Kuzhinë

Kuzhinë 2,50 £

Cutter Cookie - Moomin Papa

Cutter Cookie - Moomin Papa

Cutter Cookie Pak im 6 x 10cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasi

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moomin Papa

2,50 £

Cutter Cookie Pak im 6 x 10cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Cutter Cookie - Moomintroll 2,50 £

Cutter Cookie - Moomintroll

Cutter Cookie - Moomintroll

Snufkin - Cutter Cookie 5 x 11cm

Postare në këtë artikull është 3,95 £

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasi

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Moomintroll

2,50 £

Snufkin - Cutter Cookie 5 x 11cm

Postare në këtë artikull është 3,95 £

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Cutter Cookie - My Little 2,50 £

Cutter Cookie - My Little

Cutter Cookie - My Little

Cutter Cookie Pak im 6 x 10cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasi

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - My Little

2,50 £

Cutter Cookie Pak im 6 x 10cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Cutter Cookie - Snufkin 2,50 £

Cutter Cookie - Snufkin

Cutter Cookie - Snufkin

Snufkin - Cutter Cookie 5 x 11cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Sasi

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cutter Cookie - Snufkin

2,50 £

Snufkin - Cutter Cookie 5 x 11cm

Postare në këtë artikull £ 3,95

Megjithatë, nëse ju qëllim më shumë se një postare mbetet e njëjtë.

Tray - Cottage në Wood £ 24,99

Tray - Cottage në Wood

Tray - Cottage në Wood

Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Tray mini kompensatë me rimeso thupër.

Matjet 36cm x 28cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Cottage në Wood

£ 24,99

Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Tray mini kompensatë me rimeso thupër.

Matjet 36cm x 28cm

Running coasters Moomin £ 24,95

Running coasters Moomin

Running coasters Moomin

Pak e 6 coasters në kuti për dhuratë. Ndjeva-mbështetur.

Sasi

Çmimi: 24,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Running coasters Moomin

£ 24,95

Pak e 6 coasters në kuti për dhuratë. Ndjeva-mbështetur.

Balonë Comic £ 14,00

Balonë Comic

Balonë Comic

Kjo faqore bukur dhe funksionale përmban vepra arti origjinale komik të tregon Moomintroll dhe të gjithë shokët e tij dhe të familjes. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë ftohtë dhe e nxehtë pije e nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi me supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësia: A mund të mbajë 500ml

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Balonë Comic

£ 14,00

Kjo faqore bukur dhe funksionale përmban vepra arti origjinale komik të tregon Moomintroll dhe të gjithë shokët e tij dhe të familjes. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë ftohtë dhe e nxehtë pije e nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi me supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësia: A mund të mbajë 500ml

Balonë Woodland £ 14,00

Balonë Woodland

Balonë Woodland

Kjo veçori i lezetshëm faqore Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule cute dhe kapak i kuq me të vërtetë shndrit termus, duke krijuar një accessory që do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund të mbajë 500ml

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Balonë Woodland

£ 14,00

Kjo veçori i lezetshëm faqore Moomintroll, Snorkmaiden, Moominmamma dhe Moominpappa jashtë për një shëtitje në pyll në një ditë vere. Lule cute dhe kapak i kuq me të vërtetë shndrit termus, duke krijuar një accessory që do të bëjë një dhuratë të bukur për çdo tifoz Moomin.

Mund të mbajë 500ml

Balonë Pranvera £ 14,00

Balonë Pranvera

Balonë Pranvera

Pranvera lezetshëm Moomin shtypura termos. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë ftohtë dhe e nxehtë pije e nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi me supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësia: A mund të mbajë 500ml

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Balonë Pranvera

£ 14,00

Pranvera lezetshëm Moomin shtypura termos. Është projektuar për të mbajtur pije të ftohtë ftohtë dhe e nxehtë pije e nxehtë, duke e bërë atë të përsosur për çdo gjë nga qumështi me supë, dhe madje ka një rrip i dobishëm dore.

Madhësia: A mund të mbajë 500ml

Festimi Biscuit Jar £ 65,00

Festimi Biscuit Jar

Festimi Biscuit Jar

Moomin Biskota Jar Celeration me dizajn pak e mia.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Vëllimi: 2.3 L

Sasi

Çmimi: 65,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Festimi Biscuit Jar

£ 65,00

Moomin Biskota Jar Celeration me dizajn pak e mia.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Vëllimi: 2.3 L

Lëng Festimi / Matja Jug £ 35,00

Lëng Festimi / Matja Jug

Lëng Festimi / Matja Jug

Festimi Moomin Lëng / Matja Jug me dizajn Mymble.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Volum: 1 L

Sasi

Çmimi: 35,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lëng Festimi / Matja Jug

£ 35,00

Festimi Moomin Lëng / Matja Jug me dizajn Mymble.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. Tove Artisti Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Volum: 1 L

Krem Moomintroll Ice Scoop £ 17,00

Krem Moomintroll Ice Scoop

Krem Moomintroll Ice Scoop

Shërbejë deri krem ​​shijshme akull me këtë Scoop lezetshëm Ice Cream Moomin shfaqur një imazh të vogël të Moomintroll. Made e me cilësi të lartë çelik inox. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato në gota, pjata dhe enë.

