Sendesh dhe Shërbyer

Sendesh dhe Shërbyer £ 24,99

Tray - Cottage në Wood

Tray - Cottage në Wood

Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Tray mini kompensatë me rimeso thupër.

Matjet 36cm x 28cm

Sasi

Çmimi: 24,99 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Tray - Cottage në Wood

£ 24,99

Harton origjinale të Moomin dhe miqtë nga Tove Jansson në dorë ekskluziv bërë tabaka druri. Tray mini kompensatë me rimeso thupër.

Matjet 36cm x 28cm

Festimi Biscuit Jar £ 65,00

Festimi Biscuit Jar

Festimi Biscuit Jar

Moomin Biskota Jar Celeration me dizajn pak e mia.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Vëllimi: 2.3 L

Sasi

Çmimi: 65,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Festimi Biscuit Jar

£ 65,00

Moomin Biskota Jar Celeration me dizajn pak e mia.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Vëllimi: 2.3 L

Lëng Festimi / Matja Jug £ 35,00

Lëng Festimi / Matja Jug

Lëng Festimi / Matja Jug

Festimi Moomin Lëng / Matja Jug me dizajn Mymble.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Volum: 1 L

Sasi

Çmimi: 35,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lëng Festimi / Matja Jug

£ 35,00

Festimi Moomin Lëng / Matja Jug me dizajn Mymble.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Volum: 1 L

Festimi Qëndroni Biscuit £ 25,00

Festimi Qëndroni Biscuit

Festimi Qëndroni Biscuit

Moomin Festimi Biscuit Qëndroni me dizajn Snorkmaiden.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 17cm Diametri

Sasi

Çmimi: 25,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Festimi Qëndroni Biscuit

£ 25,00

Moomin Festimi Biscuit Qëndroni me dizajn Snorkmaiden.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 17cm Diametri

Cake Festimi Qëndroni £ 45,00

Cake Festimi Qëndroni

Cake Festimi Qëndroni

Cake Moomin Festimi Qëndroni me drejtimin dizajn Moomintroll.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 26cm Diametri

Sasi

Çmimi: 45,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Cake Festimi Qëndroni

£ 45,00

Cake Moomin Festimi Qëndroni me drejtimin dizajn Moomintroll.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 26cm Diametri

Pie Festimi Dish £ 39,00

Pie Festimi Dish

Pie Festimi Dish

Pie Moomin Festimi Dish me dizajn Moominmama.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 28cm Diametri

Sasi

Çmimi: 39,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Pie Festimi Dish

£ 39,00

Pie Moomin Festimi Dish me dizajn Moominmama.

Fëmijët dhe të rriturit ashtu bie në dashuri me personazhet e dashamirës Moomin Luginës si e krijuar nga autori Tove Jansson. The Tove artist Saudite Slotte-elevant ka projektuar objekte të lezetshëm Moomin në përputhje me vizatimet origjinale.

Madhësia: 28cm Diametri

Moominmamma Cake Lifter £ 14,00

Moominmamma Cake Lifter

Moominmamma Cake Lifter

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

Sasi

Çmimi: 14,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moominmamma Cake Lifter

£ 14,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

Krem Moomintroll Ice Scoop £ 17,00

Krem Moomintroll Ice Scoop

Krem Moomintroll Ice Scoop

Shërbejë deri krem ​​shijshme akull me këtë Scoop lezetshëm Ice Cream Moomin shfaqur një imazh të vogël të Moomintroll. Made e me cilësi të lartë çelik inox. Designed nga artisti Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato në gota, pjata dhe enë.

Sasi

Çmimi: 17,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Krem Moomintroll Ice Scoop

£ 17,00

Shërbejë deri krem ​​shijshme akull me këtë Scoop lezetshëm Ice Cream Moomin shfaqur një imazh të vogël të Moomintroll. Made e me cilësi të lartë çelik inox. Designed nga artisti Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato në gota, pjata dhe enë.

Moomintroll lugë të gjatë aventurën 7,00 £

Moomintroll lugë të gjatë aventurën

Moomintroll lugë të gjatë aventurën

Në këtë lugë simpatik gjatë, dashes Moomintroll nëpër një sfond nga libri 'Familjare Finn Moomintroll' me Sniff dhe Snufkin ngjitur një mal. Në histori, tre karaktere të përcaktuara për të ngjiten në majë të këtij mali, për të cilat ata mendojnë se askush nuk ka arritur kurrë të lartë. Pjesa më e madhe për habinë e tyre, Sniff gjen një kapelë të ri që dikush ka lënë në samit. Një shtesë e përsosur për çdo koleksion Moomin apo edhe si një dhuratë për një vëlla, kjo është e pamohueshme lugë endearing.

Designed nga artisti Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për gota dhe pllaka. Bërë nga 18/10 çelik inox

Madhësia: 17cm

Sasi

Çmimi: 7,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Moomintroll lugë të gjatë aventurën

7,00 £

Në këtë lugë simpatik gjatë, dashes Moomintroll nëpër një sfond nga libri 'Familjare Finn Moomintroll' me Sniff dhe Snufkin ngjitur një mal. Në histori, tre karaktere të përcaktuara për të ngjiten në majë të këtij mali, për të cilat ata mendojnë se askush nuk ka arritur kurrë të lartë. Pjesa më e madhe për habinë e tyre, Sniff gjen një kapelë të ri që dikush ka lënë në samit. Një shtesë e përsosur për çdo koleksion Moomin apo edhe si një dhuratë për një vëlla, kjo është e pamohueshme lugë endearing.

