Moomin House & Finger Puppets

£ 9,95 Add To Cart

Moomin House & Finger Puppets

Vjetër dhe të rinj ashtu do të gëzojnë të luajë me këtë grup të mrekullueshme të vogël kukull. Komplet përbëhet nga 4 kukulla të vogla gisht karakter Moomin, të ruajtura në një shtëpi blu dhe të kuqe Moomin që zips deri në fund dhe ka një të kryer kuqe të trajtojë në krye.

Masat e shtëpisë: 23cm x 10cm dhe secili gisht masat kukull 7cm x 3cm përafërsisht.

Sasi

Vjetër Çmimi: 24,99 £

Çmimi: 9,95 £

Ju Kurseni: 15,04 £! (60,18%)

Loading Përditësimi karrocë ...
Shitje

Moomin House & Finger Puppets

£ 9,95

Vjetër dhe të rinj ashtu do të gëzojnë të luajë me këtë grup të mrekullueshme të vogël kukull. Komplet përbëhet nga 4 kukulla të vogla gisht karakter Moomin, të ruajtura në një shtëpi blu dhe të kuqe Moomin që zips deri në fund dhe ka një të kryer kuqe të trajtojë në krye.

Masat e shtëpisë: 23cm x 10cm dhe secili gisht masat kukull 7cm x 3cm përafërsisht.

Vjetër dhe të rinj ashtu do të gëzojnë të luajë me këtë grup të mrekullueshme të vogël kukull. Komplet përbëhet nga 4 kukulla të vogla gisht karakter Moomin, të ruajtura në një shtëpi blu dhe të kuqe Moomin që zips deri në fund dhe ka një të kryer kuqe të trajtojë në krye.

Masat e shtëpisë: 23cm x 10cm dhe secili gisht masat kukull 7cm x 3cm përafërsisht.