Pelush dhe Lodrat

Pelush dhe Lodrat 4,99 £

Pelush organizues - Snufkin

Pelush organizues - Snufkin

Snufkin pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush organizues - Snufkin

4,99 £

Snufkin pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Organizues Pelush - Moomintroll 4,99 £

Organizues Pelush - Moomintroll

Organizues Pelush - Moomintroll

Moomintroll prej pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Organizues Pelush - Moomintroll

4,99 £

Moomintroll prej pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Pelush organizues - Moominmama 4,99 £

Pelush organizues - Moominmama

Pelush organizues - Moominmama

Moominmama pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush organizues - Moominmama

4,99 £

Moominmama pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Pelush organizues - Moominpapa 4,99 £

Pelush organizues - Moominpapa

Pelush organizues - Moominpapa

Moominpapa pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush organizues - Moominpapa

4,99 £

Moominpapa pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Organizues Pelush - My Little 4,99 £

Organizues Pelush - My Little

Organizues Pelush - My Little

Pak pelushi ime mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Organizues Pelush - My Little

4,99 £

Pak pelushi ime mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Pelush organizues - Snorkmaiden 4,99 £

Pelush organizues - Snorkmaiden

Pelush organizues - Snorkmaiden

Snorkmaiden pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Sasi

Çmimi: 4,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush organizues - Snorkmaiden

4,99 £

Snorkmaiden pelushi mini. Karakteristika Moomin prej pelushi butë organizues. Mbani në qese tuaj ose në xhepin tuaj. Përfshin carabiner metalike për fix lehtë për çanta, pantallona apo mbajtëse çelësash, etj

Height: 12.5cm

Moomin Dhoma & Puppets Finger £ 24,99

Moomin Dhoma & Puppets Finger

Moomin Dhoma & Puppets Finger

Vjetër dhe të rinj po ashtu do të gëzojnë të luajë me këtë grup mitik kukull pak. Grup përbëhet nga 4 Puppets karakter të vogla Moomin gisht, të ruhet në një shtëpi Moomin blu dhe të kuqe të cilat zips deri në pjesën e prapme dhe ka një të trajtojë të kuqe mbajnë në krye.

Masat House: 23cm x 10cm dhe secili kukull gishtin mat 7cm x 3cm përafërsisht.

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomin Dhoma & Puppets Finger

£ 24,99

Vjetër dhe të rinj po ashtu do të gëzojnë të luajë me këtë grup mitik kukull pak. Grup përbëhet nga 4 Puppets karakter të vogla Moomin gisht, të ruhet në një shtëpi Moomin blu dhe të kuqe të cilat zips deri në pjesën e prapme dhe ka një të trajtojë të kuqe mbajnë në krye.

Masat House: 23cm x 10cm dhe secili kukull gishtin mat 7cm x 3cm përafërsisht.

Moomintroll Pelush - Large £ 24,99

Moomintroll Pelush - Large

Moomintroll Pelush - Large

Kjo lezetshëm Moomin ulur 13inch Pelush është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe lahet dhe është i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll Pelush - Large

£ 24,99

Kjo lezetshëm Moomin ulur 13inch Pelush është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe lahet dhe është i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat.

Gjatesia: 32cm

Moomintroll Pelush - Small 9,99 £

Moomintroll Pelush - Small

Moomintroll Pelush - Small

Kjo lezetshëm Moomin ulur 8inch Pelush është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe lahet dhe është i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat.

Height: 20.5cm

Sasi

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll Pelush - Small

9,99 £

Kjo lezetshëm Moomin ulur 8inch Pelush është e përkryer për çdo i rritur ose fëmijë që ka një dashuri të karaktereve adorable nga Moominvalley. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin do të apelojë për fëmijën tuaj të brendshme. Kjo lodër ka një sipërfaqe lahet dhe është i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat.

Height: 20.5cm

Pelush Snufkin 6,99 £

Pelush Snufkin

Pelush Snufkin

Snufkin është një aventurier dhe një endacak, admiruar nga ata që janë të vogla dhe i turpshëm. Kjo lodër prej pelushi krenohet me një shall portokalli bukuroshe dhe një kapelë lezetshëm vuri cilat mund të përfshihej përsëri. Së bashku me ngjyrat e saj të mëdha është një grup i syve adorable fryrë për të përfunduar atë. A nuk e lë jashtë në një nga shokët e Moomintrolls shumë të mira!

Gjatesia: 15cm

Sasi

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Snufkin

6,99 £

Snufkin është një aventurier dhe një endacak, admiruar nga ata që janë të vogla dhe i turpshëm. Kjo lodër prej pelushi krenohet me një shall portokalli bukuroshe dhe një kapelë lezetshëm vuri cilat mund të përfshihej përsëri. Së bashku me ngjyrat e saj të mëdha është një grup i syve adorable fryrë për të përfunduar atë. A nuk e lë jashtë në një nga shokët e Moomintrolls shumë të mira!

Gjatesia: 15cm

Pelush Moominpapa 6,99 £

Pelush Moominpapa

Pelush Moominpapa

Kjo lodër prej pelushi Moominpapa ka një kapelë të lartë i zgjuar, një kallam adorable, dhe sytë mëdha fryrë kjo me të vërtetë është një lodër e madhe prej pelushi për fëmijët tuaj për të shijuar.