Designed nga artisti Tove Slotte kujdes pas vizatime Tove Jansson dhe përshtatur ato për gota dhe pllaka. Bërë nga 18/10 çelik inox

Madhësia: 17cm

Akullore takëm Set £ 28,00

Akullore takëm Set

Akullore takëm Set

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

Krem akull vendosur përfshin një lugë akullore dhe 2 lugë gjata - dhe Snorkmaiden Pak im.

Sasi

Çmimi: 28,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Akullore takëm Set

£ 28,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

Krem akull vendosur përfshin një lugë akullore dhe 2 lugë gjata - dhe Snorkmaiden Pak im.

Set prej 4 lugë kafe £ 19,00

Set prej 4 lugë kafe

Set prej 4 lugë kafe

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

4 lugë kafe: moomintroll, pak e mia, snorkmaiden, moominpapa

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt

Sasi

Çmimi: 19,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Set prej 4 lugë kafe

£ 19,00

Tove dhe vizatime origjinale Lars JANSSON kanë janë transferuar për produktet Moomin Hackman në sajë të Tove Slotte. Ajo ka përfunduar vizatimet që janë të kufizuara nga korniza cartoon, shtoi matjet që i përshtaten thika, forks dhe lugë, kur është e nevojshme, ajo ka tërhequr karaktere të humbur.

4 lugë kafe: moomintroll, pak e mia, snorkmaiden, moominpapa

18/10 çelik inox
Pjatalarëse sigurt

Lugë kafe Set - Dashuria £ 12,00

Lugë kafe Set - Dashuria

Lugë kafe Set - Dashuria

Të dy teaspoons funksion imazhin klasik të njëjtin Moomintroll dhe Snorkmaiden përqafimeve në fund të çdo trajtuar.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë kafe Set - Dashuria

£ 12,00

Të dy teaspoons funksion imazhin klasik të njëjtin Moomintroll dhe Snorkmaiden përqafimeve në fund të çdo trajtuar.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Lugë kafe Set - Stinky dhe Snufkin £ 12,00

Lugë kafe Set - Stinky dhe Snufkin

Lugë kafe Set - Stinky dhe Snufkin

Çdo lugë çaji ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo dorezë. Ky grup përmban Stinky në një dhe Snufkin luajnë fizarmonikë në tjetrin.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë kafe Set - Stinky dhe Snufkin

£ 12,00

Çdo lugë çaji ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo trajtuar. Ky grup përmban Stinky në një dhe Snufkin luajnë fizarmonikë në tjetrin.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Lugë kafe Set - Snorkmaiden dhe Sniff £ 12,00

Lugë kafe Set - Snorkmaiden dhe Sniff

Lugë kafe Set - Snorkmaiden dhe Sniff

Çdo lugë çaji ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo trajtuar. Ky grup përmban Snorkmaiden në një Sniff dhe në anën tjetër.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Sasi

Çmimi: 12,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë kafe Set - Snorkmaiden dhe Sniff

£ 12,00

Çdo lugë çaji ka një karakter të gjallë ilustruar në fund të çdo trajtuar. Ky grup përmban Snorkmaiden në një Sniff dhe në anën tjetër.

Bërë prej çeliku të mirë të 18/10 çelik.

Pjatalarëse sigurt.

Lugë kafeje - Dashuria 6,00 £

Lugë kafeje - Dashuria

Lugë kafeje - Dashuria

Kafe Moomin Dashuria lugë shfaqur Moomintroll dhe Snorkmaiden.

Designer Tove Slotte merr frymëzimin e saj për ilustrimet nga vizatimet origjinale nga Tove Jansson, shkrimtar dhe artist nga tregimet Moomin.

18/10 çelik inox

pjatalarëse sigurt

Sasi

Çmimi: 6,00 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Lugë kafeje - Dashuria

6,00 £

Kafe Moomin Dashuria lugë shfaqur Moomintroll dhe Snorkmaiden.

Designer Tove Slotte merr frymëzimin e saj për ilustrimet nga vizatimet origjinale nga Tove Jansson, shkrimtar dhe artist nga tregimet Moomin.

18/10 çelik inox

pjatalarëse sigurt

Gotë - Moominmamma në plazh 7,50 £

Gotë - Moominmamma në plazh

Gotë - Moominmamma në plazh

Moomin Syzet West Wild dhe Riviera e reja janë pjesë e mbledhjes së syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens, fillyjonks dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

  • Size: 21 CL / 80 mm
  • Materiali: Glass
Sasi

Çmimi: 7,50 £

Loading Përditësimi karrocë ...

Gotë - Moominmamma në plazh

7,50 £

Moomin Syzet West Wild dhe Riviera e reja janë pjesë e mbledhjes së syze të reja Moomin 'nga IITTALA. Të gjitha llojet e gjërave emocionuese të ndodhë rreth Moominvalley. Përveç Moomins, lugina është e banuar nga mymbles, hemulens, fillyjonks dhe të gjitha llojet e toffles vogla dhe whompers. Designed by Tove Slotte, ilustrimet janë të frymëzuar nga vizatime komike Moomin vjetër. Formë syzet është se nga syzet Kartio popullore, projektuar nga Kaj Franck.

  • Size: 21 CL / 80 mm
  • Materiali: Glass
Loading Përditësimi ...