Për ato pak

Për ato pak £ 14,99

Platformës Moomin për fëmijë - Red

Platformës Moomin për fëmijë - Red

Made nga mushama shumë e kuqe, ajo është e shtypur me një imazh të Moomintroll qëndruar pranë një qyp të mjaltit, lugë, dhe domate, të gjithë kundër një sfond të yje të bardhë me një zbehtë blu dhe të bardhë polka dot trim.

Size: H41 x W38cm (jo band qafë të përfshira)

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 3-6 vjet.

Sasi

Çmimi: 14,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Platformës Moomin për fëmijë - Red

£ 14,99

Made nga mushama shumë e kuqe, ajo është e shtypur me një imazh të Moomintroll qëndruar pranë një qyp të mjaltit, lugë, dhe domate, të gjithë kundër një sfond të yje të bardhë me një zbehtë blu dhe të bardhë polka dot trim.

Size: H41 x W38cm (jo band qafë të përfshira)

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 3-6 vjet.

Moomin për fëmijë platformës - Pink £ 14,99

Moomin për fëmijë platformës - Pink

Moomin për fëmijë platformës - Pink

Made nga mushama goxha rozë, ajo është e shtypur me një imazh të Snorkmaiden duke qëndruar pranë një shkurre u rrit, me një trëndafil në flokët e saj, të gjithë kundër një sfond të bardhë me lule.

Size: H41 x W38cm (jo band qafë të përfshira)

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 3-6 vjet.

Sasi

Çmimi: 14,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin për fëmijë platformës - Pink

£ 14,99

Made nga mushama goxha rozë, ajo është e shtypur me një imazh të Snorkmaiden duke qëndruar pranë një shkurre u rrit, me një trëndafil në flokët e saj, të gjithë kundër një sfond të bardhë me lule.

Size: H41 x W38cm (jo band qafë të përfshira)

Të përshtatshme për fëmijët e moshës 3-6 vjet.

Moomin Doodle Writer £ 7,95

Moomin Doodle Writer

Moomin Doodle Writer

Shumë e fun për çdo zbavitje të vogël Moomin! Draw dhe të fshijë e duke lëvizur kaloni nga njëra anë në tjetrën.

Size: 2 x 27 x 19,8 cm

Sasi

Çmimi: £ 7,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Doodle Writer

£ 7,95

Shumë e fun për çdo zbavitje të vogël Moomin! Draw dhe të fshijë e duke lëvizur kaloni nga njëra anë në tjetrën.

Size: 2 x 27 x 19,8 cm

Moomin Boat £ 89,95

Moomin Boat

Moomin Boat

Shumë e fun!

Varkë Moomin me 9 figurines. Explore, të zbuluar dhe të ketë një aventurë me miqtë tonë të vogël.

Madhësia: 20 x 31 x 36,5 cm

Sasi

Çmimi: 89,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Boat

£ 89,95

Shumë e fun!

Varkë Moomin me 9 figurines. Explore, të zbuluar dhe të ketë një aventurë me miqtë tonë të vogël.

Madhësia: 20 x 31 x 36,5 cm

Moomin Letra Rasti - Medium £ 7,50

Moomin Letra Rasti - Medium

Moomin Letra Rasti - Medium

Moomin zbukuruar rast kartoni me metalike trajton. Madhe për ruajtjen e të gjitha gjërat e vlefshme tuaj. Gjithashtu në dispozicion në madhësi të ndryshme.

Size: 8,5 x 19 x 26 cm

Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Letra Rasti - Medium

£ 7,50

Moomin zbukuruar rast kartoni me metalike trajton. Madhe për ruajtjen e të gjitha gjërat e vlefshme tuaj. Gjithashtu në dispozicion në madhësi të ndryshme.

Size: 8,5 x 19 x 26 cm

Moomin Peshkimi Set £ 16,00

Moomin Peshkimi Set

Moomin Peshkimi Set

Të jetë i sigurt për të kapur një peshk me grup Moomin e peshkimit! Përfshin një shkop dhe peshq magnetike.

