash pelushi bashkangjitur shiritat e qese të bëjë një kontakt lezetshëm përfunduar.

Size: 20 x 18 cm

Sasi

Çmimi: 27,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Woodland Mini çantë

£ 27,50

Kjo çantë mini është accessory përsosur për çdo tifoz Moomin, nëse ata janë një fëmijë lexuar komike për herë të parë apo një adoleshent apo i rritur që lexojnë ata në fëmijërinë e tyre. Vetëquajtur të duket si një çantë tradicionale, të plotë me Shiritin buckled (Kjo në të vërtetë janë mbylljet magnetike për lehtësi) dhe lëkurë ngjyrë kafe, ajo përmban Moomintroll dhe familjen e tij, si dhe modele mjaft lule dhe pëlhurë e stampuar.

Brenda, qese ka një xhep zipped për sende të vogla ose të vlefshme, dhe dy mbajtëse çelësash pelushi bashkangjitur shiritat e qese të bëjë një kontakt lezetshëm përfunduar.

Size: 20 x 18 cm

Woodland balonë £ 14,00

Woodland balonë

Woodland balonë

Kjo balonë lezetshëm përmban Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule cute dhe kapak i kuq me të vërtetë shndrit balonë, duke krijuar një accessory që do ta bënte një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund Hold 500ml

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Woodland balonë

£ 14,00

Kjo balonë lezetshëm përmban Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule cute dhe kapak i kuq me të vërtetë shndrit balonë, duke krijuar një accessory që do ta bënte një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund Hold 500ml

Wiro Notebook A4 £ 6,50

Wiro Notebook A4

Wiro Notebook A4

Notebook Wiro A4 me Moomintroll imazh në frontin. Great si fletore për shkollë, zyra apo Notepad përditshme në shtëpi.

Size: 29.2 x 23.6 x 3.2 cm

Hardcover

Sasi

Çmimi: £ 6,50

Wiro Notebook A4

£ 6,50

Notebook Wiro A4 me Moomintroll imazh në frontin. Great si fletore për shkollë, zyra apo Notepad përditshme në shtëpi.

Size: 29.2 x 23.6 x 3.2 cm

Hardcover

Loading Përditësimi ...
Faqet: 1 2 Tjetra> E fundit »