Plate - Melody

£ 23,50 Add To Cart

Plate - Melody

Pjatë Melody Moomin kanë kombinime të mrekullueshme të karaktereve dhe ngjyrave nga kriklla tashmë në dispozicion dhe lojë me birila në të njëjtën seri Moomin. Shquar shtëpi të projektimit Finlandisht IITTALA kanë kapur eksitim dhe mrekullinë e këtyre tregimeve klasik nga ana e autorit Tove Jansson në këto pllaka të ilustruara mrekullisht, freskuese jo vetëm shqisat, por imagjinatën tuaj shumë.

Diametri: 19cm

Materiali: Porcelain

Sasi

Çmimi: 23,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Plate - Melody

£ 23,50

Pjatë Melody Moomin kanë kombinime të mrekullueshme të karaktereve dhe ngjyrave nga kriklla tashmë në dispozicion dhe lojë me birila në të njëjtën seri Moomin. Shquar shtëpi të projektimit Finlandisht IITTALA kanë kapur eksitim dhe mrekullinë e këtyre tregimeve klasik nga ana e autorit Tove Jansson në këto pllaka të ilustruara mrekullisht, freskuese jo vetëm shqisat, por imagjinatën tuaj shumë.

Diametri: 19cm

Materiali: Porcelain

Pjatë Melody Moomin kanë kombinime të mrekullueshme të karaktereve dhe ngjyrave nga kriklla tashmë në dispozicion dhe lojë me birila në të njëjtën seri Moomin. Shquar shtëpi të projektimit Finlandisht IITTALA kanë kapur eksitim dhe mrekullinë e këtyre tregimeve klasik nga ana e autorit Tove Jansson në këto pllaka të ilustruara mrekullisht, freskuese jo vetëm shqisat, por imagjinatën tuaj shumë.

Diametri: 19cm

Materiali: Porcelain

Shkruani një Shqyrtim

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

*

Vlerësim

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>