Box Size: 6x 50 x 17cm

Sasi

Çmimi: 16,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Peshkimi Set

£ 16,00

Të jetë i sigurt për të kapur një peshk me grup Moomin e peshkimit! Përfshin një shkop dhe peshq magnetike.

Box Size: 6x 50 x 17cm

Stinky Tambourine £ 6,50

Stinky Tambourine

Stinky Tambourine

Pretendon të jetë një yll i pop me një nga këto dajre ngjyra të ndezura Stinky. Trokitni lehtë së bashku për të rrahur e muzikës apo shkundur atë si zë të lartë si ju mund të për të bërë efekte të shëndosha duke përfshirë valët, borës ose tingujt e lë shimmering në erë.

Box Size: 3x 20 x 18,5 cm

Sasi

Çmimi: £ 6,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Stinky Tambourine

£ 6,50

Pretendon të jetë një yll i pop me një nga këto dajre ngjyra të ndezura Stinky. Trokitni lehtë së bashku për të rrahur e muzikës apo shkundur atë si zë të lartë si ju mund të për të bërë efekte të shëndosha duke përfshirë valët, borës ose tingujt e lë shimmering në erë.

Box Size: 3x 20 x 18,5 cm

Moomin Xylophone £ 9,95

Moomin Xylophone

Moomin Xylophone

Kjo figurë me shkëlqim Moomin Xylophone është një mënyrë interesante për të vegjëlit krijuese për të luajtur muzikë. Çekiç druri është e mesme në mënyrë ideale për duart pak dhe personazhet Moomin bare ndihmojë ato pak për të kujtuar çdo shënim dhe e cila bar për të arritur në mënyrë që të ri-krijuar atë.

Ndihmon për të zhvilluar shkathtësi dhe koordinim.

2 x 33 x 17cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Xylophone

£ 9,95

Kjo figurë me shkëlqim Moomin Xylophone është një mënyrë interesante për të vegjëlit krijuese për të luajtur muzikë. Çekiç druri është e mesme në mënyrë ideale për duart pak dhe personazhet Moomin bare ndihmojë ato pak për të kujtuar çdo shënim dhe e cila bar për të arritur në mënyrë që të ri-krijuar atë.

Ndihmon për të zhvilluar shkathtësi dhe koordinim.

2 x 33 x 17cm

Moomin Maracas (Pack of 2) £ 4,50

Moomin Maracas (Pack of 2)

Moomin Maracas (Pack of 2)

Këto Moomin Maracas do të vënë Carmen Miranda me turp! Keni një kohë të madhe si një familje duke luajtur instrumente muzikore, ndërsa fëmija juaj e shtrëngon Maracas në kohë për muzikë.

Sasi

Çmimi: £ 4,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Maracas (Pack of 2)

£ 4,50

Këto Moomin Maracas do të vënë Carmen Miranda me turp! Keni një kohë të madhe si një familje duke luajtur instrumente muzikore, ndërsa fëmija juaj e shtrëngon Maracas në kohë për muzikë.

Moomin Triangle me Stick £ 4,95

Moomin Triangle me Stick

Moomin Triangle me Stick

Perfect për muzikantët nis të lulëzojë! Ideale për të kombinuar me instrumente të tjera Moomin për të krijuar kaosi muzikore.

Sasi

Çmimi: £ 4,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Triangle me Stick

£ 4,95

Perfect për muzikantët nis të lulëzojë! Ideale për të kombinuar me instrumente të tjera Moomin për të krijuar kaosi muzikore.

Moomin Guitar £ 12,50

Moomin Guitar

Moomin Guitar

Kitarë Kete fëmijëve Moomin s është e mesme që i përshtaten lojtarëve të rinj të mësuarit të luajnë kitarë. Kitarë përmban gjashtë tela dhe shtatëmbëdhjetë frets, dhe fëmija juaj do të dashurisë muzikore imazhin Moomintroll në trupin e kitarë.

