Moomin Termometri - Moomintroll £ 10,00

Moomin Termometri - Moomintroll

Moomin Termometri - Moomintroll

Termometër Moomin është ideal për dhomën e fëmijëve si një argëtim dhe detaje unike brendshme në të njëjtën kohë si ajo tregon temperaturën e dhomës.

Materiali: Metal
Size 17 x 12 cm

Sasia

Çmimi: 10,00 £

Moomin Termometri - Moomintroll

£ 10,00

Termometër Moomin është ideal për dhomën e fëmijëve si një argëtim dhe detaje unike brendshme në të njëjtën kohë si ajo tregon temperaturën e dhomës.

Materiali: Metal
Size 17 x 12 cm

Tray - piknik £ 19,99

Tray - piknik

Tray - piknik

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Tray - piknik

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Eko najlon qese - të mëdha, në shkëmbinj £ 19,95

Eko najlon qese - të mëdha, në shkëmbinj

Eko najlon qese - të mëdha, në shkëmbinj

Large qese shopping foldable, paketat në xhepin e vet, e bërë prej najloni; cilësi të lartë.

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin të mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Size 50 x 43/60 cm

Sasia

Çmimi: 19,95 £

Eko najlon qese - të mëdha, në shkëmbinj

£ 19,95

Large qese shopping foldable, paketat në xhepin e vet, e bërë prej najloni; cilësi të lartë.

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin të mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Size 50 x 43/60 cm

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të vogla) £ 9,99

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të vogla)

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të vogla)

Moomin mëndafsh peshqir vjen me një motiv romantike e Moomin dhe Snorkmaiden që e bën një ditëlindje të përsosur ose dhuratë e Shën Valentinit ditë për një tuaj të dashur!

Size: 50 x 70 cm (peshqir Hand)

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të vogla)

£ 9,99

Moomin mëndafsh peshqir vjen me një motiv romantike e Moomin dhe Snorkmaiden që e bën një ditëlindje të përsosur ose dhuratë e Shën Valentinit ditë për një tuaj të dashur!

Size: 50 x 70 cm (peshqir Hand)

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të mëdha) £ 24,99

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të mëdha)

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të mëdha)

Moomin mëndafsh peshqir vjen me një motiv romantike e Moomin dhe Snorkmaiden që e bën një ditëlindje të përsosur ose dhuratë e Shën Valentinit ditë për një tuaj të dashur!

Size: 140 x 70 cm (peshqir Bath)

Sasia

Çmimi: 24,99 £

Terry peshqir - Dashuria, Pink (të mëdha)

£ 24,99

Moomin mëndafsh peshqir vjen me një motiv romantike e Moomin dhe Snorkmaiden që e bën një ditëlindje të përsosur ose dhuratë e Shën Valentinit ditë për një tuaj të dashur!

Size: 140 x 70 cm (peshqir Bath)

Moomin turi - Moominpappa, Black £ 35,00

Moomin turi - Moominpappa, Black

Moomin turi - Moominpappa, Black

Në prodhimin 1999 - 2013

Kjo Item tani është ndërprerë dhe është bërë një kërkuar pas collectible.

Moominpappa e do aventurat në kapelen e tij të lartë, duke shkruar kujtimet e ditëve të tij të fëmijërisë dhe po aq e në paqe në det ndezur ose në verandë e tij paqësore.

Kriklla Moomin janë pjatalarëse sigurt, dhe janë një dhuratë e madhe për çdo tifoz apo koleksionist i collectibles Moomin.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant Fakte

Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasia

Çmimi: 35,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Moominpappa, Black

£ 35,00

Në prodhimin 1999 - 2013

Kjo Item tani është ndërprerë dhe është bërë një kërkuar pas collectible.

Moominpappa e do aventurat në kapelen e tij të lartë, duke shkruar kujtimet e ditëve të tij të fëmijërisë dhe po aq e në paqe në det ndezur ose në verandë e tij paqësore.

