Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

£ 19,99 Add To Cart

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në disa vitet e fundit prodhues është nominuar për çmimin MIRE DIZAJNIT dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

£ 19,99

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në disa vitet e fundit prodhues është nominuar për çmimin MIRE DIZAJNIT dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në disa vitet e fundit prodhues është nominuar për çmimin MIRE DIZAJNIT dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Madhësia 40 x 30 cm