Sasi

Çmimi: 12,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Guitar

£ 12,50

Kitarë Kete fëmijëve Moomin s është e mesme që i përshtaten lojtarëve të rinj të mësuarit të luajnë kitarë. Kitarë përmban gjashtë tela dhe shtatëmbëdhjetë frets, dhe fëmija juaj do të dashurisë muzikore imazhin Moomintroll në trupin e kitarë.

Moomin Harmonica £ 6,95

Moomin Harmonica

Moomin Harmonica

Kjo Snufkin Harmonica është një hyrje ideale për botë të mrekullueshme të Harmonica duke luajtur!

Sasi

Çmimi: £ 6,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Harmonica

£ 6,95

Kjo Snufkin Harmonica është një hyrje ideale për botë të mrekullueshme të Harmonica duke luajtur!

Shifrat Moomin Family - Set prej 4 £ 9,95

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

Set i 4 figurave Moomin përfshin Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomin Family - Set prej 4

£ 9,95

Set i 4 figurave Moomin përfshin Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Shifrat Moomin Family - Set prej 5 £ 9,95

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

Set 5 figurave Moomin përfshin Hemulen, Snork, nuhatje, vogël e mia dhe Snufkin. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Sasi

Çmimi: £ 9,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Shifrat Moomin Family - Set prej 5

£ 9,95

Set 5 figurave Moomin përfshin Hemulen, Snork, nuhatje, vogël e mia dhe Snufkin. Shifrat kanë armë të luajtshme dhe të vijë me një kuti e bukur dhuratë.

Box Size: 3 x 14 x 12 cm

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin £ 9,99

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 98 cm

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Kids T-Shirt - Moomin & Snufkin

£ 9,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 98 cm

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo £ 9,99

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

H 152 cm

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 9,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Kids T-Shirt - Snorkmaiden Rokokoo

£ 9,99

A jeni duke kërkuar për Moomin preferuar e karakterit t-shirt tuaj, por i gatshëm të sakrifikojë rehati? Duken më tej se këtë pambuk 100% "fruta E vegjë 't-shirt. Soft kundër lëkurën tuaj ende të qëndrueshme të mjaftueshme për veshin e përditshme, kjo formë të t vullneti duket e madhe në çdo tifoz Moomin!

Në dispozicion në madhësi:

H 104 cm

H 116 cm

H 128cm

H 140 cm

H 152 cm

Moomin Shoe Charm - Moomintroll £ 3,50

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

Një shtesë e bukur për këpucë tuaj!

Size: përafërsisht 1 x 1 cm

Sasi

Çmimi: £ 3,50

Moomin Shoe Charm - Moomintroll

£ 3,50

Një shtesë e bukur për këpucë tuaj!

Size: përafërsisht 1 x 1 cm

Moomin dorë Pencil druri £ 2,99

Moomin dorë Pencil druri

Moomin dorë Pencil druri

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin Pencil? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Laps vetë është 18 cm e gjatë.

Karakteri H: 4 cm

Ju lutemi parasysh çmimin e treguar për një laps.

Opsionet e produktit
Sasi

Çmimi: £ 2,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin dorë Pencil druri

£ 2,99

A keni qenë në kërkim për më të lezetshëm punuar me dorë prej druri Moomin Pencil? Nuk duken më tej, ju keni ardhur në vendin e veçantë që do t'ju lejojë të përmbushur këtë ëndërr (shumë të veçantë) :)

Laps vetë është 18 cm e gjatë.

Karakteri H: 4 cm

Ju lutemi parasysh çmimin e treguar për një laps.

Moomin Ball 5.5 " £ 5,95

Moomin Ball 5.5 "

Moomin Ball 5.5 "

Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë.

Diametri: 5,5 "

Sasi

Çmimi: £ 5,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Ball 5.5 "

£ 5,95

Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë.