Kriklla Moomin janë pjatalarëse sigurt, dhe janë një dhuratë e madhe për çdo tifoz apo koleksionist i collectibles Moomin.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant Fakte

Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Moomin alumini Magnet - Snorkmaiden £ 2,50

Moomin alumini Magnet - Snorkmaiden

Moomin alumini Magnet - Snorkmaiden

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Snorkmaiden magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Moomin alumini Magnet - Snorkmaiden

£ 2,50

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Snorkmaiden magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Moomin alumini Magnet - Snufkin £ 2,50

Moomin alumini Magnet - Snufkin

Moomin alumini Magnet - Snufkin

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Snufkin magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin alumini Magnet - Snufkin

£ 2,50

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Snufkin magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Moomin alumini Magnet - Moominpappa £ 2,50

Moomin alumini Magnet - Moominpappa

Moomin alumini Magnet - Moominpappa

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Moomin magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin alumini Magnet - Moominpappa

£ 2,50

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Moomin magnet.

Masat: përafërsisht 3.5 x 6.5 cm

Moomin alumini Magnet - Moomintroll £ 2,50

Moomin alumini Magnet - Moomintroll

Moomin alumini Magnet - Moomintroll

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Moomin magnet.

Afërsisht. Masat: 3.5 x 6.5 cm

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin alumini Magnet - Moomintroll

£ 2,50

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Moomin magnet.

Afërsisht. Masat: 3.5 x 6.5 cm

Moomin alumini Magnet - Pak My £ 2,50

Moomin alumini Magnet - Pak My

Moomin alumini Magnet - Pak My

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Pak My magnet.

Masat: W6.5 x H5 cm

Sasia

Çmimi: 2,50 £

Moomin alumini Magnet - Pak My

£ 2,50

Bazuar në vizatime origjinale Tove Jansson-së nga 1960 Shto stilin menjëhershme për hapësira e punës apo frigorifer duke i mbajtur shënimet tuaja dhe përkujtesa në funksion me një vëmendje-grabbing Pak My magnet.

Masat: W6.5 x H5 cm

Moomin smalt Retro turi - Moomintroll / Vogla £ 12,95

Moomin smalt Retro turi - Moomintroll / Vogla

Moomin smalt Retro turi - Moomintroll / Vogla

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 2.5 dl.

Sasia

Çmimi: 12,95 £

Moomin smalt Retro turi - Moomintroll / Vogla

£ 12,95

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 2.5 dl.

Tray - Boat at Night £ 19,99

Tray - Boat at Night

Tray - Boat at Night

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Tray - Boat at Night

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Tray - Birthday £ 19,99

Tray - Birthday

Tray - Birthday

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Tray - Birthday

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Tray - Comic Illustration £ 19,99

Tray - Comic Illustration

Tray - Comic Illustration

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Comic Illustration

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Moomin smalt Plate - Blue, Moomintroll £ 19,95

Moomin smalt Plate - Blue, Moomintroll

Moomin smalt Plate - Blue, Moomintroll

Pjatë smalt për fëmijët apo kampe, ose të dyja, duke shfaqur një vizatim të bukur të thjeshtë të përshkruajë të këndoj favorite tona!

diametër: 18 cm

Sasia

Çmimi: 19,95 £

Moomin smalt Plate - Blue, Moomintroll

£ 19,95

Pjatë smalt për fëmijët apo kampe, ose të dyja, duke shfaqur një vizatim të bukur të thjeshtë të përshkruajë të këndoj favorite tona!

diametër: 18 cm

Moomin turi smalt - Jubilee Tove-së £ 17,95

Moomin turi smalt - Jubilee Tove-së

Moomin turi smalt - Jubilee Tove-së

Edition Limited për vitin 2014!

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit.

Materiali: metal Enameled.
Lartësia: 8 cm.
Mban 3,7 dl.

Sasia: 1 copë

Sasia

Çmimi: 17,95 £

Moomin turi smalt - Jubilee Tove-së

£ 17,95

Edition Limited për vitin 2014!