Sasi

Çmimi: 17,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Krem Moomintroll Ice Scoop

£ 17,00

Shërbejë deri krem ​​shijshme akull me këtë Scoop lezetshëm Ice Cream Moomin shfaqur një imazh të vogël të Moomintroll. Made e me cilësi të lartë çelik inox. Designed by artist Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato në gota, pjata dhe enë.

Platformës Moominmamma £ 14,95

Platformës Moominmamma

Platformës Moominmamma

Moomin platformë. Karakteristika të aeroportit rritur me shtyp adorable zezë në frontin e linjës dhe "tekstit ushqimit - ushqimi ... Ushqim .... për familjen time të dashur ... ". Shtesë e shkëlqyer për çdo kuzhinë ose koleksionet Moomin. Adjustable rrip qafën dhe portokalli, banda që lidhin rreth shpinën.

Size: x H89 W60cm (shtoni 18-25cm për band qafës)

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Platformës Moominmamma

£ 14,95

Moomin platformë. Karakteristika të aeroportit rritur me shtyp adorable zezë në frontin e linjës dhe "tekstit ushqimit - ushqimi ... Ushqim .... për familjen time të dashur ... ". Shtesë e shkëlqyer për çdo kuzhinë ose koleksionet Moomin. Adjustable rrip qafën dhe portokalli, banda që lidhin rreth shpinën.

Size: x H89 W60cm (shtoni 18-25cm për band qafës)

Bordi Prerje Moominmamma £ 22,00

Bordi Prerje Moominmamma

Bordi Prerje Moominmamma

Get ushqimet tuaja së bashku dhe të përgatitur me një fantazira pak në anën. Bordi favorite Moominmamma karakteristika të prerjes gjithëve Mamma mbledhur manaferrat dhe numërimit për të ngrënë më vonë gjatë ditës. Made e Melamine-veshura rimeso thupër, ky bord prerja përmban një top lakuar dhe vrimë për të varur.

Size: 7-11/16 "x 11-5/8"

Sasi

Çmimi: 22,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Bordi Prerje Moominmamma

£ 22,00

Get ushqimet tuaja së bashku dhe të përgatitur me një fantazira pak në anën. Bordi favorite Moominmamma karakteristika të prerjes gjithëve Mamma mbledhur manaferrat dhe numërimit për të ngrënë më vonë gjatë ditës. Made e Melamine-veshura rimeso thupër, ky bord prerja përmban një top lakuar dhe vrimë për të varur.

Size: 7-11/16 "x 11-5/8"

Tray - Sunny £ 34,99

Tray - Sunny

Tray - Sunny

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer preferuar trajtimin e tyre dhe disa pak lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Pjesë e mbledhjes së krejt të re "The Moomin Koleksion me të tjerët"

Kjo tabaka bukur është hartuar nga dora thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez. Tani kjo tabaka tregon historinë se kur u fshehur Pak im nga një horr, dhe së bashku me Moomin Mymble im i vogël e motra shkon për të gjetur atë.

Size: 43 x 33 cm

Sasi

Çmimi: 34,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Sunny

£ 34,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer preferuar trajtimin e tyre dhe disa pak lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Pjesë e mbledhjes së krejt të re "The Moomin Koleksion me të tjerët"

Kjo tabaka bukur është hartuar nga dora thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez. Tani kjo tabaka tregon historinë se kur u fshehur Pak im nga një horr, dhe së bashku me Moomin Mymble im i vogël e motra shkon për të gjetur atë.

Size: 43 x 33 cm

Tray - Cottage në Wood £ 19,99

Tray - Cottage në Wood

Tray - Cottage në Wood

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer preferuar trajtimin e tyre dhe disa pak lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është hartuar nga dora thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez.

Size: 20 x 27 cm

Sasi

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Cottage në Wood

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer preferuar trajtimin e tyre dhe disa pak lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është hartuar nga dora thupër cilësi të lartë skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare të drejtuar vendosur në një ishull të vogël jashtë kontinent jugor suedez.

Size: 20 x 27 cm

Loading Përditësimi ...