Diametri: 5,5 "

Kush bën çfarë lojë £ 7,95

Kush bën çfarë lojë

Kush bën çfarë lojë

Kjo lojë pak stimulon aftësitë cilën ai ndodhet motorik, ndërsa gjetja e kush është duke bërë atë në Moominvalley! Mëso dhe të argëtohen me puzzles Moomin!

Madhësia Puzzle: 18 × 10 cm, kuti: 19.5x12x3 cm

Mosha e rekomanduar: 2 +

Sasi

Çmimi: £ 7,95

Loading Përditësimi karrocë ...

Kush bën çfarë lojë

£ 7,95

Kjo lojë pak stimulon aftësitë cilën ai ndodhet motorik, ndërsa gjetja e kush është duke bërë atë në Moominvalley! Mëso dhe të argëtohen me puzzles Moomin!

Madhësia Puzzle: 18 × 10 cm, kuti: 19.5x12x3 cm

Mosha e rekomanduar: 2 +

Moomin Alarm Clock me Bells - Miqtë £ 15,00

Moomin Alarm Clock me Bells - Miqtë

Moomin Alarm Clock me Bells - Miqtë

Wake up me Moomins! Orë me zile stil retro me këmbanat e bukur Moomin Miqtë Grafike.

Size: 8 cm diametër.
Bateria: 2 x AAA

Sasi

Çmimi: 15,00 £

Moomin Alarm Clock me Bells - Miqtë

£ 15,00

Wake up me Moomins! Orë me zile stil retro me këmbanat e bukur Moomin Miqtë Grafike.

Size: 8 cm diametër.
Bateria: 2 x AAA

Stacking Cubes £ 19,95

Stacking Cubes

Stacking Cubes

Ndërsa duke luajtur me kube me Moomin bukur shifrat fëmija juaj do të zhvillojë koordinimin dhe aftësitë motorike dhe të mësojnë në lidhje me matjet, gjeometri dhe numrat 1-10. Nëse fëmija përdor kubike nga paketimi, njëra anë e cubes stacking bëhet një masë lartësi 0-100 cm.

Mosha e rekomanduar: 12 muaj +

Sasi

Çmimi: 19,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Stacking Cubes

£ 19,95

Ndërsa duke luajtur me kube me Moomin bukur shifrat fëmija juaj do të zhvillojë koordinimin dhe aftësitë motorike dhe të mësojnë në lidhje me matjet, gjeometri dhe numrat 1-10. Nëse fëmija përdor kubike nga paketimi, njëra anë e cubes stacking bëhet një masë lartësi 0-100 cm.

Mosha e rekomanduar: 12 muaj +

Soft Luaj Ball £ 4,95

Soft Luaj Ball

Soft Luaj Ball

Moomin Cute luajnë topin e butë. Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë me Moomins.

Size: 10cm Diametri

Sasi

Çmimi: £ 4,95

Soft Luaj Ball

£ 4,95

Moomin Cute luajnë topin e butë. Fun për të gjitha ato pak për të nxitur të mësuarit dhe të luajë me Moomins.

Size: 10cm Diametri

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive) £ 24,99

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Moomintroll Pelush - Large (Moomin Shop ekskluzive)

£ 24,99

Ekskluzive për Shop Moomin.

Kjo 13inch lezetshëm ulur Pelush Moomin është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe të lahet dhe është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Make-a-Wish Moomin s Book Numërimit £ 12,99

Make-a-Wish Moomin s Book Numërimit

Make-a-Wish Moomin s Book Numërimit

"Dritë Star, ylli i ndritshëm, numërimin dhe uroj mbi yjet sonte. . . "Një libër i ëmbël i numërimit me rimues tekst shfaq Moomintroll dhe miqtë e tij për të kënaq të vegjël si ata të numëruar nga 10 yjet e ndritshme të gdhirë! Libri i bordit guximshëm, 204 x 263mmn, duke shfaqur me ngjyrë, butonat e ilustruar plastike që reduktojnë në numrin një nga një, faqe me faqe