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit.

Materiali: metal Enameled.
Lartësia: 8 cm.
Mban 3,7 dl.

Sasia: 1 copë

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Large) £ 33,00

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Large)

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Large)

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasia

Çmimi: 33,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Large)

£ 33,00

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 50cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Medium) £ 29,00

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Medium)

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Medium)

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 30cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasia

Çmimi: 29,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Medium)

£ 29,00

Në dispozicion për para-qëllim.

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 30cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Small) £ 23,00

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Small)

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Small)

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 10cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasia

Çmimi: 23,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Jar - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 (Small)

£ 23,00

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Ilustrime enët 'përshkruaj personazhet njohur Moomin festuar. Të kavanoza janë në dispozicion në tri madhësi të ndryshme. Karakteret më të vogla të familjes Moomin zbukuro kavanoz të vogël seri 'dhe më i madh mund të gjenden në kavanoz më të madh. Produkti mbuluar është bërë me dru e zezë pikturuar.

Të kavanoza me cilësi të lartë janë të dizajnuara për përdorim të gjithanshëm, të tilla si ruajtjen e trajton apo ushqim të thatë. Ata gjithashtu mund të përdoret për magazinimin mementoes, stoli apo kozmetike.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban: 10cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014 £ 25,95

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Një palë ilustruar këto syze do të shfaqet në një në çdo disa kriklla dhe do të dërgohet në mënyrë të rastësishme nga ne. Kur urdhëron, nuk ka thënë në qoftë se ju do të merrni një gotë e dekoruar me gota. Është vetëm një e papritur e lumtur.

Syzet e reja fshij Susanna së bashku në një aventurë të egra ku ajo takon Hemulen, Na vjen keq-oo dhe vërrtimushkë dhe Bob - të gjitha karaktere të njohura nga Moominvalley. Kur moti kthehet stuhishme, Suzana dhe shokët e saj të vendosin të kërkojnë strehim në Moominvalley.

Gjatë rrugës, ata takohen Tooticky cili mbledh ato në tullumbace të nxehtë e ajrit të saj dhe i merr ato për Moominvalley. Banorët e shtëpisë Moomin marrë mysafirët e tyre në kopshtin e tyre të mrekullueshme. Pastaj, sigurisht, është koha për një parti.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Sasia

Çmimi: 25,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin turi - Jubilee Tove-së, Edicion Special 2014

£ 25,95

Seri e re Moomin nga Arabia për të festuar vitin e Tove Jansson së jubilar.

Viti 2014 shënon 100 vjetorin e lindjes së Tove Jansson (1914-2001). Vit është quajtur si vit jubilar e artistit të dashur, dhe ajo festohet në mënyra të ndryshme në mbarë botën gjatë gjithë vitit. Arabia feston vitin jubilar me enët kufizuar botim të cilat janë të bazuara në librin Jansson për udhëtimin e rrezikshëm. Seri Jubilee përbëhet një gotë e madhe dhe tre kavanoza ndryshme-sized. Për çdo produkt jubilar shitur, dy euro do të dhurohen për UNICEF-in që mbështet arsimimin e fëmijëve në mbarë botën.

Seri Jubilee ilustrohet nga Tove Slotte dhe të frymëzuar nga libri Jansson s udhëtimin e rrezikshëm të botuar në vitin 1977 Në histori, Susanna humb syzet e saj por e gjen të reja për të zëvendësuar ato. Nëpërmjet këtyre syze të reja, bota duket krejtësisht të ndryshme.

Një palë ilustruar këto syze do të shfaqet në një në çdo disa kriklla dhe do të dërgohet në mënyrë të rastësishme nga ne. Kur urdhëron, nuk ka thënë në qoftë se ju do të merrni një gotë e dekoruar me gota. Është vetëm një e papritur e lumtur.

