Moomin Comic çantë monedhë të vogla

£ 12,50

Përkohësisht nga të aksioneve

Moomin çantë Comic monedhë. Features shtrëngoj çantë me komik Moomin shtypura në frontin dhe Snorkmaiden në anën e pasme. Rreshtim blu.

11 x 9 x 2.5cm

Shkruani një Shqyrtim

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>