Size: 263 x 204mm

Faqe: 24

Publikuar: tetor 4, 2012

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: 12,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Make-a-Wish Moomin s Book Numërimit

£ 12,99

"Dritë Star, ylli i ndritshëm, numërimin dhe uroj mbi yjet sonte. . . "Një libër i ëmbël i numërimit me rimues tekst shfaq Moomintroll dhe miqtë e tij për të kënaq të vegjël si ata të numëruar nga 10 yjet e ndritshme të gdhirë! Libri i bordit guximshëm, 204 x 263mmn, duke shfaqur me ngjyrë, butonat e ilustruar plastike që reduktojnë në numrin një nga një, faqe me faqe

Size: 263 x 204mm

Faqe: 24

Publikuar: tetor 4, 2012

Botues : P uffin

Pak Buggy Libri Moomin-së £ 4,99

Pak Buggy Libri Moomin-së

Pak Buggy Libri Moomin-së

Bashkangjit libërthin Moomin-së buggy në buggy tuaj, krevat portativ ose karrige të lartë dhe të marrin Moomins kudo me ju! Faqet e tija të vështira bordit dhe rrip i ndashëm dhe clip bëjnë këtë libër të vogël bordit vetëm e drejtë për ato pak të shkojnë. Ky është i kësaj të fundit në varg mahnitëse të ri të titujve parashkollor rreth familjes Moomin dhe miqtë e tyre.

Size: 90 x 90mm

Faqe: 12

Publikuar: 2 shtator 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 4,99

Pak Buggy Libri Moomin-së

£ 4,99

Bashkangjit libërthin Moomin-së buggy në buggy tuaj, krevat portativ ose karrige të lartë dhe të marrin Moomins kudo me ju! Faqet e tija të vështira bordit dhe rrip i ndashëm dhe clip bëjnë këtë libër të vogël bordit vetëm e drejtë për ato pak të shkojnë. Ky është i kësaj të fundit në varg mahnitëse të ri të titujve parashkollor rreth familjes Moomin dhe miqtë e tyre.

Size: 90 x 90mm

Faqe: 12

Publikuar: 2 shtator 2010

Botues : P uffin

Libri Moomin e vogël e Numrave £ 5,99

Libri Moomin e vogël e Numrave

Libri Moomin e vogël e Numrave

Një Moomin, dy pemë, tri çadra, katër retë. . . Pika bashku me Moomintroll gjithë rrugës nga një deri dhjetë, dhe më gjerë. Libri i një toMoomin volum të vogël të fjalëve, ky libër chunky pak bordi është vetëm e drejtë për pak duart dhe mësim të hershëm - dhe ka shumë Moomin magji gjatë rrugës.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Sasi

Çmimi: £ 5,99

Loading Përditësimi karrocë ...

Libri Moomin e vogël e Numrave

£ 5,99

Një Moomin, dy pemë, tri çadra, katër retë. . . Pika bashku me Moomintroll gjithë rrugës nga një deri dhjetë, dhe më gjerë. Libri i një toMoomin volum të vogël të fjalëve, ky libër chunky pak bordi është vetëm e drejtë për pak duart dhe mësim të hershëm - dhe ka shumë Moomin magji gjatë rrugës.

Size: 148 x 179mm

Faqe: 16

Publikuar: 1 korrik 2010

Botues : P uffin

Moomin dhe Puzzle Detit £ 14,95

Moomin dhe Puzzle Detit

Moomin dhe Puzzle Detit

Puzzles janë të fuqishme dhe të vijë në kuti dekorative që do të duken bukur në dyqanet dhe jo më pak në dhomat e fëmijëve. Puzzles janë bërë me copa shtesë të trasha me të fortifikuara prapa, të cilat mund të fshihen me një leckë të lagur. Puzzles janë të përshtatshme për fëmijët e moshës 3, 4 dhe 5.