Syzet e reja fshij Susanna së bashku në një aventurë të egra ku ajo takon Hemulen, Na vjen keq-oo dhe vërrtimushkë dhe Bob - të gjitha karaktere të njohura nga Moominvalley. Kur moti kthehet stuhishme, Suzana dhe shokët e saj të vendosin të kërkojnë strehim në Moominvalley.

Gjatë rrugës, ata takohen Tooticky cili mbledh ato në tullumbace të nxehtë e ajrit të saj dhe i merr ato për Moominvalley. Banorët e shtëpisë Moomin marrë mysafirët e tyre në kopshtin e tyre të mrekullueshme. Pastaj, sigurisht, është koha për një parti.

Në dispozicion për një kohë të kufizuar vetëm.

Trademark Arabia

Designer Tove Jansson, Tove Slotte-elevant

Fakte Materiali: Porcelani.

Mban 30 cl.

Sasia 1 copë

Udhëzime Kujdesi Pjatalarëse dhe të sigurt mikrovalë

Ngjyra Comic Book - Moominvalley Turns Jungle (Paperback) £ 6,99

Ngjyra Comic Book - Moominvalley Turns Jungle (Paperback)

Ngjyra Comic Book - Moominvalley Turns Jungle (Paperback)

Për shkak të suksesit oshëtimë e komike Hardcover Moomin nga Tove Jansson dhe Lars Jansson, D + Q është reissuing këtë komik klasik në një format të gjithë-re. Në dispozicion në një të përballueshme fëmijë-dëshmi por kec-miqësore flexicover, dhe në ngjyrë të plotë për herë të parë, këto libra janë versione të zbehta të hardcovers, me një histori në secilin vëllim, ndërsa botimet e mëparshme të mbledhur katër.

Një arkë e mbushur me fara tropikale lan breg, dhe kur Moominmamma mbjell fara, një rainforest harlisur shpërthen në Moominvalley. Kur Stinky liron disa kafshë ekzotike nga kopshtin zoologjik, kaos ensues, dhe Moomins janë të detyruar për të provuar një herë dhe për të gjithë nëse janë apo jo ata janë lidhur me hippopotamuses.

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (30 tetor 2012)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770460977
 • ISBN-13: 978-1770460973
 • Përmasat e produktit: 1 x 15 x 21 cm
Sasia

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Ngjyra Comic Book - Moominvalley Turns Jungle (Paperback)

£ 6,99

Për shkak të suksesit oshëtimë e komike Hardcover Moomin nga Tove Jansson dhe Lars Jansson, D + Q është reissuing këtë komik klasik në një format të gjithë-re. Në dispozicion në një të përballueshme fëmijë-dëshmi por kec-miqësore flexicover, dhe në ngjyrë të plotë për herë të parë, këto libra janë versione të zbehta të hardcovers, me një histori në secilin vëllim, ndërsa botimet e mëparshme të mbledhur katër.

Një arkë e mbushur me fara tropikale lan breg, dhe kur Moominmamma mbjell fara, një rainforest harlisur shpërthen në Moominvalley. Kur Stinky liron disa kafshë ekzotike nga kopshtin zoologjik, kaos ensues, dhe Moomins janë të detyruar për të provuar një herë dhe për të gjithë nëse janë apo jo ata janë lidhur me hippopotamuses.

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (30 tetor 2012)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770460977
 • ISBN-13: 978-1770460973
 • Përmasat e produktit: 1 x 15 x 21 cm
Ngjyra Comic Book - Moomin bie në dashuri (Paperback) £ 6,99

Ngjyra Comic Book - Moomin bie në dashuri (Paperback)

Ngjyra Comic Book - Moomin bie në dashuri (Paperback)

Me Moominvalley nënujore, do tendenca romantike Moomin për të marrë atë në telashe? "Një tjetër histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, me një fëmijë-provë, por kec-miqësore madhësisë, çmim, dhe format." Moominvalley është përmbytur, aq Snorkmaiden dhe Moomin kreu jashtë për të shpëtuar askënd bllokuar në përmbytjes. Ata sjellin në shtëpi Mis La Goona, zonja kryesor i cirkut vizituar, i cili rezulton të jetë mjaft e një houseguest kërkuar. Megjithatë, Moomin, duke lexuar një shumë pak romane romantike, bie kokë e këmbë në dashuri me të, dhe kaos ensues. Cartooning përsosur Tove Jansson është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re në kuadër të këtyre faqeve. Një kënaqësi për të gjithë familjen!

