Qelqe dhe vazo

Qelqe dhe vazo £ 7,50

Tambur - Moominmamma në plazh

Tambur - Moominmamma në plazh

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Tambur - Moominmamma në plazh

£ 7,50

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Tambur - Moominpapa në krye £ 7,50

Tambur - Moominpapa në krye

Tambur - Moominpapa në krye

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Tambur - Moominpapa në krye

£ 7,50

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Tambur - Snorkmaiden në Diell £ 7,50

Tambur - Snorkmaiden në Diell

Tambur - Snorkmaiden në Diell

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Tambur - Snorkmaiden në Diell

£ 7,50

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Tambur - peshkimi Moomintroll £ 7,50

Tambur - peshkimi Moomintroll

Tambur - peshkimi Moomintroll

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Tambur - peshkimi Moomintroll

£ 7,50

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Tambur - Floating My Little £ 7,50

Tambur - Floating My Little

Tambur - Floating My Little

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: £ 7,50

Loading Përditësimi karrocë ...

Tambur - Floating My Little

£ 7,50

Moomin Syzet Perëndimi i Egër dhe Riviera e reja janë pjesë e koleksionit të syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens fillyjonks, dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë Syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

 • Size: 21 CL / 80 mm
 • Materiali: Glass
Blue Qiri mbajtës Reflection £ 27,50

Blue Qiri mbajtës Reflection

Blue Qiri mbajtës Reflection

Reflektim dridhet qiri mbajtës dhe vallet, ndërsa hedh forma ndriçuar të reve, Moomin shtëpi, dhe karaktere Tove Jansson e libër me tregime Pak, im Sniff, Snufkin dhe Moomintroll onto rruzull qelqi blu kobalt. Ndizet një qiri çaj në platformën metalike, dhe të ulë qiri të ndezur në xhami për orët e qirinj këndshëm.

Size: 8,25 x 11.4 cm

Sasi

Çmimi: 27,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Blue Qiri mbajtës Reflection

£ 27,50

Reflektim dridhet qiri mbajtës dhe vallet, ndërsa hedh forma ndriçuar të reve, Moomin shtëpi, dhe karaktere Tove Jansson e libër me tregime Pak, im Sniff, Snufkin dhe Moomintroll onto rruzull qelqi blu kobalt. Ndizet një qiri çaj në platformën metalike, dhe të ulë qiri të ndezur në xhami për orët e qirinj këndshëm.

Size: 8,25 x 11.4 cm

White Candle mbajtës Reflection £ 27,50

White Candle mbajtës Reflection

White Candle mbajtës Reflection

Ndërsa dridhet qiriut brenda qiri mbajtës reflektim, forma vallëzimi e Moomintroll mësoj rruzull qelqi të bardhë. Ndizet një qiri tealight në platformën metalike, pastaj të ulur qiri të ndezur në xhami për orë të mesmerizing qirinj, bukuroshe.

Size: 8,25 x 11.4 cm

Sasi

Çmimi: 27,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

White Candle mbajtës Reflection

£ 27,50

Ndërsa dridhet qiriut brenda qiri mbajtës reflektim, forma vallëzimi e Moomintroll mësoj rruzull qelqi të bardhë. Ndizet një qiri tealight në platformën metalike, pastaj të ulur qiri të ndezur në xhami për orë të mesmerizing qirinj, bukuroshe.

Size: 8,25 x 11.4 cm

Dekorimi Ball - Çadrat e mia £ 16,95

Dekorimi Ball - Çadrat e mia

Dekorimi Ball - Çadrat e mia

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasi

Çmimi: 16,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dekorimi Ball - Çadrat e mia

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Dekorimi Ball - Stinky £ 16,95

Dekorimi Ball - Stinky

Dekorimi Ball - Stinky

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasi

Çmimi: 16,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dekorimi Ball - Stinky

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Dekorimi Ball - Together Forever £ 16,95

Dekorimi Ball - Together Forever

Dekorimi Ball - Together Forever

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Sasi

Çmimi: 16,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Dekorimi Ball - Together Forever

£ 16,95

Ky top lezetshëm dekoratë përmban një dizajn origjinal të Moomin nga Tove Jansson. Ky dizajn klasik është shtypur mbi një top të bukur, stolisje qelqi. Perfect si një dhuratë për një mik apo të dashur. Topi dekorim mund të përdoret gjithashtu si një mbajtës tealight.

Përmasat: Dia 13cm
Materiali: Glass

Loading Përditësimi ...