Madhësia Puzzle: 42x32cm

Madhësia kuti Produkt: 27x25x6, 4 cm

36 copë

Mosha e rekomanduar: 3 +

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin dhe Puzzle Detit

£ 14,95

Puzzles janë të fuqishme dhe të vijë në kuti dekorative që do të duken bukur në dyqanet dhe jo më pak në dhomat e fëmijëve. Puzzles janë bërë me copa shtesë të trasha me të fortifikuara prapa, të cilat mund të fshihen me një leckë të lagur. Puzzles janë të përshtatshme për fëmijët e moshës 3, 4 dhe 5.

Madhësia Puzzle: 42x32cm

Madhësia kuti Produkt: 27x25x6, 4 cm

36 copë

Mosha e rekomanduar: 3 +

Lojë e kujtesës £ 14,95

Lojë e kujtesës

Lojë e kujtesës

Mëso dhe të argëtohen me Moomin Memory lojë!

Kutia me 36 copë, madhësia Puzzle: 42 × 32 cm, kuti: 17.5x30x6.4 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lojë e kujtesës

£ 14,95

Mëso dhe të argëtohen me Moomin Memory lojë!

Kutia me 36 copë, madhësia Puzzle: 42 × 32 cm, kuti: 17.5x30x6.4 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Hammer dhe Nail Set £ 24,95

Hammer dhe Nail Set

Hammer dhe Nail Set

Të jetë një marangoz! Fëmijët do të gëzojnë harton dhe eksploruar një shumëllojshmëri të harton me këtë grup! Copa të gjallë prej druri, thonjtë, çekiç druri, fletë corkboard dhe udhëzues. Shënim: Mbikëqyrja Adult rekomanduar gjatë përdorimit për shkak të madhësisë shumë të vogël gozhdë.
Madhësia kuti Produkt: 31x21x3, 5 cm
Mosha e rekomanduar: 3 +
Sasi

Çmimi: 24,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Hammer dhe Nail Set

£ 24,95
Të jetë një marangoz! Fëmijët do të gëzojnë harton dhe eksploruar një shumëllojshmëri të harton me këtë grup! Copa të gjallë prej druri, thonjtë, çekiç druri, fletë corkboard dhe udhëzues. Shënim: Mbikëqyrja Adult rekomanduar gjatë përdorimit për shkak të madhësisë shumë të vogël gozhdë.
Madhësia kuti Produkt: 31x21x3, 5 cm
Mosha e rekomanduar: 3 +
Geohouse formëson magnetik £ 38,95

Geohouse formëson magnetik

Geohouse formëson magnetik

Kec juaj do të përdorin imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me ngjyra forma magnetike prej druri. Ai gjithashtu mund të gjeni frymëzim nga një prej librit kartat / ide e cila është e plotë të ideve fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe librin ide.

Madhësia kuti Produkt: 30 x 35 x 3 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Sasi

Çmimi: 38,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Geohouse formëson magnetik

£ 38,95

Kec juaj do të përdorin imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me ngjyra forma magnetike prej druri. Ai gjithashtu mund të gjeni frymëzim nga një prej librit kartat / ide e cila është e plotë të ideve fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe librin ide.

Madhësia kuti Produkt: 30 x 35 x 3 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Katër Puzzles druri £ 13,50

Katër Puzzles druri

Katër Puzzles druri

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me të lehtë rrëshqitje krye është e lehtë për magazinimin e 4 puzzles druri.

Puzzles Madhësia: 20 x 14 cm, Box: 22 x 16 x 3,8 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Sasi

Çmimi: 13,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Katër Puzzles druri

£ 13,50

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me të lehtë rrëshqitje krye është e lehtë për magazinimin e 4 puzzles druri.

Puzzles Madhësia: 20 x 14 cm, Box: 22 x 16 x 3,8 cm

Mosha e rekomanduar: 3 +

Loading Përditësimi ...
Faqet: 1 2 Tjetra> E fundit »