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (20 Mar 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770461078
 • ISBN-13: 978-1770461079
 • Përmasat e produktit: 21.8 x 15.4 x 1.4 cm
Sasia

Çmimi: 6,99 £

Ngjyra Comic Book - Moomin bie në dashuri (Paperback)

£ 6,99

Me Moominvalley nënujore, do tendenca romantike Moomin për të marrë atë në telashe? "Një tjetër histori klasike Moomin reworked në ngjyrë të plotë, me një fëmijë-provë, por kec-miqësore madhësisë, çmim, dhe format." Moominvalley është përmbytur, aq Snorkmaiden dhe Moomin kreu jashtë për të shpëtuar askënd bllokuar në përmbytjes. Ata sjellin në shtëpi Mis La Goona, zonja kryesor i cirkut vizituar, i cili rezulton të jetë mjaft e një houseguest kërkuar. Megjithatë, Moomin, duke lexuar një shumë pak romane romantike, bie kokë e këmbë në dashuri me të, dhe kaos ensues. Cartooning përsosur Tove Jansson është sjellë në jetë në një mënyrë krejt të re në kuadër të këtyre faqeve. Një kënaqësi për të gjithë familjen!

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (20 Mar 2013)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770461078
 • ISBN-13: 978-1770461079
 • Përmasat e produktit: 21.8 x 15.4 x 1.4 cm
Ngjyra Comic Book - Winter Follies Moomin-së (Paperback) £ 6,99

Ngjyra Comic Book - Winter Follies Moomin-së (Paperback)

Ngjyra Comic Book - Winter Follies Moomin-së (Paperback)

Për shkak të suksesit oshëtimë e komike Hardcover Moomin nga Tove Jansson dhe Lars Jansson, D + Q është reissuing këtë komik klasik në një format të gjithë-re. Në dispozicion në një të përballueshme fëmijë-dëshmi por kec-miqësore flexicover, dhe në ngjyrë të plotë për herë të parë, këto libra janë versione të zbehta të hardcovers, me një histori në secilin vëllim, ndërsa botimet e mëparshme të mbledhur katër.

Moomin zgjohet një mëngjes për të gjetur pellg i ngrirë mbi, dhe në vend se prehem, familja vendos të guximshme të motit të dimrit. Në fillim, aventurë tyre dimri duket se po shkon në vaj, derisa z shpejtë e jashtë Klubit Madhe merr përsipër dhe forcat e të gjithë për të përqafuar sportet e dimrit, nëse ata duan të apo jo.

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (30 tetor 2012)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770460985
 • ISBN-13: 978-1770460980
 • Përmasat e produktit: 0.8 x 15 x 21 cm
Sasia

Çmimi: 6,99 £

Ngjyra Comic Book - Winter Follies Moomin-së (Paperback)

£ 6,99

Për shkak të suksesit oshëtimë e komike Hardcover Moomin nga Tove Jansson dhe Lars Jansson, D + Q është reissuing këtë komik klasik në një format të gjithë-re. Në dispozicion në një të përballueshme fëmijë-dëshmi por kec-miqësore flexicover, dhe në ngjyrë të plotë për herë të parë, këto libra janë versione të zbehta të hardcovers, me një histori në secilin vëllim, ndërsa botimet e mëparshme të mbledhur katër.

Moomin zgjohet një mëngjes për të gjetur pellg i ngrirë mbi, dhe në vend se prehem, familja vendos të guximshme të motit të dimrit. Në fillim, aventurë tyre dimri duket se po shkon në vaj, derisa z shpejtë e jashtë Klubit Madhe merr përsipër dhe forcat e të gjithë për të përqafuar sportet e dimrit, nëse ata duan të apo jo.

