Dhe Pelush Lodrat

Dhe Pelush Lodrat £ 38,95

Shapes Geohouse magnetik

Shapes Geohouse magnetik

Kec juaj do të përdorin imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me forma ngjyra magnetike druri. Ai gjithashtu mund të gjeni frymëzim nga një prej librit ide / kartat e cila është e plotë të ideve të fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe libër ide.

Kuti Produkt Madhësia: 30 x 35 x 3 cm

Mosha Recommended: 3 +

Sasi

Çmimi: 38,95 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Shapes Geohouse magnetik

£ 38,95

Kec juaj do të përdorin imagjinatën e tij dhe për të krijuar fotografi të ndryshme me forma ngjyra magnetike druri. Ai gjithashtu mund të gjeni frymëzim nga një prej librit ide / kartat e cila është e plotë të ideve të fun. Moomin Geohouse përfshijnë 50 forma magnetike dhe libër ide.

Kuti Produkt Madhësia: 30 x 35 x 3 cm

Mosha Recommended: 3 +

Katër Puzzles druri £ 13,50

Katër Puzzles druri

Katër Puzzles druri

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot e bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me majë rrëshqitës të lehtë është e lehtë për magazinimin e 4 puzzles druri.

Puzzles Size: 20 x 14 cm, kuti: 22 x 16 x 3,8 cm

Recommended Mosha: 3 +

Sasi

Çmimi: 13,50 £

Katër Puzzles druri

£ 13,50

Kuti druri përmban 4 puzzles druri me fotot e bukur e Moomin dhe miqtë e tij. Kutia me majë rrëshqitës të lehtë është e lehtë për magazinimin e 4 puzzles druri.

Puzzles Size: 20 x 14 cm, kuti: 22 x 16 x 3,8 cm

Recommended Mosha: 3 +

Domino Lojra £ 14,95

Domino Lojra

Domino Lojra

Loja Domino me personazhet e preferuar jona. 28 karta me cilësi të lartë në ruajtjen handy / mbajnë kuti.

Kuti Produkt Size: 15,5 x 18,5 x 7,5 cm

Recommended Mosha: 3 +

Sasi

Çmimi: 14,95 £

Domino Lojra

£ 14,95

Loja Domino me personazhet e preferuar jona. 28 karta me cilësi të lartë në ruajtjen handy / mbajnë kuti.

Kuti Produkt Size: 15,5 x 18,5 x 7,5 cm

Recommended Mosha: 3 +

Doktor Kit £ 34,00

Doktor Kit

Doktor Kit

Kjo kit përmban mjeku mjete të mjaftueshme mjekësore për një ekip të tërë të mjekëve të rinj për të luajtur në të njëjtën kohë. Ky grup përfshin stetoskop pune, zakonshëm, termometër dhe më shumë. Çdo gjë i përshtatet në një kuti të dobishëm pirg-të shtrënguar.

Size Box: 22,5 x 10 x 16 cm

Sasi

Çmimi: 34,00 £

Doktor Kit

£ 34,00

Kjo kit përmban mjeku mjete të mjaftueshme mjekësore për një ekip të tërë të mjekëve të rinj për të luajtur në të njëjtën kohë. Ky grup përfshin stetoskop pune, zakonshëm, termometër dhe më shumë. Çdo gjë i përshtatet në një kuti të dobishëm pirg-të shtrënguar.

Size Box: 22,5 x 10 x 16 cm

Loading Përditësimi ...
Faqet: «I pari <Previous 1 2 3