Lartësia: 18 cm

Sasi

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Moominpapa

6,99 £

Kjo lodër prej pelushi Moominpapa ka një kapelë të lartë i zgjuar, një kallam adorable, dhe sytë mëdha fryrë kjo me të vërtetë është një lodër e madhe prej pelushi për fëmijët tuaj për të shijuar.

Lartësia: 18 cm

Pelush Moominmama 6,99 £

Pelush Moominmama

Pelush Moominmama

Kjo Moominmamma adorable dhe cute është lëvdatë një të kuqe të lezetshëm dhe aeroportit të bardhë. Mbuluar në lesh super butë vjen një produkt të shkëlqyer ose dhuratë për të gjithë! Ajo është një nënë e vëmendshëm dhe stoik, një host të mirë për të ftuarit dhe bën ilaçe efikase nga një libër që ajo të trashëguar nga nëna e saj. Moominmamma është pothuajse kurrë pa kuletë e saj.

Lartësia: 17 cm

Sasi

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Moominmama

6,99 £

Kjo Moominmamma adorable dhe cute është lëvdatë një të kuqe të lezetshëm dhe aeroportit të bardhë. Mbuluar në lesh super butë vjen një produkt të shkëlqyer ose dhuratë për të gjithë! Ajo është një nënë e vëmendshëm dhe stoik, një host të mirë për të ftuarit dhe bën ilaçe efikase nga një libër që ajo të trashëguar nga nëna e saj. Moominmamma është pothuajse kurrë pa kuletë e saj.

Lartësia: 17 cm

Pelush Snorkmaiden 6,99 £

Pelush Snorkmaiden

Pelush Snorkmaiden

Snorkmaiden ka weaved rrugën e saj kthehet në zemrat tona një herë më shumë! Kjo lodër prej pelushi adorable nga gjithnjë të qëndrueshme gamën Moomins dërgon një rrjet të cuteness me flokë me onde të saj të verdhë dhe rrip kyçin e këmbës. Vjen i plotë me një hairstyle cullufe të verdhë!

Gjatesia: 17cm

Sasi

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Snorkmaiden

6,99 £

Snorkmaiden ka weaved rrugën e saj kthehet në zemrat tona një herë më shumë! Kjo lodër prej pelushi adorable nga gjithnjë të qëndrueshme gamën Moomins dërgon një rrjet të cuteness me flokë me onde të saj të verdhë dhe rrip kyçin e këmbës. Vjen i plotë me një hairstyle cullufe të verdhë!

Gjatesia: 17cm

Pak Pelush im 6,99 £

Pak Pelush im

Pak Pelush im

Kjo lodër characterful butë është në imazhin e motrës së Mymble nga seri famë botërore Moomin e librave. Nëse ju u rrit me Moomins, ju do të ndjeni një brejtjen e nostalgjisë në këtë version keq kërkim të butë lodër e ilustrime origjinale simpatik. Një nga miqtë e Moomintroll së, pak e mia është një vajzë kokëfortë me vetullat stuhishme ... Kur kjo zonje stroppy vendos mendjen e saj për diçka, ajo e bën atë!

Gjatesia: 14cm

Sasi

Çmimi: 6,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pak Pelush im

6,99 £

Kjo lodër characterful butë është në imazhin e motrës së Mymble nga seri famë botërore Moomin e librave. Nëse ju u rrit me Moomins, ju do të ndjeni një brejtjen e nostalgjisë në këtë version keq kërkim të butë lodër e ilustrime origjinale simpatik. Një nga miqtë e Moomintroll së, pak e mia është një vajzë kokëfortë me vetullat stuhishme ... Kur kjo zonje stroppy vendos mendjen e saj për diçka, ajo e bën atë!

Gjatesia: 14cm

Pelush Moomin me zemër 9,99 £

Pelush Moomin me zemër

Pelush Moomin me zemër

Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të gjeni të vështirë të mos bien në dashuri me këtë Moomin këmbë adorable që po mban një zemër të kuqe. Karaktere cute nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju gjithmonë mund të gjeni një shtesë e re për familjen. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është i gatshëm të japë zemrën e tij për ju.

Lartësia: 16.5 cm

Sasi

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Moomin me zemër

9,99 £

Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të gjeni të vështirë të mos bien në dashuri me këtë Moomin këmbë adorable që po mban një zemër të kuqe. Karaktere cute nga Moominvalley kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, por ju gjithmonë mund të gjeni një shtesë e re për familjen. Me lesh super butë e bardhë dhe një bisht të bukur me gëzof kjo Moomin është i gatshëm të japë zemrën e tij për ju.

Lartësia: 16.5 cm

Pelush Moomin Winter 9,99 £

Pelush Moomin Winter

Pelush Moomin Winter

Kjo Moomin adorable pak është veshur me një shall burgundy dhe të bardhë, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Gjatesia: 18cm

Sasi

Çmimi: 9,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pelush Moomin Winter

9,99 £

Kjo Moomin adorable pak është veshur me një shall burgundy dhe të bardhë, me një kapelë të vogël, dhe do të përshtaten snuggly në dorën tuaj.

Gjatesia: 18cm

Loading Përditësimi ...