 • Paperback: 48 faqe
 • Publisher: Drawn dhe tremujor (30 tetor 2012)
 • Gjuha: Anglisht
 • ISBN-10: 1770460985
 • ISBN-13: 978-1770460980
 • Përmasat e produktit: 0.8 x 15 x 21 cm
Tray - Retro modeli £ 19,99

Tray - Retro modeli

Tray - Retro modeli

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Tray - Retro modeli

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Tray - Mbledhja manaferrat £ 19,99

Tray - Mbledhja manaferrat

Tray - Mbledhja manaferrat

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Sasia

Çmimi: 19,99 £

Tray - Mbledhja manaferrat

£ 19,99

Çfarë një mënyrë e përsosur për të shërbyer trajtojnë e tyre të preferuar të vogël dhe disa lëng! Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluzive bërë tabaka druri.

Kjo tabaka bukur është dora hartuar nga cilësisë më të lartë thupër skandinave nga pyje të qëndrueshme, dhe është prodhuar nga një kompani familjare-drejtuar ndodhet në një ishull të vogël jashtë kontinentit të Suedisë jugore.

Size: 20 x 27 cm

Moomin smalt Retro turi - Stinky / Vogla £ 12,95

Moomin smalt Retro turi - Stinky / Vogla

Moomin smalt Retro turi - Stinky / Vogla

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 2.5 dl.

Sasia

Çmimi: 12,95 £

Moomin smalt Retro turi - Stinky / Vogla

£ 12,95

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 2.5 dl.

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black £ 14,50

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 3.7 dl.

Sasia

Çmimi: 14,50 £

Moomin smalt Retro turi - Groke / Black

£ 14,50

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 3.7 dl.

Moomin smalt Retro turi - Moomin / Light Blue £ 14,50

Moomin smalt Retro turi - Moomin / Light Blue

Moomin smalt Retro turi - Moomin / Light Blue

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 3.7 dl.

Sasia

Çmimi: 14,50 £

Moomin smalt Retro turi - Moomin / Light Blue

£ 14,50

Turi smalt Moomin në dizajn retro vjen nga kompania finlandeze Muurla dhe është në dispozicion në disa ngjyra të bukura me dizajne nga bota Moominvalley. Një dhuratë e përkryer për të gjithë ata që do Moomin!

Materiali: metal Enameled.

Mban 3.7 dl.

Moomin Pencil Rasti - Pink (Pak My) £ 9,99

Moomin Pencil Rasti - Pink (Pak My)

Moomin Pencil Rasti - Pink (Pak My)

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin të mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Sasia

Çmimi: 9,99 £

Moomin Pencil Rasti - Pink (Pak My)

£ 9,99

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin të mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Madhësia 21.5 x 10 cm

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My) £ 29,99

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

Made nga kompani me bazë në Helsinki me një portofol produkt i përbërë nga projektimit inteligjent. Në vitet e fundit prodhuesi u propozua për çmimin të mirë të projektimit dhe dizajn të mirë GREEN (Chicago), si dhe ECO DESIGN në Helsinki.

Size 40 x 30 cm

Sasia

Çmimi: 29,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Laptop Bag - Pink (Pak My)

£ 29,99

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 40 x 30 cm

Moomin iPad Bag – Black (Comic) £ 24.99

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 23 x 31/38 cm

Sasia

Çmimi: 24,99 £

Loading Updating cart…

Moomin iPad Bag – Black (Comic)

£24.99

Made by Helsinki based company with a product portfolio consisting of intelligent design. In the last few years the producer was nominated for GOOD DESIGN award and GOOD GREEN DESIGN (Chicago) as well as ECO DESIGN in Helsinki.

Size 23 x 31/38 cm

Loading Përditësimi ...
Pages: 1 2 3 4 Next > Last »